Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levintie 1590
99130 Levi

Katso sijainti kartalla

Levi Hotel Spa on enemmän kuin hotelli - se on lomakeskus, joka tarjoaa erilaista tekemistä loman jokaiselle päivälle. Lomakeskukseen on myös rakenteilla uusi hotelli, Design Hotel Levi avataan joulukuussa 2019 - 77 deluxe 2-hengen huonetta ja sviittiä.

Levi Hotel Spassa on yhteensä 203 huonetta, standard 2-hengen huoneita ja suurin osa 4-hengen minikeittiöllistä perhehuoneita, jotka sopivat rentoon perhelomailuun. Sviitit ja Ounas-rakennuksen superior 2-hengen huoneet ja yllelliset juniorsviitit mahdollistavat puitteet korkeatasoiseen kylpylälomaan. Huonehintaan sisältyy aamiainen ja wifi.

Kylpyssä on on yksi Suomen upeimmista sisältäen 17 pienempää ja isompaa allasta, joista osa on ulkona. Iso kuntoiluallas palvelee kuntouimailijoita ja vesirentoutusta voi jatkaa useissa porealtaissa, kuuma- ja kylmävesialtaassa, kävelyaltaissa jne. Myös perheen pienimille löytyy omat matalat altaat. 

Kylpylän alakerrassa avauttuu pienten lasten iso sisäleikkitila Ailu Family Fun, jonka yhteydessä on myös keilaradat.

Kylpylässä sijaitsee myös Suomen pohjoisin Burger King- ravintola.Kylpyläkäynnin jälkeen maistuu herkullinen burgerateria, myös salaattiannokset, erikoiskahvit ja olut kuuluvat valikoimaan.

Kylpylässä toimii lisäksi Levi Wellness Club (cross fit-sali  ja hotjooga) sekä Studio FeelIt (Day Spa-hoidot ja kampaamo).

Ravintolamaailman muodostaa Ahku Buffet-ravintola (aamiainen & illallinen, lounasbuffet tilauksesta), Classic Pizza Restaurant ja uusin Kekäle Bar & Grill. 

Classic Pizza Restaurant on ollut 20 vuotta osa suomalaisten arkea ja juhlaa. Ravintola syntyi vuonna 1996 perheyrityksenä Hangossa- ja nyt pizzanystäviä hellitään Levillä. Huom. myös koira-asiakkaat ovat tervetulleita!

Kekäle Bar & Gril on Levi Hotel Spa:n uusin ja rakkain ravintola! Avoin hiiligrillikeittiö on Suomessa ainutlaatuinen: loimottava tuli, tuoksut ja äänet ja tämä kaikki kokonaan asiakkaiden näkyvillä. Aperitiivit voi nauttia kaikessa rauhassa baarissa, jossa on klassisen, hienostuneen cockail-baarin henkeä. 

Levihotelli tarjoaa myös iltaviihdettä. Joiku Karaoke & Bar'ssa on karaokea ja elävää musiikkia sesongin mukaan.

Kokousasiakkaille tarjoamme Kokouskeitan isot 80 ja 100 hengen salit sekä Aakenuksen ja Lainion viihtyisät kokoustuvat. Joulukuussa avataan myös uusi 50-hengen kokoustila Naava uuden Design Hotel Levin tiloihin.

Yrityksemme tiloissa toimii myös yksityinen lääkäriasema Pihlajalinna. Ja ravintolarakennuksessa lähellä Ahkun sisäänkäyntiä on Otto-automaatti.

Aukioloajat

 

 

 

Löydät meidät myös


Asiasanat:   Kokoukset ja ryhmät   Kokouspalvelut   Lasten Levi   Majoitus   Ruoka ja viihde   Terveys ja hyvinvointi    Baarit ja pubit   Biljardi   Golf   Hieronta-, hyvinvointi- ja hoitopalvelut   Hotellit   Hyvän olon loma   Kahvilat   Kauneudenhoito   Keilaus   Kokouspalvelut   Kuntosalit   Kylpylä   Lasten Levi   Pelit ja tiimit   Pizza- ja pikaruokapaikat   Ravintolat   Sauna   Sisäliikunta   Take Away