Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Rekisteriseloste Oy levi travel ltd

 

MATKATOIMISTO OY LEVI TRAVEL LTD
MATKAPAKETTIEN LISÄ- JA ERITYISEHDOT

Näitä erityisehtoja noudatetaan yleisten matkapakettiehtojen 3.5.2018 lisäksi. Nämä eritysehdot sisältävät poikkeuksia yleisistä matkapakettiehdoista.

Lataa varausehdot pdf-muodossa

Yleiset matkapakettiehdot

1. MATKAN VARAUS- JA MAKSUEHDOT

1.1 Sopimuksen syntyminen
Matkasopimus syntyy, kun asiakas tilattuaan matkan maksaa myyjän vahvistaman maksun määräaikana. Maksamalla maksun asiakas vahvistaa tutustuneensa yleisiin matkapakettiehtoihin ja matkanjärjestäjän eritysehtoihin sekä hyväksyneensä ne. Varaajan tulee olla täysivaltainen.
Matkasopimus voi myös syntyä, vaikka maksu ei olisi vielä tullut myyjälle perille, mikäli myyjä ja asiakas ovat asiasta toisin sopineet.

1.2 Maksuehdot
Asiakkaan varattua matkan, suoritetaan matkan hinta kokonaisuudessaan (tai asiakkaan ja myyjän keskenään muutoin sopimin tavoin) sekä palvelumaksu myyjälle laskussa olevaan päivämäärään mennessä myyjän kanssa sovitulla tavalla. Maksu katsotaan maksetuksi, kun summa on tullut myyjälle.
Maksun yhteydessä on ehdottomasti mainittava laskun viitenumero. Eräpäivä/maksuaika on aina mainittu laskulla. Maksun voi suorittaa myös käteisellä ja pankki- tai luottokortilla. Mikäli maksut laiminlyödään, on myyjällä oikeus purkaa sopimus.

2. MATKAN SISÄLTÖ JA HINTA

2.1 Matkan hinta
Hinnat perustuvat varauksen tekovaiheessa voimassa oleviin hinta- ja verotietoihin. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin lipunkirjoitushetkeen asti. Hinnat ovat voimassa varaushetkellä, ellei toisin mainita.
• Lentopaketeissa lähetetään asiakkaalle elektroninen lentolippu heti varauksen teon jälkeen tai muutoin sovittuna ajankohtana, muut mahdolliset matkadokumentit viimeistään viikkoa ennen matkan alkua.
• Matkan tilaushetkellä voimassa oleva hinta kyseiselle lähdölle on asiakkaalle sitova. Myyjä voi tehdä erilaisia hintatarjouksia muuttaen julkaistuja hintoja.
• Muutetut hinnat ovat voimassa siitä lähtien, kun niistä ilmoitetaan ja ne koskevat uusia varauksia.
• Asiakas ei saa korvausta käyttämättä jääneistä palveluista.
• Matkapaketeissa käytettyjen erikoishintojen vuoksi on paikkoja rajoitetusti.

2.2 Hintaan sisältyvät vain ne palvelut, jotka on mainittu kunkin matkan tuote-erittelyssä:
• Lentopaketissa edestakainen lento matkakohteeseen ja takaisin
• Majoitus
• Hotellimajoituksissa hintaan sisältyvät mahdolliset hotellikohtaiset edut (esim. aamiainen, kuntosalin/kylpyläosaston käyttöoikeus), mikäli kuvauksessa on edut mainittu
• Mikäli olette varanneet lisäpalveluja (retket/ohjelmat, lähtösiivoukset, liinavaatteet tms.) sisältyvät ne myös pakettinne hintaan

2.3 Hintaan eivät sisälly mm:
• Maakuljetukset ellei toisin mainita
• Liittymälennot
• Ateriat ellei toisin mainita
• Matkavakuutus
• Joissain kohteissa ravintolan perimät ohjelmamaksut
• Hotellien järjestämät erikoisohjelmat
• Lomahuoneistomajoituksissa liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous, takkapuut ellei kohdekuvauksessa toisin mainita
• Myyjän palveluhinnaston mukainen palvelumaksu

3. PERUUTUSEHDOT JA MUUTOKSET
(Huom! Poikkeus yleisten matkapakettiehtojen kohdasta 4.1)

3.1 Erityisehdot
Näissä erityisehdoissa käytetään yleisistä matkapakettiehdoista poikkeavia peruutusehtoja, koska erityisehtojen käyttö on perusteltavissa yleisten matkapakettiehtojen 1.3 kohdan nojalla mm. matkan erityisluonteen ja kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten vuoksi. Näitä muutos- ja peruutusehtoja sovelletaan myös sairastapauksissa ja muissa matkustajaa kohdanneissa odottamattomissa tilanteissa.

3.1.1. Muutos- ja peruutusehdot
Peruutus- ja muutostapauksessa reittilennoilla noudatetaan aina lentoyhtiöiden omia takaisinmaksu- ja muutossääntöjä. Lähes kaikissa lentolipputyypeissä takaisinmaksu ja muutosmahdollisuus on hyvin rajoitettu tai se ei ole lainkaan mahdollista riippumatta peruutuksen/muutoksen syystä. Jos lentolippu on jo kirjoitettu, peritään matkustajalta aina lentoyhtiöiden Oy Levi Travel Ltd:ltä perimät kulut sekä lisäksi palvelumaksu kirjoitetun lipun hyvityksestä, osahyvityksestä tai muutoksesta.
Hotellivarauksen tai muun majoitusvarauksen muutos-/peruutussäännöt vaihtelevat. Jos matka- tai majoituspalvelun toimittaja on asettanut matkanjärjestäjälle yleisiä matkapakettiehtoja tiukemmat peruutusehdot, on myyjä oikeutettu soveltamaan suhteessa asiakkaaseen samanlaisia tiukempia peruutusehtoja. Lisäksi matkanjärjestäjä ja myyjä ovat peruutustilanteessa oikeutettuja perimään asiakkaalta ne muut kulut, jotka peruutuksesta tälle aiheutuvat palveluntuottajien (esim. hotelli, lentoyhtiö) perimien veloitusten johdosta.
Levin matkapaketin kyseessä ollessa katso kohta 3.1.4 ja 3.1.5 ja Saariselän matkapaketin kyseessä ollessa katso kohta 3.1.4.
Huom! Poikkeus yleisten matkapakettiehtojen kohdasta 7.2: Reittilentojen erityisehtojen vuoksi nimenmuutosta varaukseen käsitellään peruutuksena ja uutena varauksena.
Jos matkaa ei peruuteta eikä matkustaja saavu sovitulle lähtöpaikalle tai jos hän ei voi matkustaa siksi, ettei hänellä ole matkaan tarvittavia asiapapereita esim. voimassaolevaa passia, henkilöllisyystodistusta tai viisumia, hänellä ei ole oikeutta maksun palautukseen. Mikäli lentopaketin meno-osuutta ei käytetä, peruuntuu paluumatka automaattisesti eikä siitä tule palautusta.
Jos matka on hinnoiteltu sen mukaan, että kahden tai useamman matkustajan seurue majoitetaan samaan huoneeseen tai huoneistoon ja joku seurueen jäsenistä peruuttaa matkansa, on myyjällä oikeus periä peruutuksen vuoksi kohtuullinen lisämaksu. Matkansa peruuttanut ja matkalle osallistuvat seurueen jäsenet vastaavat yhteisvastuullisesti lisämaksun maksamisesta myyjälle.
Suosittelemme matkustajan ottamaan matkavakuutuksen, johon sisältyy peruutusturvavakuutus.

3.1.3 Peruuttamistapa
Peruutus on tehtävä aina myyjälle kirjallisesti. Peruutuspäivä on päivä, jolloin myyjä on saanut peruutuksesta tiedon.

3.1.4 Majoituksen erityisehdot Levi ja Saariselkä

Majoituksen suhteen sovellamme majoitusvälittäjän erityisehtoja.
Levin majoituksen erityisehdot:
https://www.levi.fi/fi/tule-leville/majoitusvaihtoehtoja/varausehdot.html

Saariselän majoituksen erityisehdot:
https://saariselka.com/tietoa-meista/varaamo/varausehdot/

3.1.5 Ohjelmapalveluiden/lisäpalveluiden erityisehdot
Levin ohjelma- ja lisäpalveluiden ehdot
https://www.levi.fi/media/files/pdf/varausehdot/varausehdot_-ohjelma-ja-lisapalvelut_-2018-2019.pdf

4. YLEISTÄ

4.1 Ennen matkalle lähtöä:
Tarkistakaa matkadokumenttien oikeellisuus heti ne saatuanne ja ilmoittakaa välittömästi mahdollisista epäselvyyksistä. Mikäli ette ole saaneet matkadokumentteja varauksenne yhteydessä, tulee teidän olla mahdollisimman pian varauksenne tekemisen jälkeen yhteydessä Oy Levi Travel Ltd:een. Asiakas vastaa itse antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Nimi tulee kirjoittaa niin kuin se on passissa kirjoitettu.

Tarkistattehan lennon aikataulut viime hetken muutosten varalta ennen lennon ajankohtaa sekä lentokenttäkohtaiset ilmoittautumisajat osoitteesta www.finavia.fi, matkakohteen lentokentän sivuilta tai suoraan kyseisen lentoyhtiön sivuilta.

Matkustaja on velvollinen huolehtimaan, että hänellä on matkalla mukanaan matkustuskohteen viranomaismääräysten edellyttämät voimassa olevat matkustusasiakirjat. Ajankohtaiset maahantulosäädökset tulee tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkaa kohdemaan viranomaisilta, esim. kohdemaan lähimmästä edustustosta. Lisätietoa www.formin.fi

4.2 Matkatavarat

Lentoteitse kuljetettavan matkatavaran osalta noudatetaan kuljettavan lentoyhtiön sekä valitun lipputyypin sääntöjä.

4.3 Vakuutukset

Matkustajan on itse huolehdittava vakuutusturvastaan. Suosittelemme peruutusturvavakuutuksen sisältävän matkavakuutuksen hankkimista. Huomioithan, että vakuutusten kattavuudessa voi olla eroja.

4.4 Majoituksen lunastus ja luovutus

Lomakohteen majoitus on asiakkaan käytettävissä majoituskohteesta riippuen tulopäivästä klo 16/17.00 lähtöpäivään klo 10/11/12.00 ellei toisin mainita.
Mikäli lomahuoneiston lähtösiivous ei sisälly hintaan tai sitä ei ole etukäteen varattu, tulee asiakkaan siivota kohde ennen lähtöään.

5. HUOMAUTUKSET

Mikäli asiakkaalla on huomautettavaa, hänen tulee ilmoittaa puutteesta heti sen huomattuaan. Matkustaja voi täyttää yleisten matkapakettiehtojen mukaisen ilmoitusvelvollisuutensa ottamalla yhteyttä matkanjärjestäjään, Oy Levi Travel Ltd puh. 016 639 3380, sähköposti: levitravel@levi.fi.

Vastuullinen matkanjärjestäjä:

Oy Levi Travel Ltd
Myllyjoentie 2
FI-99130 LEVI
Puh. +358 (0)16 639 33 80
Fax. +358 (0)16 643 469
email: levitravel@levi.fi
Y 2141990-0