Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Lainiotie 566
99120 Kittilä

Katso sijainti kartalla

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan mystiseen jään ja lumen maailmaan, Lapland Hotels SnowVillageen! Tämä taianomainen kohde kätkee sisälleen uskomattomia jääveistoksia, lumisviittejä, jääravintolan sekä jäisen baarin.

Viime vuonna Game of Thrones -teemalla kansainväliseen suosioon noussut lumikylä hämärtää tänä vuonna kävijöiden aisteja arktisilla illuusioilla ja harhoilla. Arctic Illusions -teema tuo esiin lumi- ja jääveistostaiteilijoiden uniikin taideosaamisen. SnowVillageen odotetaan tänä vuonna ennätyssuurta kävijämäärää.

 

  • Olemme auki 12.12.2019.-12.4.2020

  • Joulukuussa aukioloajat vaihtelevat. Aukioloajat löydät: www.snowvillage.fi

  • Pääsymaksu 18,00 €/ aikuinen ja 10 €/ 4-14v lapsi; opastettu kierros 65 e/ryhmä (1-30 hlöä) + pääsymaksut

  • Noin 45km Leviltä, Kittilän ja Kolarin suuntaan. (Lainioon omalla autolla, taksilla, tilauskuljetuksella, moottorikelkalla tai Lapland Safarin viikko-ohjelmakuljetuksilla. Lisätiedot Matkailuneuvonnasta)

     

Löydät meidät myös


Asiasanat:   Majoitus   Ohjelmapalvelut   Ruoka ja viihde   Taide ja kulttuuri    Elämys- ja seikkailuohjelmat   Hotellit   Jäärakentaminen   Jääravintola   Kahvilat   Lumilinna   Nähtävyydet   Ohjelmatalot   Ravintolat   Ruoka- ja seurusteluravintolat   Yrityspalvelut