Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levin Matkailu rekrytoi - haussa Head Of Events

23.05.18

Levin Matkailu hakee myyntiosaamista omaava tapahtuma-ammattilaista täysipäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen!

Levin Matkailu vie eteenpäin Levin alueen matkailumarkkinointia sekä vastaa Levin alueen lukuisista kehitysprojekteista ja niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Myynti- ja markkinointikonserniimme kuuluu tämän lisäksi Levin alueen myyntipalvelu, matkailuneuvonta, matkatoimisto Levi Travel OY sekä tapahtumayhtiö Levi Events ltd. Kansainvälisistä tapahtumista operoimme mm. Levin Maailman Cupin ja huhtikuussa hiihdettävän Visma Ski Classic massahiihtotapahtumaa, joka on osa Visma Ski Classic kiertuetta. Toimimme myös Levin alueen suurimpana mökkivälittäjänä. Yhtiö on perustettu vuonna 1989 ja sen liikevaihto on n. 10 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 20 henkilöä. Levin matkailijamäärät ovat voimakkaassa kasvussa. 

Otat vastuullesi Levin matkailuorganisaation tapahtumien kehittämisen sekä niiden kaupallistamisen. Olemme vieneet vuosien aikana tapahtumaliiketoimintaa Levillä ansiokkaasti eteenpäin, mutta uskomme, että kykenemme entistä parempaan! Sinulla on kokemusta tapahtumien tuottamisesta; budjeteista, myynnistä kuin tapahtumatiimien koordinoinnistakin. Hallitset projektityön, aikataulut ja numerot. Saat innostettua ihmiset tiimeihin mukaan luomaan uutta. Et kavahda pitkiä päiviä ja hihojen käärimistä - silloin, kun sitä tarvitaan. Kommunikoit sujuvasti niin suomella kuin englannillakin. Teet töitä tiiviisti niin Levin Matkailun johtoryhmän, tiimin kuin alueen yritystenkin kanssa. Olet avainroolissa rakentamassa Levin strategian seuraavaa vaihetta. Asemapaikkasi on luonnollisesti Levillä ja raportoit Levin Matkailu Oy:n toimitusjohtajalle.

Arvostamme suuresti positiivista elämänasennetta, innostusta matkailu- ja elämysliiketoimintaan sekä reipasta "hands on"-meininkiä.

Innostuitko? Hienoa!

Katso tarkemmat tiedot työpaikasta ja ohjeet hakemiseksti täältä.