Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

20.03.20

Levi Ski Resort sulkee kaikki toimintonsa siten, että viimeinen aukiolopäivä on 22.3.2020.

Tiedotetta päivitetty 21.3.2020 klo 13.15.

Oy Levi Ski Resort Ltd on päättänyt ajaa hallitusti kaikki toimintonsa alas tämän laskettelukauden osalta tulevan viikon aikana. Tilannetta ennakoivalla päätöksellä halutaan tukea hallituksen toimia, toimia vastuullisesti sekä ennen kaikkea turvata asiakkaiden ja työntekijöiden terveys ja hyvinvointi.

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi Levi Ski Resort sulkeutuu tämän laskettelukauden osalta  22.3.2020 klo 19.

– Olemme erittäin surullisia joutuessamme ilmoittamaan, että Levi Ski Resort sulkee toimintonsa tämän laskettelukauden osalta 22.3.2020. Toimenpiteellä halutaan ehkäistä koronaviruksen leviäminen. Päätös on tehty työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteisömme hyvinvoinnin turvaamiseksi, kommentoi Levi Ski Resortin toimitusjohtaja Jouni Palosaari.

– Päätös ei ollut helppo, ja jouduimme miettimään vakavasti toimenpiteiden vaikutuksia asiakkaisiimme, työntekijöihimme ja yhteisöömme, mutta tiedämme ratkaisun olevan oikea ja vastuullinen teko tällä hetkellä. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme tähänastisesta upeasta laskettelukaudesta, jatkaa Palosaari.

Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen Levi Ski Resort on muuttanut varaus- ja maksuehtojaan siten, että mikäli olit tulossa Levin rinteille tämän kevään aikana ja olet ostanut ennakkoon hissiliput, vuokravälineet tai hiihtokoulun, nämä varaukset voidaan hyvittää täysimääräisesti.

Tällaisissa tapauksissa asiakkaita pyydetään lähettämään viesti osoitteeseen sales.ski@levi.fi sekä liittämään mukaan kuitti ostoksesta, jonka jälkeen Levi Ski Resort ottaa asiakkaaseen yhteyttä mahdollisimman pian. Koska kausi jo lähenee loppuaan, kausi- ja yrityskorttien osalta Levi Ski Resort noudattaa normaaleja hissilippujen sopimusehtoja.
Vuokravälineet tulisi palauttaa pikimmiten Zero Pointille.

– Pidämme huolta asiakkaistamme myös tässä erikoistilanteessa. Odotamme saavamme huomattavan määrän viestejä, joten olethan kärsivällinen. Vastaamme kaikille mahdollisimman pian, sanoo Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja Marko Mustonen.


Haastattelut ja yhteydenotot:

  • Jouni Palosaari, toimitusjohtaja, Oy Levi Ski Resort Ltd, puh. 0400 690 770, email jouni.palosaari@levi.fi, www.levi.ski
  • Marko Mustonen, liiketoimintajohtaja, Oy Levi Ski Resort Ltd, puh. 040 518 4559, email marko.mustonen@levi.fi
  • www.levi.ski

Lisätietoa koronaan liittyen