Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Akantie 180
99130 Sirkka

Katso sijainti kartalla

Luvattumaa sijaitsee 7 km Levin keskustasta pohjoiseen Ounasjoen törmällä, latu- ja kelkkareittien varrella. Lappilaisen ravintolan lisäksi pihapiiristä löytyy ympärivuotinen Jokikylpylä sekä talvikaudella Levi Ice Gallery. Luvattumaa on myös suosittu latukahvila. Järjestämme monipuolisia teemailtoja yrityksille ja juhliin.

Luvattumaahan on helppo tulla omalla autolla, taksilla, tilauskuljetuksella, hiihtämällä, moottorikelkalla tai vaikka koiravaljakolla.

LEVI ICE GALLERY

Joka vuosi uudenlaisena Ounasjoen rantaan nouseva Levi Ice Gallery on ihastuttava käyntikohde, jota kannattaa tulla katsomaan aina Levillä vieraillessa. Yli 10 000 neliön jää- ja lumirakennelma käsittää lumihotellin, jääbaarin, jäätaidegallerian sekä kappelin. Näyttävä valaistus toteutetaan energiaystävällisillä led-valoilla.

SISÄÄNPÄÄSY LEVI ICE GALLERIAAN:
Aikuiset 17 €
Lapset 8€
Joka päivä klo 10-17, poikkeuksena mahdolliset häät klo 17 jälkeen.
Muina aikoina tilauksesta ryhmille: illalliset ja saunapalvelut

LUVATTUMAA kotaravintola

Metsän keskellä sijaitseva ravintolamme on rauhallinen ja tunnelmallinen ruokapaikka vaativaankin makuun. Illallinen koostuu ihmisistä, ympäristöstä sekä Lapin omista raaka-aineista, itse alusta asti huolella valmistetuista menukokonaisuuksista sekä Pekka-isännän tunnelmallisesta musiikista. Ravintolassamme on tilat 100 hengelle ja A-oikeudet.

JOKIKYLPYLÄ

Luvattumaan Jokikylpylä on upean erilainen, uudestisynnyttävä kokemus. Lappilaisen joen törmässä sijaitseva sauna huljuineen hiljentää mielen ja avaa aistit ympäristölle. Talvella kylpyelämykseen voi sisällyttää myös jääsaunan, jonka lempeän hyöryiset löylyt tunkeutuvat jokaiseen huokoseen rentouttaen pitkään. Kylmät ja kuumat kylvyt on maustettu ripauksella tunturikoivun lehtiä ja lappilaisia yrttejä.

LUVATTUMAA ON LÖYTÖ. SITÄ SE ON OLLUT MEILLE JA SITÄ SE ON MYÖS ASIAKKAILLEMME.

OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT!

Voit tutustua Luvattumaahan myös täällä

Löydät meidät myös