Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontuligaalassa palkittiin Levin parhaat!

13.10.19

Levi Summitissa järjestettiin lauantaina 12.10.2019 Revontuligaala, joka oli alueella ensimmäinen laatuaan. Levin kasvaminen yhdeksi Pohjoismaiden merkittävimmistä matkailukeskuksista on huikea tarina, jota on ollut rakentamassa suuri joukko ihmisiä. Juhlassa palkittiin Levin alueen yrityksiä, henkilöitä sekä tapahtumia, jotka ovat omalta osaltaan vaikuttaneet alueen kasvuun, kansainvälistymiseen sekä Levin hengen luomiseen. Samalla myös juhlittiin Levin Matkailun 30-vuotistaivalta.

Juhlavieraina oli mm. Pohjoisen Suomen matkailuvaikuttajia, Leville tärkeitä yhteistyökumppaneita ja tietenkin Levin omaa väkeä. Ansioituneet leviläiset palkittiin avoimen äänestyksen perusteella ja kategorioita oli yhteensä 14.

Levin elämätyön –palkinto jaettiin yrittäjäneuvos ja hotelli- ja ravintola-alan yrittäjä Päivikki Palosaarelle. Samaan sukuun jaettiin myös Levin kehitysvoima –palkinto, kun äänestyksen voitti Päivikin veli Jouni Palosaari. Levi Ski Resortin toimitusjohtaja Jouni Palosaari nousi lavalle myös toisen kerran, kun Levi Ski Resort äänestettiin voittoon Levin kesämatkailun edistäjänä.

Vuoden 2019 majoituspalveluksi palkittiin Golden Crown - Levin Iglut, joka on ollut alueen ensimmäinen iglumajoitusta tarjonnut majoituspalvelu ja saanut paljon kansainvälistä huomiota niin mediassa kuin sosiaalisessa mediassa. Vuoden 2019 Ravintola-, kahvila- tai catering-yritys –palkinto jaettiin Cafe & Bar Kodalle, joka sijaitsee aivan Levin kylän ytimessä.

Eniten palkintoja keräsi yrittäjä ja yksi Suomen seuratuimmista liikuntabloggaajista Laura Peippo. Hänet palkittiin vuoden 2019 Touhukkaimpana henkilönä ja hänen yrityksensä Levi Wellness Club äänestettiin Alueen hyvinvoinnin edistäjänä ja kolmas Peipon saama palkinto meni hänen järjestämälle Arctic Challengelle -tapahtumalle, joka palkittiin vuoden 2019 Markkinointitekona.

- Tunnelma oli todella iloinen ja juhlava koko illan ajan. Paikalla oli paljon alueen vanhoja vaikuttajia, mutta oli ilo huomata kuinka monta nuoremman polven leviläista yrittäjää oli myös tilaisuudessa mukana, kertoo Lapland Productionin tapahtumajohtaja.

Juhlaan osallistui noin 160 vierasta ja ilta piti palkintojenjaon lisäksi sisällään juhlavan 4-ruokalajin illallisen, vauhdikkaan ShoWhat –esityksen, musiikkia kolmelta vuosikymmeneltä sekä tanssia Iskuporakone -yhtyeen tahtiin.

Kaikki palkinnot saaneet:

Golden Crown - Levin Iglut
Palkintonimi: Vuoden 2019 Majoitusyritys

Café & Bar Kota
Palkintonimi: Vuoden 2019 Ravintola-, kahvila- tai catering-yritys

Raija Palosaari / Lapin Luontoelämys
Palkintonimi: Vuoden 2019 Ohjelmapalveluyrittäjä

Levibus
Palkintonimi: Vuoden 2019 Muu palveluyritys

Arctic Challenge
Palkintonimi: Vuoden 2019 Markkinointiteko

Laura Peippo
Palkintonimi: Vuoden 2019 Touhukkain henkilö

Jouni Palosaari
Palkintonimi: Levin kehitysvoima

Levi Wellness Club
Palkintonimi: Alueen hyvinvoinnin edistäjä

Jari ”Kide” Kiiskinen
Palkintonimi: Leviläisten paras kaveri

Visit Levi
Palkintonimi: Yhteistyöpalkinto

Leo Pitkänen
Palkintonimi: Levin kansainvälistymisen alkuvoima

Levi Ski Resort
Palkintonimi: Levin kesämatkailun edistäjä

Päivikki Palosaari
Palkintonimi: Levin elämäntyöpalkinto

Levin huskypuisto / Reijo Jääskeläinen
Palkintonimi: Sparks of Levi palkinto