Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levin alueen karavaanarialueet ja -palvelut

10.06.19

Kesä on karavaanareiden kulta-aikaa ja Leville on helppo pysähtyä matkailuauton tai -vaunun kanssa, sillä palveluita on kattavasti saatavilla ja ne ovat lähellä.


Leviltä löytyy kesällä kolme aluetta karavaanareille, Levilehdon alue aivan Levin keskustassa, Muumarin Caravan alue Immeljärven rannalla  ja Seikkailupuiston karavanalue seikkailupuiston ja Gondolihissin vieressä reilu parin kilometrin päässä Levin keskustasta.


Levilehdon alueelta löytyy palvelut kattavasti kaikki samasta pihasta ja kauppaan ja kylän palveluihin ja ravintoloihin on matkaa vain kivenheiton verran. Pihapiiristä löytyy sauna- ja suihkutilat, miehille ja naisille omansa, keittiötila jossa pyykkikone ja kuivausrumpu sekä kuivauskaappi, wc-tilat (myös inva-wc), kemiallisen wc:n tyhjennyspiste, laukkuvarasto ja suksienhuoltotila joka kesällä toki on käytössä vaikka polkupyörän huoltotilana. Palveluiden hinta määräytyy henkilömäärän mukaan. Levilehdon pihapiiristä löytyy myös lomahuoneistoja, eli jos omat makuutilat autossa käyvät ahtaiksi, on mahdollisuus vuokrata mökki ja majoittua hieman tilavammin. Myös telttaillen voit nauttia Levilehdon tarjoamista kattavista palveluista.


Seikkailupuiston karavaanari alueella yöpyminen on ilmaista, sähköstä peritään maksua. Saatavilla on lisäksi kemiallisen wc:n tyhjennysmahdollisuus sekä saunapalvelut.
Seikkailupuiston alueelta löytyy paljon tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin. Seikkailupuistossa viihtyvät kaikki, frisbee- ja minigolf soveltuu joka ikiselle ja lapset pääsevät huristelemaan liikennepuiston polkuautoilla. Vuokraamosta voi vuokrata pyöriä ja varusteita alamäkiajoon, ja ihan tavalliseen maastopyöräilyynkin. Myös kyläpyörät saa ilmaiseksi lainattua ravintolasta. Alueella palvelee myös kahvila-ravintola sekä jäätelökioski.
Viikon jokaisena päivänä aukiolevaan kauppaan ja huoltoasemalle matkaa tulee muutama sata metriä, ja gondolihissi vierestä kuljettaa tunturin huipulle maisemia ihailemaan (gondoli avoinna juhannuksesta alkaen päivittäin, säävarauksella). Lenkkipolku lähtee aivan vierestä ja kuntosalikin sijaitsee viereisen huoltoaseman tiloissa.

Muumarin Caravan alue sijaitsee aivan Levin keskustan tuntumassa, Immeljärven rannalla. Alueelta löytyy myös telttapaikkoja. Keskustaan ja kauppoihin on matkaa alle puoli kilometriä joten kaikki palvelut ovat lähellä. Muumarin alueella on asiakkaiden käytössä yksityinen uimaranta! Myös kalastusluvat Immeljärvelle ja venevuokra onnistuu kätevästi samasta paikasta ja Kätkän upeat patikointi- ja pyöräilymaastot ovat aivan vieressä.

Kukkaa Levin hauskimmat kesäaktiviteetit tästä syksyn ja ruskakauden ohjelmiin pääset puolestaan tästä


Tutustu myös kesän tapahtumiin ja varaa oma kesälomasi Levillä levi.fi verkkokaupasta, sähköpostitse levi@levi.fi tai puhelimitse 016 639 3300.

Majoitusvaraukset

Tervetuloa viettämään ikimuistoisin kesälomasi Levillä!