Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Jokimaja, 2 hengen soppi. ikkunallinen


Alue:Köngäs, Ounasjoen rannan tuntumassa, ei julkista liikennöintiä
Osoite: Ounasjoentie 860
Etäisyydet: Levikeskus: 9 km Kauppa: 8,6 km, Lähin rinne: 9 km , Latu: 0,1km

"Pieni joenrantamökkimme" on alun perin perinteinen, Skandinaaviseen tyyliin rakennettu maalaistalo. Tämä viehättävä majapaikka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden tutustua ja ihastua Lappiin.


Majoitustilat:


Majapaikassamme on 18 makuupaikkaa; seitsemän viehättävää, yksinkertaista lautaseinin erotettua soppea, yksi kahden hengen huone ja yksi kahden hengen huone oleskelutilalla, yhteinen keittiö, jossa takka, erillinen takallinen oleskelutila, yhteinen kylpyhuone, sisäsauna.


B&B:n viereisessä rakennuksessa sijaitsee viehättävä kahvilamme, jossa voit nauttia herkullisen, hintaan kuuluvan aamiaisen. Tai lisähintaan lämmitellä kupillisella italialaisella kahvilla tai sveitsiläisellä kaakaolla kotona leivottujen herkkujen kera. Valikoimastamme löytyy aina mm. Päivän keitto, tuoretta leipää ja vohveleita.


Lisätilauksesta voi varata perinteisen, pihapiirissä sijaitsevan puilla lämmitettävän saunan. Sauna jälkeen niin ikään lisätilauksesta on mahdollista tilata sveitsiläinen racklette, joka nautitaan Cofeeshopissa.
Yksi saunoistamme sopii pienemmälle ryhmälle tai perheelle (4-6 hlöä) ja isompaan saunaan mahtuu noin 20 henkilöä. Ulkoporeallas saunan vieressä mahdollista varata lisämaksusta.


Jokimaja tarjoaa monia mahdollisuuksia mukavaan illanviettoon! Älä epäröi olla yhteydessä - suunnitellaan vaikka yhdessä!


Henkilökunta


Haluamme vieraidemme täällä kokevan saman ainutlaatuisen ja ihmeellisen talven tunnelman, sen maiseman ja ilmapiirin, joka meitä itseämme innostaa ja josta on tullut intohimomme.


Henkilökuntamme koostuu kahdesta naisesta, Kerstin, kokenut ja luova kotiäiti, Cosima, paljon matkustellut seikkailija sekä dynaaminen puusepäksi opiskellut nuorimies.


Meillä on yksi yhteinen tavoite: tarjota sinulle lämmin ja ystävällinen majapaikka, jossa sekä yhteisöllisyydelle että yksityisyydelle löytyy tilaa. Kerromme mielellämme kokemuksiamme ja tietämystämme Levin alueesta kanssanne.


Sijaintimme mahdollistaa kokea Lapin hiljaisuus ja hyvällä onnella revontulet luopumatta silti mahdollisuudesta tutustua Levin monipuolisiin palveluihin.


Hinnat sisältävät:


  • aamiainen

  • liinavaatteet pyyhkeineen

  • wlan

  • sisäsaunan käyttö

  • autopaikka

  • Takaisin edelliselle sivulle