Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Hääpaketteja levillä:

Luvattumaan jääveistoksilla ja valoilla koristeltu lumikappeli huokuu taianomaista Lapin tunnelmaa. Lumen ja jään keskeltä löydät aidon lämmön ja ainutlaatuiset kokemukset. Lumikappeli on osa Levi Ice Gallerya, upeaa joka vuosi pystytettävää jää- ja lumirakennelmaa. Vihkimisen jälkeen juhla jatkuu luontevasti tunnelmallisessa kotaravintolassa, ja hääyön voi viettää lumesta ja jäästä rakennetussa sviitissä.

Hääpaikka voidaan Levillä räätälöidä myös toiveidesi mukaisesti, iglussa, kodassa, porotilalla, kappelissa tai missä tahansa ikinä haluatkaan!

TÄYDEN PALVELUN PAKETTI

Kaikki hääjärjestelyt voidaan hoitaa valmiiksi kokeneen henkilökuntamme toimesta. Suunnittelemme ja toteutamme jokaisen juhlien yksityiskohdan huolella ja ajatuksella.

Täyden palvelun hääpakettiin voivat kuulua esimerkiksi kuljetukset hääpaikalle moottorikelkalla, poro- tai koiravaljakoilla, ilotulitukset tähtitaivasta vasten, valo- ja videokuvaukset, musiikkiesitykset, sekä ruoat, juomat ja muut juhlapalvelut. Leviltä löytyy myös hääsuunnitteluun erikoistuneita yrityksiä jotka tekevät päivästäsi ikimiuistoisen ja sallivat sinun nauttia elämäsi suurimmasta päivästä ilman stressiä!

Myös pelkän vihkipaikan varaaminen, ja päivän ohjelman suunnitteleminen itse onnistuu.

Tiedustelut ja varaukset: levi@levi.fi tai 016 639 3360 (ryhmät)

Levi Ice Gallery Luvattumaa

Sun and Snow Weddings

Personal Hosting Service

 

 

RYHMÄPAKETTEJA

Irrottaudu arjesta ja järjestä juhlat Levillä! Tunturikylä tarjoaa huikeat juhlapaikat upeassa ympäristössä. Yli 50 ohjelmapalveluyritystä pitää huolen siitä etteivät aktiviteetit lopu kesken.

Yhdistä juhlat johonkin Levin monista tapahtumista, yllytä kaverisi kisaamaan tai nauttimaan juhlahumusta!

Tapahtumakalenteri

Tiedustelut ja varaukset: levi@levi.fi tai 016 639 3360 (ryhmät)