Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Hissilippuhinnat

Lisää kuvasi tunnisteeksi #levibikepark jolloin kuvasi näkyvät sivujemme Facebook ja Instagram kuvafeedissä.

Anne palautetta palveluista

Levillä on oivat maastot pyöräilyn harrastamiseen. Gondoli2000-hissi kljettaa ylös Levin huipulle, josta avautuvat huikeat Tunturi-Lapin maisemat. Alasmeno hoituukin sitten vauhdikkaammin pyörän selässä. Levi Bike Parkista löytyy ratoja haastavaankin harrastamiseen. Freeridea ajetaan leveäksi pengerrettyjä sekä yksilösuorituksiin mukautettuja mutkikkaita ja kapeita reittejä pitkin. Santa´s Cabin on suunniteltu kokeneille kuljettajille mutta Blue Groovea pitkin voivat ajella monentasoiset kuljettajat. World Cup DH Black edellyttää kuljettajilta taitoa ja kokemusta. Levi Black-kisarinteeltä löytyy myös slopestyle-alue ilmahypyistä ja hyppyreistä pitäville. Uudet enduroreitit!

Levi Bike Park virtuaaliesityksenä

Muista aina ajaa ensimmäinen rani rataan tutustumalla ja käy katsomassa alastulopaikat droppien alla.

Blue Groove

Blue Groove-reitti on 3,3 km pitkä freeride-henkinen reitti, joka alkaa Gondoli2000-yläasemalta. Reitillä pääset kokeilemaan maa- ja puupermeitä taitojesi mukaan. Puurajaan tultaesssa reitti ohittaa Snow Parkin ja jatkaa metsän siimeksessä serpentiinimäisesti kohti hissien 13 ja 14 ala-asemia. Viimeinen osuus Blue Groovella on tasaista kovapohjaista maapolkua, jossa voit halutessasi kokeilla paria pientä puusiltadroppia tai ”ajaa aallot läpi". Blue Groove-reitti sopii hyvin ensikertaiselle mutta toimii hyvin myös kokeneelle kuskille lämmittelyratana pituutensa puolesta.

Santa´s Cabin

Santa`s Cabin-reitti on vaikeusluokitukseltaan punainen, pituudeltaan vajaat 3 km ja alkaa Gondoli2000-hissin yläasemalta. Se tarjoaa kuskille vauhdin lisäksi eriasteisia maa- ja puudroppeja, jotka saavat ensimmäisillä kerroilla sykkeen nousemaan ja hymyn kasvoille. Reitti kulkee Blue Groove-reitin tapaan alussa avotunturissa muuttuen sitten metsäosuudeksi. Metsässä jatkuvat samantyyliset ja paikoin tiukkia mutkia sisältävät maa- ja puupermeet, joissa voit pumpata lisävauhtia uusiin kaarteisiin ja droppeihin. Reitin lopussa Santa`s Cabin yhdistyy World Cup DH Black-reittiin, jossa voit kokeilla huimempia droppeja ja hyppyreitä ennen ala-asemalle tuloa. Santa´s Cabin sopii kokeneelle ja lisähaasteita haluavalle ajajalle. Jokaisen haastavan paikan voit myös ohittaa ajamalla.

Huom! Reitti on suljettuna toistaiseksi Levi West -tuolihissin rakennustöiden vuoksi.

World Cup DH Black

World Cup DH Black on puhdas DH-rata kaikessa yksinkertaisuudessaan. Reitti tulee melko suoraa linjaa Gondoli2000-hissilinjaa pitkin alas. Haastetta tuo vauhdin lisäksi melko jyrkkä rinneprofiili. Pääasiassa DH Black on kovaa maapohjaa, jossa on ajan tuomaa kulumista kivineen ja sateen muokkamineen urineen. Kisarinteen alaosaan tultaessa on tarjolla 2-3 metriä korkea silta-droppi yhdistelmä pikkuhyppyreineen. Pituutta reitille tulee 1,5 km ja korkeuseroa lähdöstä ala-asemalle 302 metriä. Vain kokeneille kuskeille!

World Cup DH Black reitin puurajan kohdalla on mahdollisuus ajaa uudempaa siirtymää Santa´s Cabin reitille.

Kätevin tapa lähteä ajamaan Levi Bike Parkissa on ostaa Activity Parkin vuokraamosta Freeridea tunturissa-paketti, joka sisältää hissilipun lisäksi alamäkipyörän ja suojavarusteet 3 tunniksi/ päiväksi. Lasten ikäraja 12 vuotta.

Freeridea tunturissa

Laita kuvasi tunnisteeksi #levibikepark ja kuvasi näkyvät sivujemme Facebook ja Instagram kuvafeedissä.

Lisätietoja ja varaukset: Activity Parkin vuokraamo | +358207960208 | activitypark@levi.fi
Puhelun hinta kiinteästä verkosta 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min ja matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min