Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Suomen suurin hiihtokeskus Levi tuo kaudella 2015-2016 esille toisenlaisen Levin

28.10.15

Kiitetyistä laskettelu- ja hiihtomahdollisuuksista tunnettu Levi aloittaa talvikauden valtakunnallisella mainoskampanjalla ”se toinen Levi”. Median pääkanavat kattavassa kampanjassa on tavoitteena tuoda esille Levin runsasta ja monimuotoista palvelutarjontakokonaisuutta, joka toisinaan jää pääaktiviteettien varjoon.

43 vaihtelevan laskettelurinteen Levi tarjoaa valtavan kirjon muitakin aktiviteettejä. Alueelta löytyy mm. yli 50 ohjelmapalveluyritystä, joiden tuotteet vaihtelevat kuumailmapallolennätyksestä safareihin. Alueella on lisäksi kasvava joukko wellness –yrityksiä, joista uutuutena voidaan mainita Levi Wellness Clubin ja Hullu Poron vasta avattu, uusi ja yhteinen hyvinvointikeskus. Lisäksi Leviltä löytyy kattava määrä sekä paikallis- että korkea kulttuuria tarjoavia palveluita, galleroita sekä Marian kappeli, kirkko keskellä kylää. Kappelin toiminta on monimuotoista ja tarjolla on mm. retriittejä.

”Levin on tunnettu hyvistä laskettelurinteistänsä ja erinomaisista ravintolapalveluista, mutta tämä on vain osa kokonaisuuttamme. ”Se toinen Levi” –kampanjan tavoitteena on laajentaa suomalaisten matkailijoiden mielikuvaa Levistä matkakohteena”, toteaa Levin Matkailu Oy:n vt. toimitusjohtaja Katriina Moksi.

 

Levi shopper –etukortilla rahanarvoisia etuja Levin Matkailun keskusvaraamosta

Levin Matkailu SkiExpo messuilla lanseerama etukortti antaa edullisen tavan tutustua ”siihen toiseen Leviin”.

Varatessasi majoituksen Keskusvaraamosta marraskuun aikana, matkailijoiden on mahdollista saada etukortti, jolla voi saada alennuksia lukuisista Levin alueen yrityksistä. ”Se toinen Levi on tuotteistettu Levi Shopper –korttiin. Tämä on kortti, jonka kannattaisi jokaisen Leville tulijan hankkia”, sanoo Katriina Moksi.

 

Levi uudistaa vahvasti tarjontaansa tulevalle kaudelle

Oy Levi Ski Resort Ltd käyttää Levillä kauden 2015-2016 investointeihin 1,5 M € ja koko hiihtokeskustoimiala noin 6 M €.

Investointiemme pääkohteena on viime kaudelle avattu South Pointin hiihtokeskus, jossa tehostamme lumetusta ja teemme lapsiperheiden lomailusta entistä sujuvampaa. Lumetuksen ansiosta laskukausi helpoilla Etelärinteillä saadaan käyntiin samanaikaisesti Eturinteen kanssa, joka on tärkeä viesti erityisesti kansainvälisille matkailijoille ja matkanjärjestäjille. Leevilandian lastenalue laajenee ja saa vahvistusta sompahissistä, jolla on mukava opetella lumella liikkumista mattohissin jälkeen. Lapsiperheiden oma pysäköintialue laajenee ja tunnelmallisten tulistelupaikkojen määrää lisätään.

 

Toinen isompi investoinnin kohde on ympäristötyö, johon panostamme lisää isommilla kalustovalinnoilla. Olemme hankkineet Suomen ensimmäisen dieselsähköistä voimansiirtoa käyttävän PistenBully 600 E+ rinnekoneen, joka tuottaa kahden generaattorin avulla kaiken tarvitsemansa sähkövirran (myös ajoa varten). Kone käyttää hyväkseen myös rinnettä alaspäin ajettaessa vapautuvaa jarrutusenergiaa lumenmurskaimensa käyttöön. Uuden rinnekoneen suorat ympäristövaikutukset verrattuna perusrinnekoneeseen ovat

  • 20% vähemmän typpioksideja
  • 20 % vähemmän hiilidioksidipäästöjä
  • 98% vähemmän nokihiukkasia pakokaasuissa ja
  • pienempi melusaaste

 

Investoinnin kustannustehokkuus ilmenee 20% pienempänä polttoaineen kulutuksena, pienempinä huoltokustannuksina ja suurempana hyötysuhteena. Lisätiedot toimitusjohtaja Jouni Palosaari, 0400 690770

 

Levin alueen yrittäjät uskovat alueen vahvaan kasvuun. Tämä näkyy monenlaisina uudistuksina Levin alueella tulevana talvena.

Levin uutuudet tulevalle kaudelle 2015-2016

Monipuolista tarjontaa tulee tukemaan uutuus Levin wellness viikko-ohjelma, joka alkaa 2.11 ja jatkuu aina huhtikuun loppuun saakka. Hyvinvoinnin kasvattamiseen tähtäävä viikko-ohjelma on sisällöltään Suomen laajuudessa ainutlaatuinen.

Hullu Poro ja Tunturi-Lapin liikunta-alan ykkönen Levi Wellness Clubyhdistävät voimansa ja nostavat kerralla Levin hyvinvointipalvelut uudelle tasolle. Uusi hyvinvointikeskus tarjoaa monipuoliset palvelut sekä aktiiviselle liikkujalle että kattavat hoitolapalvelut hemmottelua kaipaavalle. Yhteinen wellness-keskus vahvistaa hyvinvoinnin sekä liikunnan saralla huimasti kehittyvän tunturikylän asemaa ympärivuotisena hyvän olon lomakohteena. Uusi hyvinvointimaailma toivottaa asiakkaansa tervetulleiksi vuoden vaihteen tietämillä.

Kuura Brasserie & Winebar avataan Leville tulevalle talvikaudelle. Kuura tuo Levin ravintolatarjontaan tuulahduksen Keski-Eurooppalaista bistrotunnelmaa. Miljöössä sekä mauissa ollaan kansainvälisillä linjoilla. Eturinteiden alapuolelle sijoittuva Kuura avaa ovensa Levin talvikauden avajaisiin 5.11.2015.

Levin luksuskohde Levi Spirit parantaa tarjontaansa lanseeraamalla 20 hlö:lle kokoustilan.

Cafe Soma on avattu LeviMarketin kylkeen. Kahvila tuo odotetun lisän Levin palvelutarjontaan. Tarjolla runsas valikoima suolaisia ja makeita herkkuja, myös kotipaketteja.

Levi Rally Centeriin on kesän aikana rakennettu uudet näyttävät 160 neliön asiakastilat. Ralliautoja on hankittu lisää (bmw 130i). Myös ralliradat ovat kokeneet uudistumisen.

Snow Dome Hotel Levi Panoraman pihalla kehittyy entisestään. Hotel Levi Panorama panostaa tulevana kautena lisäksi lasten lumimaahan hotellin pihalla.

Levin Alppitaloille avataan ensi kaudelle uudet 2 hengen sviitit, joista upeat näkymät eturinteille. 

Lappiravintola Jängällä on ilo tarjota entisen hyväksi todetun listan lisäksi miniruokalista michelin kokki Jouni Toivasen tapaan. Tarjolla mm. revitty poroburgeri.

 

Etelärinteillä  Café Nietoksen edessä Levi South –hissin alapuolelle rakennetulla uudella patiolla voi  nauttia terassiauringosta tulevana keväänä.  Draivi on saanut lisää asiakaspaikkoja sisätiloihin 25 asiakaspaikan verran. Draivin Lounge tuo vihreällä ilmeellään esille Levin kesää ja golf-teemaa.

Best Western Levin Klubi satsaa treenaajiin! BW Levin Klubin huoneistojen yhteyteen valmistuvat uudet suksihuolto- ja säilytystilat. Suksihuoltopöytiä puristimineen löytyy 4 kpl ja lukolliset säilytyskaapit löytyvät huoltotilojen yhteydestä. Jokainen huoltopiste on varustettu ilmastoinnilla sekä sähköpistokkeilla.

Hotelli Hullu Poron uudistaminen jatkuu. Kesän 2015 aikana 36 kylpyammeellista huonetta on uudistettu ja hotellihuoneiden ilme on nyt entistä yhtenäisempi. Kaikkien hotellihuoneiden seiniä koristavat nyt taiteilija Sirpa Alalääkkölän hauskat poroaiheiset maalaukset.

Talvisesongille uudistuva Ravintola Sapuska lähtee Alppien kiertomatkalle. Viime kauden Sapuska matkasi  slaavilaisissa tunnelmissa blineineen ja saslik -vartaineen. Keskellä kylää Levin Torilla sijaitseva Hullu Poron ravintola tarjoaa tänä talvena klassikkoja Sveitsin ja Itävallan keittiöistä. Maukkaat fonduet, rapeat röstit, hiiligrillatut lihat ja makkarat sekä pitkään ja hartaudella haudutetut padat muodostavat pääosan uusitun Sapuskan ruokalistalla.

Hullu Poron wellness -palvelut kehittyvät. Viime keväänä avattiin MielenValkean hyvinvointisaunat Lumi ja Noki. Lumi-saunassa on maailman ensimmäinen virtuaaliohjaus saunayogaan. Tänä talvena Mielenvalkean pihalla voi viuhtoa Winter Laser Worldissa, missä ulkolaserpelien tuoksinoissa viihtyvät niin lapset kuin aikuiset, perheet ja työporukat. Pelin jälkeen kutsuu saunan lämpö ja hurjimmat heittäytyvät hankeen uimaan.

Taivaanvalkeiden rantasaunan yhteyteen, vain kahdeksan kilometriä Leviltä, on valmistunut rantariihi, missä on mukava jatkaa iltaa takkatulen ääressä nauttien vilvoittavat juomat tai jopa ruokailla. Se toimii myös viihtyisänä pukutilana saunan pienen takkahuoneen lisäksi. Tunnelmallisesta riihestä avautuu kaunis jokimaisema. Taivaanvalkeiden rauha ja hiljaisuus antavat paikalle ainutlaatuisen luonteen.

Sähköautojen koeajoviikoilla (viikot 8-15) on luvassa mielenkiintoisia koeajokokemuksia ja autoesittelyjä, kilpailuja sekä Pop Up –tapahtumia. Tapahtumapaikkana on Hotelli Hullu Poron sähköautojen latauskenttä, Poron Plugari.

Hullu Poro on mukana Lapin yliopiston taiteiden tiedekunta koordinoimassa Äärisää-hankkeessa, jossa pohjoisen äärimmäisiä sääilmiöitä hyödynnetään elämysten tuottamisessa ja tutkitaan sääolosuhteita yhteiskunnallisena ja kulttuurisena ilmiönä, kehollisena kokemuksena ja arjen toimintoja monin tavoin säätelevänä ja harvoin kyseenalaistettuna ilmiönä.

Poron Portin liikekiinteistöön, jossa toimivat jo Ravintola Poron Bensis sekä St1 Hullu Poro jakeluasema, avataan marraskuun alussa K-Market LevinPoro. ”Tavoitteenamme on tuoda Leville uuden ajan K-Market hyvän palvelun kera, ajatuksella ihan parasta Levillä. Tästä tulee hyvän fiiliksen kauppa”, kauppiasyrittäjät Minna Back-Tolonen ja Ismo Tolonen hehkuttavat.

 

Lisätiedot:

Levin Matkailu Oy:n vt toimitusjohtaja Katriina Moksi, puh. 0400 691416

Oy Levi Ski Resort Ltd. toimitusjohtaja Jouni Palosaari, puh. 0400 690770