Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levin juhannuskokko sytytetään koko kylän voimin

15.06.18

Keskikesän juhla kokoaa yhteen Levin kylän oman väen sekä matkailijat ympäri maailman.

Levin juhannukseen kuuluvat perinteikkäästi yötön yö, rauhallisuus, mutta myös eri aktiviteetit sekä juhannuskokko Levitunturissa. Toukokuussa alkanut sateeton ja kuiva jakso päättyi Lapissa viime viikolla saatujen sateiden myötä. Tämä tarkoittaa samalla, että juhannuskokko sytytetään keskikesän juhlan ja valon kunniaksi perjantai-iltana 22.6. klo 24.00. Juhannuskokko nykyisessä muodossaan on sytytetty Levitunturissa vuodesta 1993 lähtien.

Levi tarjoaa perinteisen mökkijuhannuksen lisäksi upean yöttömän yön, luonnon sekä tunturijuhannuskokemuksen, josta elämystä ei jää puuttumaan. Perinteiset juhannustanssit tunturissa kruunaavat juhannusaaton.

Tunturiin ja Näköala- ja Tunturiravintola Tuikun eteen pääsee perjantaina bussikuljetuksella keskustasta klo 19.00-22.00 ja Tuikulta takaisin keskustaan klo 01.00-02.00 (5€/hlö/suunta).

Koko juhannusviikonloppu on täynnä tekemistä ja kokemista koko perheelle. Levi tarjoaa kesäretkiä, lauttaristeilyä, ratsastusvaellusta ja tutustumista husky – ja heppatiloihin. Voit myös lähteä ohjatulle lasketteluretkelle Pallakselle tai hyppää pyörän selkään ja tutustua Leviin maastopyöräillen. Levin Seikkailupuisto on auki jännitystä kaipaaville tai ota Gondoli-hissi ylös huipulle ja nauti upeista maisemista sekä Palovartija cafén tarjonnasta ylä-asemalla. Iltaelämää, musiikkia ja ravintolapalveluita on myös tarjolla yöttömän yön pikkutunneille asti.

Juhannus myös avaa Levin kesän ja sen tarjonnan. Lapin kesä tarjoaa suuren määrän eri kokemuksia ja aktiviteettejä niin ohjattuna kuin omatoimisestikin.

Levi toivottaa lämpimästi kaikki tunturiin juhannuksen viettoon.

Lisätiedot: