Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

HAKUVINKKEJÄ MATKAKAUPPAAN / Hyödyllistä tietoa

Matkapaketin hinta riippuu lentojen ja majoituksen varaustilanteesta ja yleensä säästät rahaa mitä aiemmin varauksesi teet!

LENNOT

* Matkapakettien hinnat perustuvat reittilentoihin ja hinta on voimassa sen hetkisen varaustilanteen mukaan. Otathan huomioon, että hinta voi muuttua koska tahansa – tämän päivän hintaa ei välttämättä ole enää huomenna saatavilla. Hinnat yleensä nousevat mitä lähemmäksi ajankohtaa mennään.

* Kokeile myös vaihtoehtoisia matkapäiviä. Toisinaan matkustus keskellä viikkoa voi antaa edullisemman hinnan kuin viikonloppuna tapahtuva matkustus. Finnairin lennoilla on hyvä huomioida, että edullisimman hinnan saadaksesi, matkan tulisi yleensä kestää vähintään 3 vrk (viikonloppuisin 1-2 vrk päivistä riippuen).

* Haluatko palata toiseen kaupunkiin, josta lähdit? Tai onko tilanteesi sellainen, että voisit lentää esim. Rovaniemelle, mutta palata Kittilästä? Tämä on mahdollista, mutta ole ystävällisesti tässä tapauksessa meihin yhteydessä 016 639 3380 tai levitravel@levi.fi (monimutkaisemmat yhdistelmät eivät ole saatavilla Matkakaupasta).

MAJOITUS

Pääsääntöisesti kaikista majoitustyypeistä (paitsi hotelleista huonetyypistä riippuen) löytyy sauna sekä peruskeittiövarustus. Igluissa ei ole saunaa, mutta suihkutilat/wc ja pieni keittiönurkkaus löytyy.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous eivät usein kuulu hintaan. Tarkista kohdekuvauksesta hintaan kuuluvat palvelut. Halutessasi saat varattua lisäpalvelut lisämaksusta.
Majoitus on käytettävissä pääsääntöisesti tulopäivänä klo 16 lähtien, lähtöpäivänä luovutus klo 11 mennessä.

Majoitustyyppi

HUOM! Valitse vähintään yksi kriteeri majoitustyypeistä, mutta älä valitse kaikkia tyyppejä, muuten hakusi ei tuota tuloksia

Alppityylinen talo:
Talo, jossa on useampia huoneistoja (ns. pienkerrostalo). Huoneistokohtaiset uloskäynnit ovat talosta riippuen joko suoraan ulos tai sisäkäytävälle. Alppityylisiä taloja löytyy eniten Levin keskustan alueelta, Etelärinteeltä sekä Koillisrinne/Levi Golf – alueelta.

Hotelli:
Hotelleissa on vastaanotto, joka palvelee saapuvia asiakkaita. Hotellien hinnat myös sisältävät yleensä vähintään aamiaisen (mahdollisesti myös muita palveluita kuten kylpylä, kuntosali, saunaosaston käyttö tms., tarkista hotellin kohdekuvauksesta hintaan kuuluvat palvelut). Hotellit sijaitsevat pääsääntöisesti Levin keskustan alueella (Hotelli Levi Panorama tunturissa, parin minuutin hissimatkan päässä keskustasta)

Huoneistohotelli:
Huoneistohotelleissa ei yleensä ole vastaanottoa. Huoneistokohtaiset uloskäynnit ovat talosta riippuen joko suoraan ulos tai sisäkäytävälle. Aamiainen ei sisälly hintaan. Huoneistohotelleissa voi olla käytettävissä talosta riippuen yhteisiä tiloja kuten suksienhuolto- tai pyykinpesutiloja (tarkista kohdekuvauksesta). Huoneistohotellit sijaitsevat pääsääntöisesti Levin keskustan alueella.

Iglut:
Lasikattoiset iglut sijaitsevat Utsuvaarassa, noin 9km Levin keskustasta. Igluihin majoittuu mukavasti kaksi henkilöä kerrallaan (superiorigluihin max. 2 aikuista ja 2 lasta)

Mökki:
Mikäli haluat enemmän rauhaa ja yksityisyyttä, valitse kriteeriksi mökki. Mökillä tarkoitetaan yksittäistä mökkiä, rakennuksessa ei ole muita huoneistoja. Yksittäiset mökit sijaitsevat yleensä hieman kauempana keskustasta.

Paritalo:
Paritalossa on kaksi huoneistoa samassa talossa, molemmilla oma uloskäynti. Paritaloja löytyy kaikilta alueilta.

Rivitalo:
Rivitalossa on yleensä peräkkäin kolmesta kuuteen huoneistoa. Kaikilla on omat uloskäynnit. Rivitaloja löytyy pääsääntöisesti kaikilta alueilta.

ALUE

HUOM! Valitse vähintään yksi alue hakuusi, mutta älä valitse kaikkia alueita, muuten hakusi ei tuota tuloksia.

Matkakaupassa olevasta kartta-linkistä (löytyy myös tästä)  voit katsoa alueiden sijaintia, lisäksi alla kuvaukset alueista.

Immel:
Lomahuoneistoalue Immeljärven eteläpuolella, Levintien/Kantatie 79:n länsipuolella. Sijainti n. 2km keskustasta. Lähin rinne Gondolialue/Länsirinne. Lähimmät palvelut K-Market Levinportti ja Poron Bensis (Ravintola ja huoltoasemapalvelut) sekä Immelkartanon Levi Pro Shop ja kelkkavuokraamo. Suksibussi liikennöi kantatiellä.

Kittilän kunta:
Varsinaisen Levin matkailukeskuksen ulkopuolelle jäävät kohteet. Kohteesta riippuen sijainti Leville 10-50km

Kouta:
Lomahuoneistoalue Immeljärven eteläpuolella, Levintien/Kantatie 79:n itäpuolella. Sijainti n. 1,5-2km keskustasta majoituskohteesta riippuen. Lähin rinne Gondolialue/Länsirinne. Lähimmät palvelut K-Market Levinportti ja Poron Bensis (Ravintola ja huoltoasemapalvelut) sekä Immelkartanon Levi Pro Shop ja kelkkavuokraamo. Suksibussi liikennöi kantatiellä.

Kätkä:
Lomahuoneistoalue Immeljärven pohjoispuolella, Levintien/Kantatie 79:n länsipuolella. Sijainti n. 0,9-2,5km keskustasta majoituskohteesta riippuen. Suksibussi ei liikennöi Kätkän alueella.

Levi golf/Koillisrinne:
Lomahuoneistoalue Levin golfkentän ympäristössä, majoituskohteesta riippuen n. 4-6km Levin keskustasta. Lähin rinne Koillisrinne. Lähimmät palvelut Draivissa (kesäaikaan caddiemasterin toimisto/golfvaraukset, pro shop ja ravintola, talviaikaan ravintolapalvelut). Suksibussi liikennöi alueella.

Levijärvi:
Lomahuoneistoalue Levin pohjoispuolella, majoituskohteesta riippuen n. 3-4,5km keskustasta. Suksibussi liikennöi Levin ympärystiellä.

Levikeskus:
Keskustan alue, alueena käsittää noin 1km säteellä olevat huoneistot ydinkeskustasta.

Länsirinne:
Lomahuoneistoalue Gondolialueen/Länsirinteen läheisyydessä (eteläpuolella) noin 3km Levin keskustasta. Lähimmät palvelut Gondolialueella sekä K-Market Levinportti ja Poron Bensis (Ravintola ja huoltoasemapalvelut) sekä Immelkartanon Levi Pro Shop ja kelkkavuokraamo. Suksibussi liikennöi alueella.

Muu Levi:
Muut lomahuoneistoalueet, esim. Akanrova, Levisalmi, Veikasenharju, Veitservasa. Ei yleensä suksibussiyhteyttä näistä kohteista, tarkista aina kohdekuvauksesta sijainti ja etäisyydet palveluihin.

Petsukka:
alue Levin keskustan pohjoispuolella, Könkäälle menevän tien (956) sekä Levin ympärystien läheisyydessä. Käsittää Petsukkalammen ja Petsukkarinteen alueet. Keskustaan matkaa noin 2-2,5km kohteesta riippuen. Suksibussi liikennöi Levin ympärystiellä. Alueella myös vakinaista asutusta.

Rakka:
Lomahuoneistoalue Levin keskustan alueen ja Ounasjoen välillä. Rakkavaarantien varrelta haarautuu lomahuoneistoalueita, joille on annettu omat Rakkaan viittaavat nimet (esim. Länsirakka, Välirakka, Isorakka jne). Huoneistot sijaitsevat kohteesta riippuen 1-5km säteellä keskustasta. Alueella liikennöi suksibussi.

Sirkka:
Sirkka on virallisesti kylä, jossa Levin matkailukeskus sijaitsee, mutta majoituskriteereissä se käsittää pääsääntöisesti alueen, joka on keskustan pohjoispuolella Muonioon ja Könkäälle menevien teiden välissä sekä lisäksi Atrin alueen. Alueilla on myös vakinaista asutusta. Tarkista aina kohdekuvauksesta sijainti, etäisyydet palveluihin sekä suksibussin liikennöinti.

Taalovaara:
Taalovaaran alue sijaitsee noin 10km Levin keskustasta Kaakkoon ja noin 4km Etelärinteeltä. Taalovaaran alue käsittää Taalon ja Velhon alueet. Lähin laskettelurinne sijaitsee Kaakkoisinteellä. Suksibussi kulkee osassa alueita. Tarkista aina kohdekuvauksesta sijainti, etäisyydet palveluihin sekä suksibussin liikennöinti.

Tieva/etelärinne:
Etelärinteen lomahuoneistoalue sijaitsee noin 5-6km Levin keskustasta etelään. Alueella on South Point – palvelukeskus (vuokraamo, hissilipunmyynti, hiihtokoulu, Levi.Shop –myymälä sekä Muksutupa/lasten päivähoitopiste), lasten rinnealue Leevilandia, ravintola Sivakka, hissejä (mm. tuolihissi) ja rinteitä. Osasta majoituskohteita pääset laskemaan suoraan rinnealueelle. Alueella liikennöi suksibussi.

Utsuvaara:
Utsuvaaran alue sijaitsee Utsuvaaran päällä noin 9km Levin keskustasta itään. Lähin rinne sijaitsee Kaakkoisrinteellä. Suksibussi ei liikennöi alueella.

HUOMIOITAVAA VARAUKSEN TEOSSA

Tarkista kaikki lentotiedot ja antamasi henkilötiedot tarkasti ennen maksua.
Jälkikäteen tehdyistä reitti-, aikataulu- ja nimimuutoksista voi aiheutua isojakin kustannuksia tai usein muutokset eivät ole lainkaan mahdollisia.

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä meihin, autamme mielellään varauksen teossa!

Matkatoimisto Oy Levi Travel Ltd.
Puh. 016 639 3380, sähköposti levitravel@levi.fi
Avoinna ma-pe klo 9-16