Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Snowcrossin EM- ja MM-kilpailut Leville

16.01.18

Vauhdikkaan moottorikelkkacrossin mestaruuksissta kisataan 3.-5.5.2018.

Snowcrossin EM- ja MM-kilpailut 2018 järjestetään Levillä 3.-5. toukokuuta. Snowcrossin EM-kilpailut ajetaan torstaina 3. toukokuuta ja MM-kilpailut jatkumona 4.-5. toukokuuta. 

– Suosittuna lomakeskuksena Levi on paras paikka järjestää kansainväliset kilpailut ja on erittäin hienoa, että saimme asian vihdoin viralliseksi. Keskustelimme paljon Suomen huippukuljettajien kanssa kauden kulusta ja tulimme yhteiseen lopputulokseen, että toukokuun ensimmäinen viikonloppu on parasta omistaa kokonaan EM- ja MM-kisoille ja tiivistää SM-kausi neljään osakilpailuun, kommentoi kilpailua hallinnoivan LiveSports Promotions Oy:n kilpailunjohtaja Teemu Koistinen.

Levillä ei ajeta aiemmin uutisoidusti SM-sarjan tai Suomen Cupin osakilpailuja, vaan keskitytään täysin kansainvälisten kilpailuiden pitämiseen. Kauden päätöstapahtumassa saatetaan nähdä myös kiihdytyskisojen tapaista oheisohjelmaa. Kilpailuihin odotetaan saapuvan kotimaisten huippunimien lisäksi snowcrossin ammattilaiskuljettajia ympäri Eurooppaa sekä myös Pohjois-Amerikasta.

Kaudella 2017 snowcrossin maailmanmestaruutta juhli Ruotsin Adam Rennheim. Täpärästi hopealle jäi Suomen Aki Pihlaja, joka lähtee tänä vuonna kirkastamaan hopeista mitalliaan MM-kisoissa. Viime vuonna EM-kultaa itselleen ajoi Norjan Martin Moland ja naisten maailmancupin voittaja oli ruotsalainen Elina Öhman.

Kansainvälisten kilpailuiden tarkemmat aikataulut julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Lisätietoa tapahtumasta

Lähde: LiveSports Promotions Oy