Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Kulta-Iivon kausi päättyy Ylläs-Levi-hiihtoon

16.03.18

Lapin mahtava luonto, tunturimaisemat sekä keväthanget kutsuvat hiihtäjiä Visma Ski Classics-kiertueen Ylläs-Levi päätöskisaan lauantaina 14.4.

Tule kannustamaan olympiavoittaja ja Ylläs-Levi –hiihdon 70km matkan lähettiläs Iivo Niskanen voittoon tai haasta Iivo asettumalla hänen kanssaan samalle lähtöviivalle.

Matkoina Ylläs-Levillä ovat 70 km ja 55 km perinteisellä tyylillä. Hiihtosankari Juha Mieto puolestaan kantaa kortensa kekoon 55 km matkalla. Iivo taistelee kärkisijoista pidemmällä matkalla ja Juha nautiskelee lyhyemmästä matkasta kuntohiihtäjien juttuseurana.

Levi ja Ylläs tarjoilevat keväällä monin tavoin parastaan sekä takuulla ainutlaatuisia elämyksiä ja ikimuistoista Lapin taikaa.

Runsas lumi takaa myös sen, että lunta riittää Levillä pitkälle keväälle. Kevättalvella onkin mainio tilaisuus kokeilla uusia lajeja tai välineitä ja tutustua tunturin mahdollisuuksiin koko laajuudeltaan.

Keväällä rinteet, hiihtoladut, moottorikelkkailu- lumikenkä- sekä pyöräreitit ovat loistavassa kunnossa. Sää on myös mitä parhain; pitkät päivät, ihana auringonpaiste ja luistavat kelit. Olosuhteet ovat erinomaiset ruuhkattomaan lomailuun omassa rauhassa ja parhaassa mahdollisessa seurassa. Rinteet ja hiihtoladut ovat auki aina toukokuulle saakka.

Molempien matkojen ladut ajetaan jo maanantaina kisaviikolla ja reitit ovat hyvin merkattu hiihtäjille, joten latuihin pääsee tutustumaan hyvissä ajoin. Itse kisassa on tarjolla suksi- ja välinehuoltoa energiahuollon lisäksi. Bussikuljetukset Leviltä Ylläkselle järjestetään kisa-aamuna ja kisan jälkeen. Myös tapahtuman harjoittelijoita palvelee Onnibussi, jonka kyydissä pääsee edullisesti Ylläs-Levi välin. Kilpailutoimistona Levillä toimii Levin Matkailun tilat ja Ylläksen päässä Luontokeskus Kellokas.

Kulta-Iivo sekä Mieto toivottavat kaikki osallistujat tervetulleiksi Lappiin ja sen elämystarjontaan.

Ylläs-Leville voi ilmoittautua tapahtuman nettisivuilla, josta löytyy myös lisätietoja ja ohjeita.

Lisätietoa:

Ylläs-Levi

Kuva: Jesse Väänänen / Red Bull Content Pool