Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levin visiitillä kannattaa ehdottomasti varata aikaa ulkoilun lisäksi myös rentoutumiselle tunturikylän tyyliin. Nämä elämykset ovat täynnä Lapin eksotiikkaa ja perinteitä.

"Asiakkaamme kertovat, että tuokio rentoutushoidossa tai saunassa antaa suorastaan häkeltyneen onnen tunteen, joka kestää kauan!", Hullu Poro Relax Centeristä kerrotaan. Tässä muutamia esimerkkejä tunturin taiasta:

Kuumakivihieronta – lämpöä ja energiaa Lapin kivistä

Mikäpä ihanampaa talviulkoilupäivän jälkeen kuin lihaksiin laskeutuva lämpö. Koko kehoa hoitavassa kuumakivihieronnassa hyödynnetään perinteisen laavakiven lisäksi Levin alueen luonnonkiviä, kuten kaunista jaspista ja lumikvartsia, jolla sanotaan olevan rauhoittava vaikutus. Rummutetuilla, eli sileäpintaisilla, kivillä hierotaan myös niska ja pää. Kivistä huokuvaa lämpöä hyödyntävä hoito rentouttaa lihakset ja mielen. Lappilainen alkurentoutus täydentää elämyksen. 

Hullu Poro Relax Centerin kuumakivihierontaan voit varata yhteisen ajan myös puolison tai kaverin kanssa!

Yrttiöljyhieronta – apua kolotukseen luonnon rohtokasveista

Kun lihaksia tai niveliä kivistää, on yrttiöljyhieronta kokeilemisen arvoinen apu. Se pohjautuu sukupolvelta toiselle jaettuun perinnetietoon katajan, mesiangervon ja siankärsämön hoitavista ominaisuuksista. Näistä puhtaista Lapin yrteistä syntyy öljy, joka yhdessä rentouttavan hieronnan kanssa lievittää kipua. Kehon ja mielen rauhoittava hieronta on täydellinen lappilainen elämys aina alkurentoutuksesta asti.

Hullu Poro Relax Centerin yrttiöljyhierontaan voit varata yhteisen ajan myös puolison tai kaverin kanssa!

Turvesauna – hoida ihoasi saunan lämmössä

Jos lempeät löylyt 100 vuotta vanhan tukkikämpän lauteilla luonnonkauniin Ounasjoen rannalla eivät vielä tyydytä lapinnälkääsi, kokeile turvehoitoa. Tarkoin valikoitu lappilainen turve hoitaa ihoa, virkistää, ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Viimeistele rentouttava saunareissu lekottelemalla porealtaassa, pulahtamalla jokeen – tai talvella avantoon! Taivaanvalkeiden rantasaunassa saat myös opastuksen turvehoitoon.

HaliPuun ohjelmat vievät sinut metsän syliin, kulttuurin pariin sekä kahvielämysten äärelle.

Nuotio-latteja ja taidetta

Pannukahviperinteen uudistaja, Nuotiobarista Steffan vie sinut talviselle kävelylle vanhan Sirkan kylän läpi. Kohteena on aito lappilainen pihapiiri, jossa sijaitsee paikallisen taiteilijapariskunnan Raisa Raekallion sekä Misha Del Valin pieni ja pittoreski ateljee. Kuulet tarinoita kylästä ennen turismia, tapaat taiteilijat työssään ja nautit Levin parhaat erikoiskahvit suoraan nuotiolla valmistettuna.

Arktinen hyvän olon riippumattorentoutus metsässä

Tule mukaamme nauttimaan syvärentouttavasta riippumattokelluskelusta metsän tyynnyttävässä syleilyssä. Unohda murheesi, täytä keuhkosi maailman puhtaimmalla ilmalla ja keinu kotoisassa pesässä puiden lomassa. Tämä on Lapin rauhaa parhaimmillaan! Erikoistunut oppaamme johdattaa sinut aistiharjoitusten avulla seesteiseen läsnäolon tilaan, jossa maailman murheet painuvat unohduksiin. Sinut peitellään lämpimästi riippumaton suojiin, missä saat vaikkapa torkahtaa tuulen tuutimana. Lopuksi istahdamme nuotion ääreen hörppäämään kupposet lämmintä mustikkakeittoa suolapalan kera.