Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

kohti kairaa

Kittilän ja Levin ympäristöstä löytyy kokonaisuudessaan lähes 900 km kelkkareittejä. Lisätietoja Kittilän moottorikelkkareiteistä ja reiteillä liikkumisesta osoitteesta www.kittila.fi/moottorikelkkareitit

Kelkkailemaan lähtiessä on hyvä muistaa muutama tärkeä asia. Moottorikelkan kuljettajalta vaaditaan vähintään T-ajokortti. Vesistöreiteillä suurin sallittu ajonopeus on 80 km/h, maastoreiteillä 60 km/h ja taajamissa, kyläkeskuksissa sekä vaarapaikoissa 30 km/h. Seuraa liikennemerkkejä, nopeusrajoitukset löytyvät niistä. Myös tieliikennelain mukaisia promillerajoja pitää noudattaa. Vauhti ja matka kannattaa sovittaa ennen kaikkea omien taitojen mukaisiksi.

Muistat, että kypärän käyttö on pakollista sekä kelkan päällä että reessä oleville.

Linkki sähköiseen Kelkkapalveluun                           

Sähköinen Kelkkapalvelu tuo Kittilän kelkkareitit katseltavaksesi aivan uudella tavalla. Voit tehdä laajennettuja karttavalintoja tarkennetuilla zoom-toiminnoilla, tarkastella maastokarttaa tai bongata tuttuja paikkoja ilmasta käsin hyödyntäen ortoilmakuvaa. 3D mahdollistaa korkeustehosteet, joiden lisäksi voit valita niin sanotun kohokuvanäkymän korkeusvyöhykkeineen kaikille katselemillesi kartoille.

Kelkkareittien kunnossapitotilanne näytetään sähkoisessä Kelkkapalvelussa eri väreillä. Näet palvelussa myös kelkkareittien varsille sijoittuvien kahviloiden, kotien, laavujen ja taukotupien sijainnit valintasi mukaan. Voit mitata eri kelkkareittien pituuksia ja tallentaa omia karttanäkymiä taukopaikkoineen. Palvelu mahdollistaa myös linkkien jakamisen sosiaalisessa mediassa tai sähköpostilla.

Lisätietoja Oy Levi Ski Resort Ltd, p. 020 7960 200, email leviskiresort(at)levi.fi