Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levin Matkailu Oy uudistaa välittämiensä lomahuoneistojen turvallisuussuunnitelmat

18.04.19

Viime viikolla Levillä tapahtunut kuolonuhreja vaatinut mökkipalo on koskettanut pientä yhteisöä syvästi. Levin Matkailu Oy on päättänyt kiinnittää erityishuomiota välittämiinsä lomahuoneistojen turvallisuuteen ja luonut suunnitelman, jota se lähtee toteuttamaan välittömästi.

Vaikka tulipalon kohteena ollut mökki Isorakassa ei ollut Levin Matkailu Oy:n välittämä, Levin Matkailu Oy haluaa edistää lomalaisten turvallisuutta matkailualueella.

Heti pääsiäisen jälkeen Levin Matkailu Oy tapaa alueen lomahuoneistojen huolitsijat ja tapaamisessa käsitellään turvallisuuteen liittyviä asioita. Toukokuussa Levin Matkailu Oy:n järjestämässä tapaamisessa mökkien ja lomahuoneistojen omistajien kanssa käydään vastaavat keskustelut. Tilaisuudessa informoidaan lomahuoneistojen omistajia siitä, että kesän aikana Levin Matkailu Oy tulee tekemään kohteisiin uudet laatu- ja turvallisuusluokitukset.

Tämän lisäksi Levin Matkailu Oy ottaa käyttöön mobiilipalveluna toimivan digitaalisen lomahuoneistokansion, josta löytyvät mm. asuntojen turvallisuusohjeet.

- Tulemme myös esittämään, että mökkien siivoaminen sesonkien aikaan tulee tapahtua huolitsijoiden toimesta. Haluamme taata, että mökki on aina uutta lomalaista varten kunnossa eli se on siivottu ja huolehdittu kuntoon ammattilaisten toimesta, kertoo Levin Matkailu Oy:n vt toimitusjohtaja Yrjötapio Kivisaari

Yhteydenotot:
Yrjötapio Kivisaari, vt toimitusjohtaja, Levin Matkailu Oy
puh. 040 198 3958