Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Leviltä löytyy tiloja pienistä kokouksista suuriin satojen osallistujien konferensseihin. Paikkana voi olla niin vilkas tunturikylä kuin rauhallinen erämaakämppäkin. Miltä kuulostaisi villasukkakokous tunnelmallisessa pirtissä ja kokouskahvit avotulen äärellä? Vai kaipaatko modernia ja täyden tekniikan kokoustilaa tunturimaisemissa - molemmat järjestyy Levillä, täydellinen kokous on vaan yhden yhteydenoton päässä.

Lennähdä Leville, tuuletu tunturissa

Kokous, virkistyspäivä, johtoryhmätyöskentely - Levilllä kirkastat ajatukset ja tiivistät tavoitteet inspiroivan luonnon ja maailman puhtaimman ilman sävyttämänä. Kokosimme kolme syytä, miksi yrityksesi kannattaa suunnata Leville!

1. Saapuminen helppoa

Leville saapuminen on helppoa tulittepa sitten autolla, bussilla, junalla tai lentokoneella. Lento Helsingistä kestää 1,5 tuntia ja matka Kittilän lentoasemalta Leville sujuu mukavasti 15 minuutissa. 

2. MONIPUOLISET PALVELUT

Valtaosa alueen monipuolisista palveluista ja aktiviteeteista sijaitsee kompaktisti ja helposti saavutettavasti Levin keskustassa. Lukuisat ravintolat ja kahvilat pitävät huolen, että Levillä ei pääse nälkä eikä jano yllättämään. Myös majoitusvaihtoehtoja riittää, sillä tarjolla on 25 000 vuodepaikkaa ylellisestä hotellimajoituksesta viihtyisään mökkiin, lasikattoisia revontulimajoituksia unohtamatta.

3. AMMATTILAISET APUNASI

Saat kaiken tarvitsemasi majoituksesta muonitukseen ja kokoustiloista kanoottiretkeen samassa paketissa soittamalla Visit Levin myyntipalveluun. Apunasi on kokous- ja virkistysmatkailun asiantuntija, jonka kanssa suunnittelet vaivattomasti niin majoituksen, ruokailut, kokoustilat kuin kaiken oheisohjelmankin.

Yksi yhteydenotto riittää, olemme apunanne. Tervetuloa Leville!


Paikalliset virkistys- ja kokousmatkailun ammattilaiset Anne, Katja, Johanna ja Arina auttavat teitä ryhmä-ja kokousmyynnin asioissa.

Visit Levin ryhmämyynti 016 639 3360 tai sales@visitlevi.fi

Kokoustilat