Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Lomaviikoilla Levillä tapahtuu kaiken aikaa

17.02.15

Aurinkoinen Levi tarjoaa kävijöilleen tekemistä vauvasta vaariin säästä riippumatta. Erityisesti lasten ohjelmia ja konsertteja on tulevina viikkoina entistä enemmän. Hymyileepä luontoäiti sitten aurinkona tai heiluttelee tuuliviiriään voi Levillä kokea elämyksiä monella tapaa ympäri vuoden. Hiihtolomien aikaan tunturi kukoistaa, koska parhaimmillaan se on silloin, kun se saa suurella sydämellä toivottaa tervetulleeksi iloisen hiihtokansan.

Nuoret Live-musiikin ystävät voivat nauttia artisteista nyt maanantaisin ja keskiviikkoisin sillä Hullu Poro Areena on tulpannut ikärajattomien keikkojen määrän viikoilla 8-10. Liput voi ostaa kätevästi vaikka koko perheelle tiketti.fi lippukaupasta. Ohjelmistossa on luvassa mm. Anna Abreau, Mikael Gabriel, Haloo Helsinki, Isac Elliot ja Robin.

Perheille uutuutena on tälle kaudelle yhteisiä hetkiä South Pointissa uudessa Etelärinteiden palvelukeskittymässä, josta löydät kaiken tarpeellisen mäenlaskuun. South Point hiihtokeskus viettää virallisia avaijaisiaan keskiviikosta eteenpäin 18.-20.2.2015. Luvassa paljon ohjelmaa, väline- ja tuote-esittelyitä sekä tietysti paikalla on myös Levin maskotti Leevi-Ahma.

Eturinteiden kupeessa on telmivien tenavien ikioma alue. Kun isompien aika kuluu mäessä, Lastenmaan pulkkamäki ja päiväaktiviteetit tarjoavat pikkuvipeltäjille tekemistä. Kaksi sompahissiä aloittelijoille. Uusi puuhapaikka - Leevilandia - sijaitsee Etelärinteillä. Lastenhoitoa tarjoavat Tenavatokka ja uusi Muksutupa. Lapsille ohjattua tekemistä joka päivä Lastenmaan viikko-ohjelmassa. Muita lastenhoitopalveluita on Levillä saatavilla Kittilän 4H-yhdistykseltä, Mannerheimin lastensuojeluliitolta sekä Tunturi Lapin Oppailta.

Kylpylähotelli Levitunturilla voi polskimisen ja roiskimisen lomassa vaikka lounastaa. Elämyskylpylän lisäksi sieltä löytyy pallomerineen ja pomppulinnoineen lastenmaailma Inka&Niko, kuntokeskus sekä fysioterapiaa ja kauneudenhoitoa.

Talven viikko-ohjelma ja ohjelmapalvelut tarjoavat erilaisia opastettuja retkiä maanantaista sunnuntaihin. Viikon jokaiselle päivälle löytyy erilaisia retkiä niin viikko-ohjelmasta kuin sen ulkopuoleltakin. Eläinten seurassa huskeja hellien, poroja silitellen tai vaikka lumikenkäillen voit kokea Levin luonnon ja maisemat kaikin aistein. Moottorikelkkailuakin Leviltä löytyy myös lapsille. Vauhdin hurmaa huristellen ice-kartingin pyörteissä tai leijalla surffaten. Ilmasta käsin voi Leviä ihmetellä halutessaan kuumailmapallon kyydistä. Tiedustelut ja varaukset Levin Matkailuneuvonnasta.

Kulttuurin ja taiteen ystäville on tarjolla esimerkiksi viikoilla 8-16 torstain retket Särestöön sävytettynä Kittilän murteella. Tunturissa tuoreita elokuvanautintoja tarjoaa Cinema Levi Summit, jonka ohjelmistossa on näytöksiä jokaiselle illalle. Viihteen ystäville musiikkia, tanssia ja live artisteja Hullu Poro Areenalla, Wanhassa Porossa ja Kylpylähotellilla.

Zero-Pointin edustalta löytyy 18. - 24.2.2015 tutustumisen arvoinen Levin Official Partnereiden Audin ja Mandatumin lettuteltta. Lettujen lisäksi siellä voi tavata kiinnostavia yllätysvieraita ja viikolla 9 voit yllättyä, kun "elämä yllättelevi". Seuraa sosiaalisessa mediassa #elämäyllättelevi.

Tunturissa tapahtuu hiihtolomaviikkoina paljon viikon jokaisena päivänä. Levin sivuilta löydät tapahtumat ja ohjelmat kootusti. 

Lue lisää:

Kuluvan viikon aukioloajat ja tapahtumat

Lomatekemistä Levillä