Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Upeissa maisemissa on kiva ottaa kuvia ja jakaa niitä eteenpäin. Lisää kuvaasi Levin frisbeepuiston tunniste #peak531 jolloin kuvasi näkyvät sivujemme Facebook ja Instagram kuvafeedissä.

Anna palautetta palveluista

Levin Disc Golf Park World sijaitsee Activity Parkissa Levitunturin länsipuolella (osoite Gondolitie 1) ja sen vaihtoehdoista löytyy niin tosipelaajien AAA1-väyliä kuin perheille sopivia B1-väyliä. Levin radoilla voit pelata veloituksetta omilla kiekoilla tai vuokrata ne vuokraamosta. Varustaudu tunturikierrokseen kunnon jalkineilla ja juomapullolla, sillä luvassa on myös kuntoilua.

Radat alkavat aivan Levitunturin huipulta, Gondoli2000-hissin yläasemalta (hissi avoinna päivittäin kesä-lokakuussa). Voit myös ajaa autolla ns. maston parkkipaikalle ja kävellä tunturitietä pitkin huipulle. Lämmittele ja totuttele tunturituuleen aluksi Peak531-radalla. Sen jälkeen voitkin siirtyä ravintola Palovartijan eteläpuolella sijaitsevalle aloituspaikalle ja valloittaa ensimmäisen korin. Levi Blackin ja Levi Redin kaksi ensimmäistä heittorataa kulkevat samaa reittiä ja erkanevat ns. Joulupukin mökillä. Reitit yhtyvät uudelleen 10-hissin yläaseman kodalla, joka on avoinna ympäri vuoden tulisteluja varten (myös ulko-wc).

Levin frisbeegolfratojen kartta

peak 531

Kolme par 3-lämmittelyväylää Gondoli2000-hissin yläasemalla alkaen Bike Parkin portin vierestä. D1-luokiteltujen väylien yhteispituus 154 metriä heittomatkojen ollessa maltilliset 48-54 metriä.

levi black

Haastava rata koostuu18 AAA1-luokitellusta eli vaikeasta väylästä, joiden par vaihtelee 3-5 välillä. Heittomatkat vaihtelevat välillä 57-233 metriä. Radan kokonaispituus on 2.659 metriä ylös-alas tunturin kylkeä käyden alimmillaan lähes 10-hissin ala-asemalla.

Huom! Levi Black -rata on suljettuna ainakin 8.9. asti Levi West -tuolihissin rakennustöiden vuoksi (tilanne saattaa muuttua).

levi red

18 AA1-luokiteltua haastavuudeltaan keskitasoista väylää, joiden par on 3 tai 4 ja heittomatkat 72-180 metriä. Matkaa kertyy metsäisellä Redillä kaikkiaan 1.867 metriä tunturin huipulta Gondoli2000-hissin ala-asemalle. 

Huom! Levi Red -radan korit 1-7 ovat suljettuina ainakin 8.9. asti Levi West -tuolihissin rakennustöiden vuoksi (tilanne saattaa muuttua).

Levi green

B1-luokiteltu helppo rata koostuu kahdesta osiosta, jossa ensimmäiset 4 väylää ovat helppoja ja avoimia puistoväyliä minigolfradan, Skate Parkin ja lasten liikennepuiston ympäristössä. Jälkimmäiset 5 väylää pelataan metsäisemmässä ja mäkisemmässä maastossa. Väylät ovat hieman pidempiä ja ahtaampia ja tarjoavat siten enemmän haasteita. Kaikki radan väylät ovat par 3 heittopituuden ollesa 57-112 metriä, yhteispituus 717 metriä.

Lisää somekuvaasi Levin uuden frisbeeradan tunniste #peak531, jolloin kuvasi näkyvät sivujemme Facebook ja Instagram kuvafeedissä.

Mitä on frisbeegolf?

Frisbeegolf on nimensä mukaisesti "golfia frisbeellä". Lajin perusperiaate on sama kuin perinteisessä golfissa. Frisbeegolfradan suorittamiseen käytetään mailan ja pallon sijaan erilaisia frisbee- eli liitokiekkoja ja reiän sijaan kohteena on metallinen maalikori.

Frisbeegolfista on kehittynyt lyhyessä ajassa koko perheen harrastus ja suosittu kesäpäivien ajanviete. Yksi merkittävä syy frisbeegolfin suosion kasvuun on lajin edullisuus: harrastamisen alkuun pääsee jo muutamalla frisbeegolf-kiekolla. Frisbeegolfin harrastajia on Suomessa jo yli 15 000 ja määrä kasvaa joka vuosi. Laji soveltuu kaiken ikäisille, niin tytöille kuin pojille, miehille kuin naisille. Lajin syntymaassa USA:ssa frisbeegolfin harrastajia on yli 100 000.

Frisbeegolfin säännöt pähkinänkuoressa

Lisätietoja ja varaukset: Activity Parkin vuokraamo | +358207960208 | activitypark@levi.fi
Puhelun hinta kiinteästä verkosta 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min ja matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min