Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levillä käynnistyy syksyllä uusi FreeRide-koulutus

26.03.18

Uusi koulutus monipuolistaa Levin Alppikoulun toimintaa.

Levin Alppikoulun toiminta monimuotoistuu tulevana syksynä alkavan FreeRide-koulutuksen myötä. Alppikoulun FreeRide-koulutus on suunnattu toisen asteen opiskelijoille, joita kiinnostaa freestylen ja vapaalaskun harrastaminen sekä siinä kehittyminen. FreeRide-koulutukseen voi osallistua, laskit sitten suksilla, laudalla tai telemark-välineillä.

Valmennukseen kuuluu myös muihin lajeihin tutustuminen. Tavoitteena on kolmesta neljään vuotta kestävien toisen asteen opintojen ohella harjoitella monipuolisesti freestylessä ja vapaalaskussa tarvittavia taitoja.

Levin Alppikouluun ennätysmäärä hakijoita

Kevään haut tuottivat FreeRide-ohjelmaan mukaan viisi opiskelijaa, mikä oli myös uuden toiminnan käynnistämisen edellytyksenä. Syksyllä oppilaitoksessa aloittaa kokonaisuudessaan yksitoista uutta alppikoululaista. Tämän tiedon valossa kolmella eri linjalla opiskelee 27 alppikoululaista, joista kaksi Levi-Instituutissa ja 25 Kittilän Lukiossa. Lukion noin sadan oppilaan oppilasmäärästä tämä muodostaa noin neljäsosan, joten alppikoulun merkitystä voidaan pitää tämän kannalta tärkeänä toisen asteen koulutukselle Kittilässä.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä