Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levin omat pojat Ylläs-Levi Visma Ski Classics –kisaan haastamaan

03.04.18

Keijo "Kepu" Alila ja Juuso Laitinen ovat asettaneet kovan aikatavoitteen 14.4.2018 hiihdettävään Ylläs-Levi Visma Ski Classics 55km matkalle.

Levillä asuvat nuoret miehet ovat tuttu näky Ylläs-Levi välillä niin talvella kuin kesälläkin.

Ski Team Slipery Leviä edustavat Keijo Alila ja Juuso Laitinen valmistautuvat 14.4. Ylläs-Levin 55km matkalle. Taktiikka on jo hiottu ja aikatavoite asetettu. Nyt ei tarvitse muuta kuin odotella lähtölaukausta.

- Haluamme osallistua paikalliskisoihin ja toivon mukaan kannustaa myös muita mukaan. Meidän tulisi se matka alle kolmeen tuntiin hiihtää eli matkavauhti olisi siinä 16-17km/h. Ja oma tavoitteeni ja tietenkin voittaa Juuso, nauraa Keijo Alila.

Miehet tuntevat Ylläs-Levin reitin erittäin hyvin ja molempiin suuntiin. Kesäisin he ajavat reittiä maastopyörällä ja talvella matka taittuu hiihtäen.

- Lähdemme kisaan vuorovedolla eli minä annan aluksi vauhtia Juusolle ja sitten vaihdetaan Juuso eteen, kertoo kahdeksan vuotta Levillä asunut Alila.

Valmistautuminen Ylläs-Levin hiihtoon on sujunut miehiltä hyvin. Takana on monta pitkää treeniä perinteisellä tyylillä ja viimeinen harjoitus tehdään vielä kisaviikolla.

- Toivottavasti olisi paljon porukkaa kannustamassa ladun varrella ja tietenkin maalissa. Oma tavoitteeni on jakaa liikunnan riemua ja päästä maaliin, sanoo Juuso Laitila.

Ylläs-Levin 55km matkan lähettiläänä toimii hiihtolegenda Juha Mieto hiihtäen itse mukana kisassa.

- Toivottavasti voitamme Juhan, sanovat Levin omat pojat yhteen ääneen.

Ylläs-Leville voi ilmoittautua tapahtuman nettisivuilla www.yllaslevi.com, josta löytyy myös lisätietoja ja ohjeita.

Kuva: Juuso Laitinen