Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levi24 pyöräillään 16.-17.6.2017 Levillä

23.05.17

Kesäkuun puolivälissä maastopyöräilijät suuntaavat Leville. Luvassa on 24 tuntia hauskanpitoa, rentoa fiilistä ja mahdollisuus hyvän tekemiseen.

Levi24-maastopyöräilytapahtuma järjestetään jo 11. kerran

Jo 11. kertaa järjestettävä Levi24-maastopyöräilytapahtuma houkuttaa osallistujia vuodesta toiseen. Eikä ihme, sillä kesäkuun puolivälissä järjestettävän tapahtuman idea on erittäin yksinkertainen – 24 tuntia aikaa pyöräillä Levitunturin mahtavissa maisemissa, pisimmän kokonaismatkan ajanut voittaa. Hyvän fiiliksen maastopyöräilytapahtumaan osallistumalla on mahdollista tuottaa hyvää myös muille.

– Levi24 on urheiluhenkinen maastopyöräfestivaali hauskaa pitäen ja hyvää tehden, johon toivotamme kaikki maamme pyöräilyseurat ja -harrastajat sekä urheilulliset kaveri- ja työporukat tervetulleiksi mukaan. Kilpailusta huolimatta iso osa osallistujista tulee nauttimaan tapahtuman ainutlaatuisesta tunnelmasta. Osalle puolestaan osallistumissyy on hyväntekeväisyys, jonka kohteena on perinteisesti ollut lastensairaala, kertoo tapahtuman koordinaattorina toimiva Jari ”Kide” Kiiskinen Leviltä.

Monipuolinen ja vaihteleva Levi24-kilpailureitti on pituudeltaan noin yhdeksän kilometriä ja se sopii hyvin myös ensikertalaiselle. Päänäyttämönä toimii Levin keskustassa Zero Pointin ympäristö, joten kyseessä on myös hyvin katsojaystävällinen tapahtuma.

– Kokenut kilpakuski ajaa reitin kertaalleen noin puolessa tunnissa, vähemmän kokeneelle tuntikin on hyvä kierrosaika. Parhaat ajolinjat ja vaihteiden käytön oppii kunnolla parin kierroksen jälkeen. Haasteina reitillä on lähinnä jyrkimmät ylämäet ja mahdolliset kosteikot. Tämän vuoden uutuuksina on yrityksille oma lyhyempi 8 tunnin kilpailu sekä perheen pienimmille soveltuva rata ja tunnin pyöräily, joten hieno tapahtuma sopii takuulla kaiken kuntoisille ja tasoisille, jatkaa Kiiskinen.

Mielenkiintoinen tapahtuma, yötön yö, Levin hyvät palvelut sekä laadukkaat majoitusvaihtoehdot houkuttavat osallistujia niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Viime vuonna Levi24-tapahtuma keräsi noin 400 osallistujaa.

Ilmoittaudu mukaan

LEVI24 starttaa perjantaina 16.6.2017 klo 18 ja kestää 17.6. klo 18 saakka.

Sarjat:

  • Soolo naiset & soolo miehet: 50€
  • 2 henkilön joukkueet: 100€
  • 4 henkilön joukkueet: 200€
  • Hyväntekeväisyyssarja (max. 8 hlö): 350€ + ALV (24%)
  • Yrityssarja (3-6 hlö) lauantaina 17.6. klo 10-18: 450€ + ALV (24%)
  • Lasten sarja lauantaina 17.6. klo 17-18 Lastenmaan ympäristössä: 20€

Tarkemmat tiedot tapahtumasta