Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Leviraitti 5 H 914
99130 Levi

Katso sijainti kartalla

Mettänväki tuottaa hosting-, catering- ja ohjelmapalveluita ympäri vuoden. Talvisin lumikenkäilyä, pilkkimistä ja patikointia. Kesällä kalastusta, vaeltamista, suppailua, melontaa ja paintballia. Kauttamme saa myös varusteita vuokralle.

Mettänväki on perustettu ajatukselle luonnon kunnioittamisesta, hyvästä asiakaspalvelusta sekä elämyksistä. Meillä opas on tilanteen tasalla ja laittaa persoonansa peliin. Meillä ei suosita isoja ryhmiä vaan parhaat elämykset syntyvät intensiivisessä vuorovaikutuksessa oppaaseen ja luontoon. Mettänväki ei pidä kiireestä, joten jos olet minuuttiaikataululla liikenteessä saamme sinut helposti unohtamaan sen. Mettänväki kunnioittaa luontoa ja siksi käytämme luontoystävällisiä tuotteita ja emme tuota paperimainontaa vaan kaikki markkinointimme on sähköistä ja käyntikortit uusiokartonkia. 

Mettänväen kysyityimmät tuotteet ovat catering ja hosting. "keitrausta" teemme tilauksesta asiakkaiden kohteisiin ja pääosin keitraus-asiakkaamme ovat ns. high-end asiakkaita mutta toimitamme myös maittavaa lappilaista kotiruokaa mökkeihin lämpimänä. Kokkailujamme pääsee maistamaan myös talvisin Hanhipirtillä (www.hanhipirtti.fi).

Hosting on suunnattu vaativimmille ryhmille jotka haluavat palvelua ympärivuorokauden. Käytännössä tämä tarkoittaa että isäntämme (Host) kulkee ryhmän kanssa aina kentälle saapumisesta ohjelmien ja muiden palveluiden kautta takaisin Lentokentälle ja huolehtii että matkatavara yms. muodollisuudet sekä aikataulut toimivat. Ohjelma- ja catering- ja hosting palveluiden avulla pystymme tuottamaan kokonaisvaltaista palvelua ja olemmekin alueella pidetty supplier ja monen kohdepalveluntuottajan (DMC) vakiokaartia.

Mettänväen ohjelmapalveluihin kesällä kuuluvat erilaiset retket niin patikoiden kuin meloenkin. Uutena järjestämme ohjattuja paintball-pelejä. Meillä tekemisen lisäksi kuunnellaan myös vatsaa, eli olemme erikoistuneet avotulila tehtäviin eväisiin aina poroburgerista neljän ruokalajin liekitettäviin eväisiin. Luonnossahan ruoka tunnetusti maistuu, joten annokset eivät ole poronpipanakokoa vaan riittäviä aina asiakkaan maun mukaan. Meillä onnistuu myös vege-eväs, mikäpä parempaa kun liekitetty kasvispihvi mukavalla valkosipulikastikkeella. 

Talvella me lumikenkäilemme, pilkimme, hiihdämme ja taivastelemme taivaan tulia ja tähtiä. Teemme myös tilauksesta pidempiä moottorikelkkasafareita (1-5 pv). Kelkkailessamme suosimme vain nelitahtikelkkoja päästöjen ja ekologisuuden vuoksi. Talvisin meillä voi myös vetäytyä piilopirttiin mobiili- ja sähköverkon sekä autojen ja ihmisten tavoittamattomiin, nauttimaan vain villistä luonnosta ja ns. "offgridd-luovuudesta". Tämä pirtti toimii esimerkiksi erinomaisena "aivoriihi workshoppina" yrityksille, jossa ei taatusti viestit piippaa ja kiireet ahdista vaan luovuus saa vapauden toimia. 

Uskomme myös muistoihin, joten asiakkaan halutessa voi opas tai asiakas ikuistaa retkeä Goprolla, ammattilaisjärkkärillä tai vaikka dronella. Palveluihimme kuuluu myös edellä mainittujen editointi ja toimittaminen asiakkaalle, vaikkapa canvas-taulun muodossa.

Tässä maistiaisia meistä, lisää verkossa: www.mettänväki.fi ja totta kai meän facebookissa, sekä instagrammissa mettanvakiofficial ja samalla nimellä myös twitterissä. 

Löydät meidät myös


Asiasanat:   Kaupat   Kokoukset ja ryhmät   Kokouspalvelut   Liikunta   Majoitus   Matkustaminen ja liikenne   Ohjelmapalvelut   Ruoka ja viihde    Elämys- ja seikkailuohjelmat   Erätaitokilpailut   Joulupukkiohjelmat   Kahvilat   Kalastus ja metsästys   Kokouspalvelut   Lapinkasteet   Lumikenkäretket   Media   Melonta   Moottorikelkkasafarit   Ohjelmapalvelut   Opaspalvelut   Patikointi ja luontoretkeily   Pilkkikalastusohjelmat   Ravintolat   Ruoka- ja seurusteluravintolat   Sauna   Seikkailurata   Tilausravintolat ja -ruokailut   Urheiluvälineliikkeet   Valokuvatuotteet   Valokuvauspalvelut   Välinevuokraus