Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Leviltä päivittäiset yhteydet bussilla Norjan Tromssaan, Altaan ja Narvikiin

14.02.20

Haluaisitko lähteä käymään Leviltä Tromssassa tai Altassa? Kenties Narvikissa, mutta et tullut Lappiin itse autolla? Nyt pääset matkustamaan välit mukavasti bussilla, itse vain rentoutuen ja maisemista nauttien. Leviltä on maaliskuun loppuun asti päivittäiset bussiyhteydet Tromssaan, Altaan ja aina Narvikiin asti.

Arctic Route -Koe Levin lisäksi Norjan ja Ruotsin Lapin kauneimmat paikat. Arctic Route on Lapin kiertomatka Suomen, Norjan ja Ruotsin Lapissa, joka tarjoaa unohtumattomia kokemuksia Lapin luonnossa, henkeäsalpaavan kauniita maisemia kulttuurillisia ja kulinaristisia kokemuksia unohtamatta.

Arctic Route bussireitti kulkee Rovaniemeltä Levin kautta Norjan Tromssaan ja yhteyksiä on myös Narvikiin ja Altaan sekä Lyngeniin asti, bussit kulkevat molempiin suuntiin, eli takaisin pääsee samaa reittiä tai voi kulkea koko kierroksen. Narvikista pääsee jatkamaan junalla Ruotsin Luuleaan, josta on taas yhteydet muualle Ruotsiin sekä Rovaniemelle.Arctic Route bussireitin varrella voit yöpyä Lapin taianomaisissa lomakohteissa yhden tai usemman yön ja tutustua paikalliseen kulttuuriin ja kokea ainutlaatuisia elämyksiä, ja jatkaa sitten matkaasi bussilla kohti seuraavaa kohdetta.
Bussilla voit matkustaa vain yhden välin, tai kulkea koko matkan ihastellen arktisen alueen hienoimpia paikkoja. Lisätietoa Arctic Routesta täällä.Majoitusvaraukset Leville helposti matkakaupasta

Matkakauppaan

Bussilippuvaraukset Bussringin sivuilta tai levin matkailuneuvonnasta.

Levin Matkailuneuvonta avoinna päivittäin (ma-pe 9.00-17.00, la-su 10.00-16.00) Puhelimitse 016 639 3378, tai sähköpostitse info@visitlevi.fi

Arctic Route-bussiliputL

Lippukauppa englanniksi.

Arctic Route operoidaan yhdessä Eskelisen Lapin Linjojen, norjalaisen bussiyhtiö Bussringin sekä Ruotsin rautateiden kanssa.