Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Myös poikkeustalvina Levin parhaat rinteet ovat avoinna

13.02.19

Elämme Levillä historiallista talvea. Maa on paikoin vahvan lumen peitossa, mutta samalla tuuli, lämpötilavaihdokset ja muut olosuhteet pitävät osan rinteistämme vähäisimmällä lumella 30 vuoteen. Mittava lumetusjärjestelmämme takaa kuitenkin myös tällaisina vuosina, että asiakkaamme saavat nauttia laajasta valikoimasta Suomen suosituimpia rinteitä. Toistaiseksi rinteitämme on vahvan lumetuksen ja koneellisen kunnostuksen ansiosta avattu parhaat 26 kappaletta erityissuorituspaikkoineen ja lisää seuraa toivottavasti mahdollisimman pian.

Rinteiden koneellinen kunnostaminen vaatii aina pohjaksi riittävän määrän lunta. Niillä rinnealueilla, joilla meidän täytyy luottaa luonnonlumeen, lunta ei ole vielä tänä talvena kertynyt riittävästi. Käytössämme oleva satelliittipohjainen SnowSat-järjestelmä kertoo tarkasti, paljonko lunta rinnekoneen alla on. Vähäisellä lumimäärällä tonnien painoiset koneet aiheuttaisivat vahinkoa rinnepohjille. Kun tarjoamme palveluita Lapin kauniin luonnon keskellä, myös luonnolla on aina sanansa sanottavana toiminnassamme.

Joka tapauksessa – olosuhteista huolimatta – Leville tulija voi myös tänä talvena luottaa siihen, että parhaat ja tunnetuimmat rinteemme ovat avoinna, ja toivottavat tervetulleiksi maan suosituimpien lasketteluelämysten pariin!

Lisätietoja

Oy Levi Ski Resort Ltd
Puh. 020 7960 200
E. leviskiresort@levi.fi 
www.levi.ski