Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levi Outdoor Fest - 5 hyvää syytä vierailla

07.07.17

Levi Outdoor Fest heinäkuun viimeinen viikonloppu 26.-30.7.2017, tervetuloa mukaan!

Ihastu Levin monipuolisiin kesäaktiviteetteihin, nauti alueen kauniista luonnosta ja haasta itsesi tai kaverisi monipuolisissa kilpailuissa sekä ennen kaikkea - viihdy yhdessä perheesi tai ystäviesi kanssa.

Tätä kaikkea Levi Outdoor Fest tarjoaa osallistujille!

1. Hyvät edut tapahtumapassilla

Ratsastus, frisbee- ja minigolf, polkuautot, melonta ja paljon muuta... nauti haluamistasi aktiviteeteistä sekä rakastu ulkona liikkumiseen! Helpoin tapa tustusta Levin koko perheelle soveltuvia kesäaktiviteetteja esittelevään tapahtumaan on hankkia Levi Outdoor Fest -tapahtumapassi. Tapahtumapassilla pääset kokeilemaan ja harrastamaan kaikkia tapahtuman aktiviteetteja helposti ilmaiseksi tai tuntuvin eduin. Tapahtumapassina toimii henkilökohtainen ranneke. 

> Tapahtumapassin edut

2. kilpailut ainutlaatuisissa puitteissa

Haasta itsesi kunnolla ja osallistu Levi Outdoor Festin elämyksellisiin kilpailuihin Lapin ainutlaatuisissa puitteissa! Esimerkiksi Ylläs-Levi MTB & Trail Run -kisan noin 50 km reitti kulkee Ylläkseltä Leville mahtavissa kansallispuiston maisemissa. Kokeile triathlonia tai ota osaa MTB-enduron SM-sarjaan, vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun. Huomioi, että Levi Up ylämäkijuoksuun osallistuminen on maksutonta tapahtumapassilla ja Ylläs-Levi MTB, Ylläs-Levi Trail Run & Levi Trail Run osallistuminen -20% tapahtumapassilla!

> Tutustu kilpailuihin

3. Levi Golf Week

Osana Levi Outdoor Festiä samaan aikaan järjestettävä Levi Golf Week tarjoaa monipuolista ohjelmaa niin lajin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin pelaajille. Erilaiset tekniikkaklinikat, opastukset, avoimet kilpailut sekä vapaat pelailut hiovat opittuja taitoja käytännössä. Luonnonkaunis golfkenttä Levitunturin ja Ounasjoen välissä tuovat pelaamiseen ainutlaatuista Lapin eksotiikkaa, jota on muualta vaikea löytää. Levi Golf Weekin ohjelma suunnattu Levi Outdoor Fest passin lunastaneille, kilpailut ovat kaikille avoimia.

> Levi Golf Week

4. Tekemistä myös tapahtuman ulkopuolella

Levi on täynnä tekemistä ja erilaisia rauhallisia tai vauhdikkaita aktiviteetteja toiveiden mukaan myös Levi Outdoor Festin ulkopuolella. Lapin kesän uskomaton valoisuus ja puhdas luonto ovat elämys jo sinällään. Nauti luonnosta patikoiden ja pyöräillen, kalasta ja metsästä, nauti ratsastusretkistä tai viiletä vauhdikkaasti vesillä. Alueen yrittäjät tarjoavat valmiita safareita ja ohjelmia, joista voit valita valmiin kokemuksen. Myös lapsille on tarjolla omaa loma-ohjelmaa viikon jokaisena päivänä.

> Tutustu Levin kesään

5. erinomaiset majoitusvaihtoehdot

Keskeinen sijainti tapahtumien vieressä Levin keskustassa vai omasta rauhasta nauttien hieman kauempana? Levin lähes 25 000 petipaikkaa varmistavat mieluisan majoitusvaihtoehdon löytymisen. Keäsaikaan majoitushinnat eivät myöskään huimaa päätä, tervetuloa lomailemaan Leville!

> Katso majoitus-esimerkkejä

Tutustu Levi Outdoor Festiin