Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Saunasta hyvää oloa ja mielenrauhaa

19.03.19

Suomalaisille sauna on tärkeä asia, saunasta haetaan rentoutumista ja mielenrauhaa, hyvää oloa ja yhteistä aikaa. Ja mikä olisikaan parempi päätös ulkoilupäivälle kuin lämmin sauna? Tässä muutamia vaihtoehtoja saunaelämyksille Levillä. Löylyttelyt pääset varamaan verkkokaupastamme tai matkailuneuvonnasta.

Levillä on laskettu olevan yhteensä 2053 saunaa. Jokaisessa Levin keskusvaraamon kautta varattavassa lomahuoneistossa on oma sauna, ja lisäksi on useita hotellihuoneita omalla saunalla. Kylpylästä löytyy kolme erilaista saunaa ja alueelta löytyy myös useampi rantasauna josta pääsee pulahtamaan avantoon. Rantasaunat voit varata vain oman porukkasi käyttöön tai osallistua avoimiin saunaohjelmiin. Tässä muutamia esimerkkejä saunaohjelmistamme!

Tonttulan rantasauna Tonttulan elämyskylässä Könkäällä lämpenee perjantaisin, klo 13.00-15.00. Tonttulan rantasauna on Pallasselästä siirretty tukkilaissauna ja tarjoaa nautinnolliset löylyt isollekin porukalle. Pitkille lauteille mahtuu jopa parikymmentä saunojaa kerralla. "Ei sole kokemus eikä mikhään, jos ei samalla pulaha Ounasjoen avantoon." Kyseessä sekasauna, joten ota uimapuku mukaan.Aidon savusaunaelämyksen pääset kokemaan esimerkiksi maanantaina järjestettävällä lumikylä & savusauna retkellä tai lähde keskiviikkona oppaan kanssa lumikenkäilemään Pallakselle ja sen jälkeen rentoudu savusaunan löylyissä ja pulahda avantoon. Saunan jälkeen vielä tarjolla pientä iltapalaa, ja palaat varmasti rentoutuneena takaisin Leville. Retket järjestetään pienille ryhmille.

Varaukset saunaohjelmiin

Halutessasi voit toki varata saunatilat kokonaan itsellesi. Eriliaisia saunakohteita on Levillä useita, löytyy sauna Ounasjoen varrelta porotilalta, savusauna ja lauttasauna ulkoporeammeineen läheltä Levin keskustaa tai vaikka näköalasauna upeilla maisemilla Levitunturilta. Kaikki saunaelämykset perheille, ryhmille ja kaveriporukoille voit tehdä Levin Matkailun majoitus-ja elämysasiantuntijoiden kautta soittamalla 016 639 3300 tai sähköpostitse levi@levi.fi.