Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Leville Suomen monipuolisin parkkitarjonta

06.11.17

Etu – ja Etelärinteiden parkkeihin on tulossa muutoksia ja lisäyksiä alkavalle kaudelle

Leviltä löytyy neljä erilaista ja eritasoista suorituspaikkaa.

Etelärinteiltä löytyy kolme eri suorituspaikkaa. Viime vuonna lanseerattu Leevilandian Mini Park jatkaa edelleen perheen pienimpien palvelemista helpoilla presseillä ja aaltoladullaan. Mini Parkkiin pääsee Etelärinteen sompahissillä.

Mini Parkista seuraava askel on Etelärinteen South Park Junior, josta löytyy helppoja pressejä ja 2-5 metrin hyppyreitä. South Park Junior saa laajennuksen ja siitä tulee monipuolisempi eli parkista löytyy enemmän laskettavaa kuin aiemmin.

- South Park Junior oli viime vuonna erittäin suosittu ja tämän kauden uusien laajennustöiden kautta uskomme sen kasvattavan suosiotaan entisestään, kertoo Park Manager Ville Hietalahti Levi Ski Resort Oy:sta.

Kokeneille ja aktiivisesti parkissa laskeville viime vuonna avattu South Park saa ehostusta pintaan, kun suorituspaikkojen monipuolisuutta pyritään lisäämään. South Park on lähes kilometrin mittainen, joka mahdollistaa hypyt ja reilauksen samalla runilla. South Parkissa on myös valaistus ja tehokas lumetus 18 automaattitykillä. Levi South Parkin reilit, hyppyrit ja muut elementit sijaitsevat 9.2-rinteessä.

Etelärinteillä sijaitsevaan South Parkkiin ja South Park Junioriin pääsee kätevästi ankkurihissillä 9 tai vaihtoehtoisesti laskija voi laskea koko etelärinteen alas ja käyttää lämmitettyä tuolihissiä.

Eturinteen Street on luontainen askel South Park Juniorista, sillä Street tulee olemaan vaikeustasoltaan South Park Juniorin tasoa ja hieman siitä haastavampi. Viime kausiin verrattuna Streetin yleiskuva tulee pienentymään ja haastavuus hieman helpottumaan. Aivan aloittelijoille Street ei sovi kohtalaisen jyrkän profiilin takia. Streetille tulee myös minipipe, joka on aikaisempaa pienempi eli se soveltuu jatkossa paremmin pipelaskun opetteluun.

Katso avoimet rinteet täältä

Katso myös Levin parkeissa kuvattuja videoita:

Kelly & Henry Sildaru (Kelly on X-games voittaja) viime keväänä Levillä

Zenja Potapov (Levi South Park team laskija) & kaverit South Parkissa

Joona Kangas (Levin oma poika & South Parkin team laskija) South Parkissa