Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Suomen pohjoisin sähköautojen latauskenttä rakentuu Leville

22.10.14

Levillä sijaitsevan hotelli Hullu Poron eteenrakennetaan parhaillaan Suomen pohjoisinta sähköautojen latauskenttää.

Kuusipaikkainen latauskenttä valmistuu lokakuun aikana ja se avataan yleiseen käyttöön Levin talvikauden avajaisten yhteydessä 7.–9.11.2014.

Hullu Poron latauskenttä palvelee Levin matkailijoita ympäri vuoden ja mahdollistaa ladattavalla ajoneuvolla saapumisen Leville. Latauskentän tarkoituksena on tuoda vahvistusta Pohjois-Suomen latauspisteiden vähäiseen määrään sekä siten vauhdittaa ladattavien ajoneuvojen lisääntymistä koko Suomen alueella. ”Sähköautoilusta innostunut Hullu Poro haluaa olla mukana levittämässä sähköautoilun ilosanomaa ja kasvattamassa Pohjois-Suomen latauspisteiden määrää”, kertoo Hullu Poro Oy:n omistaja Päivikki Palosaari.

Latauskentän puitteissa on tarkoitus järjestää myös sähköautoilutapahtumia. Ensimmäinen sähköautoilutapahtuma järjestetään 7.–9.11.2014, kun Levillä vietetään talvikauden avajaisia. Latauskentällä järjestetään tällöin mm. sähköautojen ja ladattavien hybridien koeajoja. Paikalla myös alan asiantuntijoita vastaamassa sähköautoiluun liittyviin kysymyksiin.

Hullu Poron latauskenttä toteutetaan yhteistyössä Hullu Poro Oy:nja Plugit Finland Oy:n kesken. Yritykset vastaavat yhdessä sekä latauskentän suunnittelusta että rakennustöistä.

Lisätietoja:
Plugit Finland Oy, Ari Kurri, tekninen johtaja, p. 040 7490 360
Hullu Poro Oy, Mika Latva, p. 0400 602 576

Plugit Finland Oy on sähköiseen liikenteeseen erikoistunut palveluyritys, jonka taustalta löytyy maamme mittakaavassa merkittävää alan osaamista.PlugItin toimenkuvaan kuuluvat muun muassa laadukkaat latausjärjestelmien kartoitus-, suunnittelu- ja rakentamispalvelut.www.plugit.fi

Hullu Poro Oy on majoitus- ja ravintola-alan yritys, joka on tarjonnut tasokasta majoitusta ja ravintolapalveluita Levillä jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Aikaansa seuraavan yrityksen tavoitteena on pystyä joka vuosi vastaamaan matkailijoiden muuttuviin tarpeisiin.www.hulluporo.fi