Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Koko perheen pyöräily- ja aktiiviviikonloppu - Levi Outdoor Fest 2018

31.05.18

Neljättä kertaa järjestettävä Levi Outdoor Fest yhdistää Levin ainutlaatuisen luonnon ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet uniikiksi aktiivitapahtumaksi 25.-29.7.2018.

Levi Outdoor Fest kostuu kilpailuista, aktiviteeteista, klinikoista ja elämysretkistä Levin upeassa tunturimaastossa, mahtavien maisemien ääressä. Levi Outdoor Fest 2018 kilpailutarjonnasta löytyy mm. maastopyöräilyä, MTB-enduroa, tunturitriathlonia ja ylämäkijuoksua. Tapahtumaviikolla lyödään samaan aikaan Levi Golf Week.

Levi Outdoor Fest tarjoaa elämyksiä jokaiselle aina aloittelijasta kokeneeseen kilpailijaan sekä vauvasta vaariin ja se sopii erinomaisesti myös liikunnalliseksi perhelomaksi.

Levi Outdoor Fest 2018 kilpailut

Ylläs-Levi MTB kilpaillaan torstaina 26.7. mahtavissa kansallispuiston maisemissa. Lähtö tapahtuu Ylläkseltä klo 12.00 Äläslompolon puolelta luontokeskus Kellokkaasta, maali sijaitsee Levin keskustassa. Kokonaisuudessaan reitti on noin 50km pitkä ja se sopii niin aloittelijoille kuin lajin ammattilaisille.

Sportax Enduro Series Suomen mestaruussarjan kolmas osakilpailu Levi Midnight Enduro, EWS Qualifier Race kilpailu ajetaan Levi- ja Kätkätunturien hulppeissa maisemissa 27.-28.7.2018. Levin kisa poikkeaa muista enduron SM-sarjan kilpailuista erityisesti mäen koon puolesta, joka mahdollistaa muita osakilpailuja huomattavasti pidemmät ja kovavauhtisemmat erikoiskokeet.

Kesällä ympärivuorokautinen aurinko mahdollistaa harrastamisen kellonajasta riippumatta. Levi24 on 24 tunnin maastopyöräkilpailu, jossa pisimmän matkan ajanut voittaa. Kisaan voi osallistua joko yksin, pareittain tai joukkueena. Levi24 starttaa perjantaina 27.7. klo 17.00 ja ruutulippu heiluu lauantaina klo 17.00. Kilpailun reitti on tänä vuonna täysin uusi ja lenkin pituus on noin 9km.

Levi Up testaa keuhkosi raastavassa nousussa Levin eturinteellä juosten perjantaina klo 18.00. Jylhä 160 metrin vertikaalinousu 788 metrin matkalla koettelee maitohappojen sietokykyäsi. Kisa käydään tunturin eturinteessä, joten tapahtuma on erittäin yleisöystävällinen.

Levi Outdoor Festin kruunaa Extreme Finntriathlon Levi –triathlonkilpailu. Lauantaina 28.7. klo 10.00 alkavassa kilpailussa yhdistyvät triathlon ja polkujuoksu. Tapahtuma haastaa kokeneemmatkin kestävyyskuninkaat äärirajoille, mutta Levin maisemat antavat myös nautiskelijoille todellisen elämyksen. Extreme Finntriathlon Levin matkavaihtoehtoina ovat Levin Pitkä (uinti 1900m, pyöräily 120km, juoksu 21,1 km) ja Levin Sprintti (400m, 20km ja 6km).

Levi Outdoor Fest- Tapahtumapassi

Osallistujille helpoin ja hauskin tapa sukeltaa lajien kirjoon on hankkia Levi Outdoor Festin Tapahtumapassi. Tapahtumapassilla pääset harrastamaan kaikkia tapahtuman aktiviteetteja, osa lajeista lisämaksulla.

Lisätiedot tapahtumasta

#LeviOutdoorFest