Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levin Matkailu rekrytoi - haussa Destination Sales Expert

06.06.18

Tarjolla mielenkiintoinen työ kansainvälistyvässä Lapin ykköskohteessa.

Levin Matkailu vie eteenpäin Levin alueen matkailumarkkinointia ja vastaa Levin alueen lukuisista kehitysprojekteista niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Myynti- ja markkinointikonserniimme kuuluu tämän lisäksi Levin alueen myyntipalvelu, matkatoimisto Levi Travel sekä tapahtumayhtiö Levi Events. Operoimme mm. Levin Maailman Cupin ja Visma Ski Classicin. Toimimme myös Levin alueen suurimpana lomahuoneistojen välittäjänä ja vastaamme alueelle saapuvien matkailijoiden neuvomisesta. Yhtiö on perustettu vuonna 1989 ja sen liikevaihto on n. 10 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 20 henkilöä. Levin matkailijamäärät ovat voimakkaassa kasvussa. Vauhditamme kasvua ja kehitysvaihetta nyt myös rekrytointien kautta.

Etsimme Levin Matkailun matkailuneuvontaan innokasta moniosaajaa, josta tulee Destination Sales Expert.

Sinulla on kokemusta maahan saapuvien matkailijoiden palvelemisesta hektisessä ilmapiirissä. Et kavahda pitkiä päiviä ja hihojen käärimistä – silloin kun sitä tarvitaan. Kommunikoit sujuvasti niin suomella kuin englannillakin. Arvostamme laajaa kielitaitoa, esim. saksan ja ranskan sujuvaa suullista osaamista. (Näiden kielten osaaminen ei kuitenkaan ole edellytys paikan täyttämisessä.) Sinulla on mielellään työkokemusta myös digitaalisen asiakaskokemuksen rakentamisesta.

Teet töitä tiiviisti myös myyntipalvelun, tapahtumatuotannon kuin alueen yritystenkin kanssa. Olet avainroolissa rakentamassa Levin kansainvälistä menestystä. Asemapaikkasi on luonnollisesti Levillä. Tehtävä on ympärivuotinen ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Arvostamme suuresti positiivista elämänasennetta, innostusta matkailu- ja elämysliiketoimintaan sekä reipasta ”hands on”-meininkiä.

Etsimme loistotiimiimme vahvistukseksi henkilöä, jolla on:

  • Soveltuva opiskelu- ja työtausta
  • Myyntiosaamista ja innostusta
  • Palava halu tehdä tulosta
  • Luovaa ajattelua ja ratkaisukeskeinen työtapa
  • Elämysliiketoiminnan näkemystä
  • Kehittämisen paloa ja kaupallista ajattelua
  • Järjestelmällinen ja rohkea työote
  • Erinomaiset sosiaaliset taidot ja hymyä huulessa - tiiminä näitä hommia tehdään!

Me Levillä tarjoamme sinulle supermielenkiintoisen työkentän ja varmaa haastetta kansainvälistyvässä Lapin ykköskohteessa. Luontoaktiviteeteistä, ulkoilusta ja hiihdosta/laskettelusta nauttivalle osaajalle Levi tarjoaa loistokkaat puitteet ympärivuotiselle viihtymiselle.

Innostuitko? Hienoa!

Lisätiedot ke 13.06. klo 10-12 ja ti 19.06. Klo 16-18 Enna Paavola, Head of Sales, puh. +358 50 511 0107.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostiosoitteeseen hakemukset@levi.fi 25.06.2018 mennessä.