Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Häät Levillä Lapissa – järjestä ikimuistoinen hääjuhla

Luvattumaan jääveistoksilla ja valoilla koristeltu lumikappeli huokuu taianomaista Lapin tunnelmaa. Lumen ja jään keskeltä löydät aidon lämmön ja ainutlaatuiset kokemukset. Lumikappeli on osa Levi Ice Gallerya, upeaa joka vuosi pystytettävää jää- ja lumirakennelmaa. Vihkimisen jälkeen juhla jatkuu luontevasti tunnelmallisessa kotaravintolassa, ja hääyön voi viettää lumesta ja jäästä rakennetussa sviitissä.

Hääpaikka voidaan Levillä räätälöidä myös toiveidesi mukaisesti, iglussa, kodassa, porotilalla, kappelissa tai missä tahansa ikinä haluatkaan! Hääjärjestelijät auttavat sinua parhaan vaihtoehdon löytämisessä ja toteuttamisessa!

Täyden palvelun paketti

Kaikki hääjärjestelyt voidaan hoitaa valmiiksi kokeneen henkilökuntamme toimesta. Suunnittelemme ja toteutamme jokaisen juhlien yksityiskohdan huolella ja ajatuksella.

Täyden palvelun hääpakettiin voivat kuulua esimerkiksi kuljetukset hääpaikalle moottorikelkalla, poro- tai koiravaljakoilla, ilotulitukset tähtitaivasta vasten, valo- ja videokuvaukset, musiikkiesitykset, sekä ruoat, juomat ja muut juhlapalvelut. Leviltä löytyy myös hääsuunnitteluun erikoistuneita yrityksiä jotka tekevät päivästäsi ikimiuistoisen ja sallivat sinun nauttia elämäsi suurimmasta päivästä ilman stressiä!

Myös pelkän hääpaikan varaaminen, ja päivän ohjelman suunnitteleminen itse onnistuu.