Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

TerveysSummit Live Levillä 26.-27.9.

03.03.20

Terveyssummit Levi on aivan uusi live-tapahtuma, joka pidetään ensimmäistä kertaa Levitunturin huipulla, henkeäsalpaavissa maisemissa. Oletko nauttinut TerveysSummitin nettitapahtumista tai muuten vain kaipaat viettää aikaa terveysasioiden parissa ja hyvien ihmisten seurassa?

Hyvinvointiheimo kokoontuu Leville: “Uusinta tietoa ilman sensuuria, kaikkien aistien elämyksiä ja parhaat puhujat… keskellä Lapin upeaa luontoa!”
Pohjoismaiden suurin terveystapahtuma kohtaa maan suosituimman matkailukohteen. Tuloksena ainutlaatuinen kokemus aitojen asioiden äärellä, mistä et halua jäädä paitsi!

Kyseessä ei siis ole enää nettitapahtuma, vaan rikkaita henkilökohtaisia kokemuksia tarjoava live-tapahtuma Levin ruskaisissa maisemissa, upealta näköalapaikalta Levitunturin laelta käsin!

Edessä on siis 2 päivää suuria elämyksiä Suomen Lapin kauniissa ruskamaisemissa ja terveysoppeja osaamisen huipulta, vaikka koko loppuelämäsi ajaksi!

Luvassa on mm. kaikkea tätä, riippuen ihan siitä mitä tärkeimmäksi koet:

Tapaat samanmielisiä kokonaisvaltaisesta terveydestä kiinnostuneita ihmisiä ja rikastat ystäväpiiriäsi
Vietät aikaa karismaattisten puhujien kanssa (jotka olet aiemmin nähnyt vain videoilla)
Saat ainutlaatuisen kokemuksen jylhässä Lapissa upeimpaan ruska-aikaan
Koet tunnelmallisia paikalliskokemuksia kotatulilla, lapin-rummutuksineen yms.
Tapahtumapaikka on Levitunturin laella yhdessä maan upeimmista näköalapaikoista (kuten sopiikin aiheisiimme nähden!)Varaa majoituksesi Leville Terveyssummitin ajaksi Levin Matkakaupasta.


Levin Matkakauppa 24/7
Terveyssummitin aikaan Levillä tapahtuu myös paljon muuta! Voit osallistua ohjatuille retkille ja lähteä nauttimaan luonnon rauhasta vaikkapa pyöräillen, patikoiden, suomenhevosella tai issikalla ratsastaen tai vaikkapa meloen! Syyskuu on myös jo loistavaa aikaa nähdä revontulia, ja retkiä järjestetään myös iltaisin.

Tutustu syksyn retkiin tästä!

Lisätietoa Terveyssummit-tapahtumasta sekä lippukauppa osoitteessa
https://terveyssummit.fi/levi/Tervetuloa Leville nauttimaan ruskasta ja upeista elämyksistä!