Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levin Keskusvaraamo

Levin Keskusvaraamo

Myllyjoentie 2
99130 Levi

Katso sijainti kartalla

Levin Keskusvaraamossa sinua palvelevat paikalliset majoituksen asiantuntijat. He haluavat auttaa sinua onnistuneen loman luomisessa. Yhdellä soitolla saat myös varattua majoituksen lisäksi ohjelmapalvelut sekä kokoustilat.

Avaimet onnistuneeseen lomaan

Levillä on jo 24 000 vuodepaikkaa. Moni on löytänyt Sen Oikean majapaikan, johon palaa aina uudestaan. Se voi olla luksustason hotellihuone, tunturikylän keskellä sijaitseva alppihuoneisto tai iki-ihana hirsimökki. Huoneistohotelli on oiva valinta sekin.

Mieti, haluatko keskittyä lomailemaan hotellin palveluiden äärellä, kulkea kävellen mäkeen tai saunoa omassa rauhassa. Haluatko yöpyä hotellihuoneessa, laadukkaassa lomahuoneistossa vai tunnelmallisessa hirsimökissä? Valitse haluamasi majoitus, sen jälkeen varaaminen on helppoa.

Levin matkakauppaan tästä

Kätevästi keskusvaraamosta

Levin keskusvaraamon välitettävänä on 900 loma-asuntoa sekä koko joukko hotellihuoneita. Majapaikan voi varata helposti ja luotettavasti netistä.

Kaikkiin loma-asuntoihin saat halutessasi täyden palvelun: liinavaatteet, siivouksen ja ruokailut sekä muut haluamasi lisäpalvelut. Keskusvaraamon kautta hoituvat samalla myös esimerkiksi kokoustilojen ja ohjelmapalvelujen varaukset!

Varaus käy kätevästi myös puhelimitse numerosta (016) 639 3300 tai sähköpostilla levi@levi.fi.

Avoinna

ma - pe klo 09.00-17.00, suljettu viikonloppuisin ja arkipyhinä.

Levin matkakauppaan tästä

Esittelyssä majoitusvaihtoehtoja

Omistaja- ja huoltajayhteydet

Koko loma yhdellä soitolla!

Löydät meidät myös


Asiasanat:   Majoitus   Ohjelmapalvelut   Kokouspalvelut   Ruoka ja viihde   Liikunta    Keskusvaraamo   Hotellit   Huoneistohotellit   Ravintolat   Huoneistot   Kokouspalvelut   Golf   Ohjelmatalot   Yrityspalvelut   Tilausravintolat ja -ruokailut   Pitopalvelut