Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Ruskan väriloisto valtaa Levin!

25.08.16

Nauti luonnon upeudesta, Ruskan viikko-ohjelman retkistä ja monista tapahtumista. Nauti konserteista Marian Kappelissa, pistä jalalla koreasti musiikin tahtiin, tai rauhoitu luonnon hiljaisuudessa. Luonnon väriloisto pian Levillä!

RUSKAMARKKINAT LEVILLÄ 2.-4.9., RUSKAMARATON 3.9.
Ruskamaraton ei ole pelkästään juoksua ja hikikarpaloita. Vaikka ei itse olisikaan juoksemassa, voi paikan päälle tulla nauttimaan tunnelmasta ja kuuluisista Ruskamarkkinoista.

Ruskamarkkinoilla on tarjolla syötävää, juotavaa, ohjelmaa, ostoksia ja tietysti aitoa markkinatunnelmaa. Illan pimetessä meininki vaan kasvaa, kun Ruskamaratonin virallinen illanvietto alkaa. Siellä unohdetaan tankkaukset, rakkulat ja viiden sekunnin häviö naapurille ja nautitaan tunnelmasta. – Ruskamaraton on ainutlaatuinen tapahtuma kaikkinensa. Paljon tuttuja ja mielenkiintoisia uusia kasvoja, hyvät järjestelyt ja upeat maisemat. Lisätiedot: www.ruskamaraton.com

LEVI WORKOUT HULLU PORO AREENALLA 3.9.
Huikea treenipäivä Levillä Hullu Poro Areenalla huippu ohjaajien tahdissa! Levi Workout rikkoo kaikki ajatuksesi jumppaamisesta ja räjäyttää Areenan lavan kattoon. Levi Workoutissa treenataan loistavan musiikin tahdissa valot vilkkuen mahtavalla porukalla. Lisätiedot: Facebook

MYÖTÄVIRTAAN – ILOA JA HYVÄÄ OLOA KOHTI –Hyvinvointiviikonloppu Hullussa Porossa ja Luontoympäristössä la-su 10.-11.9.

Teemoina ovat myös muutos, oman polun löytäminen, luonto ja maadoittuminen, pysähtyminen ja oman kehon kuuntelu. Luonto-ohjelmina retki Päiviön vuorelle ja Gondoli ja Levin Huiputus. Ohjelma alkaa la klo 10 ja päättyy su n. klo 17. Hinta on 159 €/hlö, johon sisältyy kurssiohjelman lisäksi iltapäivä teet ja kahvit sekä retki Päiviön Vuorelle. Lisätiedot: Aurinkokallio

RUSKAJOOGAA LOMA-PAKSUSSA 8.-11.9.

Hinnat: Kaikki joogaharjoitukset: 155€. Täysihoito Loma-Paksussa: 200€/hlö (sisältää lentokenttäkuljetukset, majoituksen, ruuat, lakanat, pyyhkeet, sauna & ulkoporeamme). Lisäksi viikonlopun aikana on mahdollisuus vierailla tunturissa opastetusti 30€/hlö ja Saamelaismuseo Samilandissä 20€/hlö (sisältää kuljetukset ja eväät). Lisätietoa: merimort@gmail.com.

Koe lapin ruskan kauneus ja eheyttävää vapauden joogaa Meri Mortin kanssa. KOEMME monipuolisia harjoituksia ja rentoudumme syvästi. Otamme yhteyden sisäiseen levon rytmiin mm. joogaamalla ja hengitysharjoituksilla. Tutustumme kehomme vesimäiseen olemukseen luovalla liikkeellä. Liikumme kivuttomasti ja yksilöllisesti, eli rakennamme liikesarjoja kehon tuntemuksia ja etenkin selkärankaamme syvästi kuunnellen. Pranayamat eli hengitysharjoitukset auttavat meitä löytämään keho-mieli-yhteyden uudelleen. Lähtökohtana on lempeä itsensä hyväksyminen ja avoin asenne. HARJOITUS sopii aloittelijoille ja kaiken ikäisille! MERI MORT on kokenut ohjaaja, jonka rento ja iloinen ohjaus antaa sinulle uutta voimaa ja inspiraatiota talveen. Pehmeän voimakas harjoitus uudistaa syvästi. VIIKONLOPPU on ravitseva ja monipuolinen. Ohjelmassa joogaa, meditaatiota, vaellus tunturiin, saunailta + palju, saamelaisnäyttely ja laadukasta kasvisruokaa.

STAALON TEATTERIFESTIT 23.–24.9

Ohjelmassa on iloa ja valoa syksyyn mm. Jukka Puotilan, Juha Laitilan, Antti Taipaleen, Jukka Laaksosen toimesta, ja paikallista väri ohjelmistoon tuovat kittiläläiset kulttuuritaitajat Höppänä Tonttuineen. Lavalla nähdään mm. kittiläläisten sekä muoniolaisten nuorten ryhmä MUKI:inmenevät esityksellään Café Destiné. Esitys on palkittu kunniakirjoin valtakunnallisessa Teatris-tapahtumassa.
Tiedottamista tapahtuman osalta voi seurata Facebookissa sekä tapahtuman verkkosivuilla www.staalonteatterifestit.fi

OPASTETUT RETKET

Ruskan viikko-ohjelma 1.9 – 30.9.2016
Ruskan viikko-ohjelmassa on varattavissa monenlaisia retkiä mm. melontaretki, ponttonilauttaretki, ratsastusta. Minimiosallistujamäärä riippuen retkestä 1hlö – 6 hlö. Varaukset viimeistään edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä Levin Matkailuneuvontaan, puhelimitse 016 639 3378, tai levi.info@levi.fi. Osa retkistä varattavissa myös Matkakaupassamme.
Vinkki! Osallistumalla ruskan viikko-ohjelmaan retkiin, myös autottomat matkailijat pääsevät näkemään ja kokemaan lähiympäristöä! Torstaisin Retki Särestöniemi-museoon ja sunnuntaisin Retki Saanalle ja Jäämerelle!
Voit myös osallistua päiväretkelle Norjaan: Päiväretki Altaan Jäämeren rannalle syyskuussa torstaisin

Uutta Levillä! Vahvistava Mettäsyli- retki

Keskiviikkoisin klo 17.00-19.00, 14.9, 21.9 ja 28.9.

Paikallinen kansallispuisto-opas, eräopas, puutarhuri ja kuuluisan Lapin shamaanin pojantyttärentytär johdattaa sinut metsän ja puiden salaisuuksien äärelle. Retkellä koet metsän rauhoittavan ja vahvistavan energian, opit tunnistamaan puiden tasapainottavia voimakenttiä, ja pääset kokeilemaan, kuinka pajuvarpu taipuu käsissäsi. Pajuvarpu on kuin antenni, joka virittää sinut luonnon parantavien voimien yhteyteen.
Retkellä kuulet myös tunturiseudun ja sen asukkaiden historiaa, Vanhan Lapin tarinoita. Retki kestää noin kaksi tuntia. Varaa mukaan istuinalusta ja pukeudu lämpimästi, sään mukaan.
Retkelle lähdetään Levin Matkailuneuvonnan edestä klo 17.00
Kävelemme helppoa reittiä maastoon reilun kilometrin ja samaa reittiä takaisin. Retken hinta 35 euroa/henkilö.

Varaukset Levin Matkailuneuvonnasta viimeistään edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä, puh. 016 639 3378 tai levi.info@levi.fi

Katso myös Levigolf, Activity Park, patikointi-infoa, Lasten levi, kalastusvinkkejä ja kulttuuritarjontaa!

TREENAA TAI HEMMOTTELE ITSEÄSI LOMALLA

Valitse itsellesi sopivat treenit tai kokeile uusia lajeja! Voit myös rentoutua hieronnassa tai varata juuri Sinun hyvinvoinnille sopivia palveluja. Hyvän olon ohjelmat. Ohjattuja ryhmäliikuntatunteja järjestää mm. Levi Wellness Club, Kylpylähotelli Levitunturi sekä Hullu Poron hyvinvointiosasto.

MARIAN KAPPELIN KONSERTIT SYKSY 2016

Katso esiintyjät Levin tapahtumakalenterista

ELÄVÄÄ MUSIIKKIA & KARAOKEA, STAND UP

Esiintyjät näet Levin tapahtumakalenterista.
Esiintyjiä mm. Bar Ihkussa stand up & esiintyjät, Hullu Poro Areenalla, Oliver's Cornerissa, Kylpylähotelli Levitunturissa.

AUKIOLOAJAT:Palveluiden aukioloajat

Lisätiedot:Levin Matkailuneuvonta