Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levin Matkailu rekrytoi - haussa Tuottaja ja Partnership Manager

13.02.19

Tarjolla mielenkiintoinen työ kansainvälistyvässä Lapin ykköskohteessa.

Levin Matkailu Oy on alueorganisaatio, joka vie eteenpäin Levin alueen matkailumarkkinointia ja vastaa Levin alueen lukuisista kehitysprojekteista niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Myynti- ja markkinointikonserniimme kuuluu tämän lisäksi Levin alueen keskusvaraamo/myynti, matkatoimisto Levi Travel Oy sekä tapahtumayhtiö Levi Events Oy. Operoimme mm. Levin Maailman Cupin ja Visma Ski Classicin. Toimimme Levin alueen suurimpana lomahuoneistojen välittäjänä ja vastaamme Levin matkailuneuvonnasta. Yhtiö on perustettu vuonna 1989 ja sen myynti on lähes 12 miljoonaa euroa. Palveluksessamme on 25 henkilöä. Levin matkailijamäärät ovat voimakkaassa kasvussa.

Vauhditamme kasvua ja kehitysvaihetta nyt myös rekrytointien kautta.

Tuottaja/vuorotteluvapaan sijaisuus matkailualan ammattilaiselle

Etsimme Levin Matkailuun matkailualan osaajaa vuorotteluvapaan sijaiseksi. Etsimämme henkilö on innokas oppija, joka voi omien vahvuuksiensa ja taustansa mukaan työskennellä esim. varausjärjestelmien kehittämisessä, matkatoimistossa, matkailuneuvonnassa, myynnissä, markkinoinnissa, omistajapalveluissa, talousosastolla tuotteistamisessa tai hän voi vastata sopimuksista. Oletko se sinä?

Sinulla on kokemusta matkailualalta ja nautit työskentelystä hektisessä ilmapiirissä. Et kavahda pitkiä päiviä ja hihojen käärimistä – silloin kun sitä tarvitaan. Kommunikoit sujuvasti niin suomella kuin englannillakin. Arvostamme laajaa kielitaitoa, esim. saksan ja ranskan sujuvaa suullista osaamista. (Näiden kielten osaaminen ei kuitenkaan ole edellytys paikan täyttämisessä.) Sinulla on mielellään työkokemusta opastehtävistä, myynnistä, markkinoinnista, digitaalisen asiakaskokemuksen rakentamisesta, talousosastolla työskentelemisestä tai sopimusneuvotteluista. Asemapaikkasi on luonnollisesti Levillä.

Arvostamme suuresti positiivista elämänasennetta, innostusta matkailu- ja elämysliiketoimintaan sekä reipasta ”hands on”-meininkiä.

Etsimme loistotiimiimme vahvistukseksi henkilöä, jolla on:

 • Soveltuva opiskelu- tai työtausta
 • Myyntiosaamista ja innostusta
 • Luovaa ajattelua ja ratkaisukeskeinen työtapa
 • Kehittämisen paloa ja kaupallista ajattelua
 • Järjestelmällinen ja rohkea työote
 • Erinomaiset sosiaaliset taidot ja hymyä huulessa - tiiminä näitä hommia tehdään!

Innostuitko? Hienoa!

Lisätiedot 05.03. klo 14:00-16:00 Enna Paavola, Head of Sales, puh. +358 50 511 0107.

Vuorotteluvapaan ehdot tulee täyttyä valittavan henkilön kohdalla. Lisätietoa täältä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostiosoitteeseen hakemukset@levi.fi 15.03.2019 mennessä. Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Partnerships Manager

Etsimme joukkoomme kokenutta Partnerships Manageria. Sinulla on mielellään kokemusta partnerikonseptien tuottamisesta, markkinoinnista, myynnistä, tapahtumien tuottamisesta ja budjetoinnista. Saat innostettua ihmiset mukaan luomaan uutta. Et kavahda pitkiä päiviä ja hihojen käärimistä – silloin kun sitä tarvitaan. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Teet töitä tiiviisti niin paikallisten yrittäjien kuin Levin Matkailun henkilökunnankin kanssa. Olet avainroolissa rakentamassa Levin kansainvälistä menestystä. Asemapaikkasi on luonnollisesti Levillä. Tehtävä on ympärivuotinen.

Arvostamme positiivista elämänasennetta, innostusta matkailu- ja elämysliiketoimintaan, näyttöjä varainhankinnasta ja kumppaniverkostojen rakentamisesta sekä periksiantamattomuutta.

Etsimme loistotiimiimme vahvistukseksi henkilöä, jolla on:

 • Soveltuva opiskelu- ja työtausta
 • Myyntiosaamista ja innostusta kumppanuustekemiseen
 • Luovaa ajattelua ja ratkaisukeskeinen työtapa
 • Elämysliiketoiminnan näkemystä
 • Kehittämisen paloa ja kaupallista ajattelua
 • Itsenäinen, järjestelmällinen ja rohkea työote
 • Erinomaiset sosiaaliset taidot ja hymyä huulessa - tiiminä näitä hommia tehdään!

Innostuitko? Hienoa!

Lisätiedot ke 27.02. klo 14-17 Maija Palosaari, Head of Marketing, puh. +358 40 560 6316.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 29.03.2019 klo 16:00 mennessä sähköpostiosoitteeseen:
hakemukset@levi.fi. Liitä mukaan myös CV:si.

Me Levillä tarjoamme sinulle supermielenkiintoisen työkentän ja varmaa haastetta kansainvälistyvässä Lapin ykköskohteessa. Luontoaktiviteeteistä, ulkoilusta ja hiihdosta/laskettelusta nauttivalle osaajalle Levi tarjoaa loistokkaat puitteet ympärivuotiselle viihtymiselle.