Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levin hiihtokoulussa saat opetusta niin alkeistunneilla kuin kokeneempienkin kursseilla. Missä laskettelu-, lautailu- tai maastohiihtotaidoissa sinä haluaisit saada opetusta? Täältä kaikki alkaa! 

 

Runsaasta viikko-ohjelmien kurssitarjonnasta löytyy vaihtoehtoja lapsille, nuorille sekä aikuisille. Opetuksen sisältö ja oppimistie etenee kulloisenkin hiihtokouluryhmän mukaan. Opit uutta, tutustut muihin laskijoihin ja pääset nauttimaan Suomen johtavan hiihtokoulun ammattitaitoisista opeista. Kurssiohjelmat ovat tilattavissa erikseen myös omalle ryhmälle. Lumella on hauskaa!

Hiihtokoulu on uuden oppimista, onnistumisia, elämyksiä ja joskus tarkkaakin tekniikan hiontaa. Parasta on kuitenkin mukava ja turvallinen yhdessäolo lumella ammattitaitoisen hiihdonopettajan johdolla. Olitpa uuden lajin aloittaja, harrastaja tai lajin taitaja, Levin kansainvälisessä hiihtokoulussa saat opetusta tavoitetasosi mukaisesti. Voit valita yksityisopetusta tai ryhmäkursseja, alkeistunteja tai kokeneempien taitotasojen tunteja.

4 syytä mennä hiihtokouluun

Opetamme laskettelua, lumilautailua, maastohiihtoa, telemark-hiihtoa sekä soveltavaa laskettelua. Toimintakautemme kestää talvikauden alusta (loka-marraskuu) toukokuulle asti. Opetuskieliämme ovat suomen lisäksi englanti, ruotsi, venäjä ja ranska.

PÄIVITTÄIN hiihtokoulussa KOKO KAUDEN 2018-2019

Yksityisopetus on tehokas tapa tutustua uuteen lajiin tai kehittää omaa taitotasoa ja soveltuu kaikenikäisille. Räätälöimme toiveittesi mukaisen yksilöopetuksen tai suunnittelemme sopivan opetusjakson perheelle, ystävyksille, yritysporukalle... 

  • Kausilipulla -20% taitotasosi mukaisesta 1,5 tunnin tai 3 tunnin yksityisopetuksesta
KURSSI KESTO HINTA
Yksityisopetus 4-6 vuotiaalle 40 min 52,00/ hlö
seuraavat henkilöt 33,00/ hlö
Yksityisopetus 1,5 tuntia 86,00/ hlö
seuraavat henkilöt 33,00/ hlö
6-10 hlön ryhmä 230,00/ ryhmä
Yksityisopetus 3 tuntia 153,00/ hlö
seuraavat henkilöt 33,00/ hlö
7-10 hlön ryhmä 330,00/ ryhmä

Tee varaus hiihtokoulun yksityisopetuksesta

HIIHTOKOULUN MYYNTI

Voit maksaa hiihdonopetuksen myös lahjakortilla, joita myymme Zero Pointin toimistolla ja hissilipunmyynneissä. Toimitamme valmiita kortteja haluamasi määrän (arvo 20 €, 50 € tai 100 €) myös postiennakolla.

Tilaa lahjakortteja hiihtokouluun

Hyvä tietää:

  • Suosittelemme varaamaan opetuksen tai kurssipaikan ennakkoon.
  • Ryhmäkurssille tulee ilmoittautua viimeistään edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä.
  • Maksusuoritukset hiihtokoulun myyntipisteeseen tulee tehdä viimeistään ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin sinulle vahvistetaan myös opettajan tapaamispaikka.
  • Suosittelemme ammattitaitoisten vuokraamoidemme käyttöä. Varaa riittävästi aikaa asiointiin vuokraamossa, sesonkina noin 30-45 minuuttia. Kuvallinen henkilötodistus tulee olla mukana välineitä vuokrattaessa. Osallistujan laskuvälineiden tulee olla valmiina opetuksen alkaessa. Niiden on turvallisuussyistä oltava sopivan kokoiset sekä oikein säädetyt. Kypärää käyttää yli 90 % laskijoista.
  • Mikäli osallistujalla on astma, muu sairaus tai vamma, joka pitää ottaa huomioon, kerro asiasta opetuksen/ kurssin/ varauksen yhteydessä.
  • Alle 8-vuotialle suosittelemme lumilautailun aloittamista yksityistunnilla.
  • Emme suosittele hiihtokoulua raskaana oleville.
  • Hiihtokoulussa ei ole säävarausta. Pukeuduthan sääolosuhteet huomioiden.
  • Pidämme soveltavan laskettelun tunnit South Pointilla (Etelärinteet).

VARAA PAIKKA VIIKKO-OHJELMASTA