Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levi Outdoor Fest 2018 tarjosi aurinkoa, hyvää kilpailua ja ulkoelämän riemua

02.08.18

Sää suosi upeasti nyt jo neljättä kertaa järjestettyä Levi Outdoor Fest -tapahtumaa. Eri lajeissa nähtiin ennätysmäärä osallistujia ja kilpailujen reitit ja järjestelyt saivat osallistujilta kiitosta.

Tänä vuonna Levi Outdoor Fest tarjosi uusia reittejä sekä klinikoita ulkoilusta ja aktiviteeteistä kiinnostuneille lomailijoille ja tapahtumassa nähtiinkin selkeästi outdoor-henkisiä ihmisiä. Kittilän koululaiset olivat sankoin joukoin paikalla Kittilän kunnan ja Agnico Eaglen tarjoamalla ilmaisella Levi Outdoor Fest -tapahtumapassilla. Punaisena lankana tapahtumassa toimi erityisesti pyöräily. 

Levi Outdoor Festin kilpailut alkoivat torstaina 26.7. Ylläs-Levi MTB -kisan upea reitti kansallispuiston maisemissa keräsi ennätysmäärän 88 pyöräilijää. Ylläs-Levi MTB:ssä sekä mietsen että naisten sarjojen voitto meni Saariselälle - ja siellä samaan osoitteeseen. Reima Idström voitti miesten kisan ajalla 2h 33 min ja hänen vaimonsa Tiina nappasi naisten kisan voiton ajalla 2h 55min. Ylläs-Levi MTRB:n reittipohjaa oli parannettu Ylläksen alkupäässä, joka teki reitistä aiempia vuosia vauhdikkaamman.

24 tunnin maastopyöräkisa Levi24 oli mukana Levi Outdoor Fest -tapahtumassa ensimmäistä kertaa, kisa on aiemmin pyöräilty Levillä jo kesäkuussa. Levi24 tarjosi tänä vuonna täysin uuden ja aiempaa pidemmän 10 km monipuolisen reitin. 

Levi Midnight Enduroon osallistui myös ennätysmäärä kuskeja. 180 kilpailijaa ajoi 10 erikoiskoetta kahden päivän aikana. Mukana oli kotimaan lisäksi kuskeja niin Norjasta, Ruotsista, Venäjältä kuin Tšekeistäkin. Kuljettajien palaute Levin enduroreiteistä oli yhtenäinen: Levillä järjestetään Suomen paras Enduro SM-osakilpailu ja tähän vaikuttaa mm. pitkät ja mielenkiintoiset reitit sekä upea luonto.

Extreme Finntriathlon Levi –triathlonkilpailu oli mukana Levi Outdoor Festissä nyt neljättä vuotta ja kisailijoita oli mukana noin 90. Juoksu ja pyöräily osuuksilla heille tarjoiltiin pala kauneinta Suomen Lappia.

LeviUp-ylämäkijuoksukilpailu oli jälleen hyvin suosittu. LeviUpissa oli yhteensä 66 osallistujaa, joista 21 oli aikuisia. Tunnelma LeviUpin startissa, nousun aikana sekä maalissa oli aivan upea ja kaikki jaksoivat rankasta suorituksesta huolimatta hymyillä lähes koko ajan.

Levi Outdoor Fest 2018 tapahtuman kruunasi lauantai-iltana HulluPoro Areenalla järjestetty palkintojenjakotilaisuus ja paikalla oli noin 450 henkilöä. Mitalit jaettiin Enduro SM-kuljettajille, Levi24 voittajille sekä Finntriathlon –kisaajille.

Levi Outdoor Fest –tapahtuman järjestäjä Levi Events Oy haluaa antaa isot kiitokset kaikille mukana olijoille: Kilpailijoille, yleisölle, talkoolaisille sekä yhteistyökumppaneille, joiden panoksen myötä saatiin aikaan upea kesäinen ulkoilmatapahtuma.