Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Ylläs-Levi 2020 on peruttu

13.03.20

Suomen hallitus on päättänyt rajoittaa yli 500 osallistujan julkisia kokoontumisia ja tapahtumia koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja tämän vuoksi Ylläs-Levi (4. huhtikuuta) peruutetaan.

Ylläs-Levi 2020 -kilpailuun on ilmoittautunut yli 900 ihmistä. Ilmoittautuneille annetaan kaksi vaihtoehtoa, joista valita: Joko 50%: n palautus osallistumismaksusta (peruutusehtojen mukaisesti) tai ilmoittautumisen siirto ensi vuoden Ylläs-Levi tapahtumaan, joka hiihdetään 17.4.2021. Olemme suoraan yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneisiin seuraavien viikkojen aikana saadaksemme lisätietoja. Tällä välin osallistujien ei tarvitse ottaa yhteyttä meihin.

- Todella harmillista, että kilpailu joudutaan perumaan, mutta tällä hetkellä tärkeintä on saada viruksen leviäminen pysähtymään. Tämä talvi on ollut hankala kaikille maastohiihdon harrastajille ympäri Eurooppaa. Me olisimme pystyneet tarjoamaan heille upeat olosuhteet ja hienon reitin, sanoo Lapland Productions Oy:n tapahtumajohtaja Satu Pesonen.

Ylläs-Levi-reitti on toistaiseksi hoidettu säännöllisesti ja reitti on merkitty, joten kaikki alueella oleskelevat voivat silti nauttia kauniista reitistä ja olosuhteista.

Toivomme ymmärrystä ja toivotamme kaikki tervetulleeksi Ylläs-Levi 2021 -tapahtumaan.

yllaslevi.com