Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

uudistunut sähköinen reittipalvelu

Levillä on mukava nauttia kauniista Tunturi-Lapin maisemista ympäri vuoden. UUTUUTENA Levin lumettoman ajan reitit pyöräilijöille, vaeltajille ja kuntoilijoille. Suunnittele päivän ulkoilureitti vaikka tabletilla ja sujauta älypuhelin taskuun, kartta seuraa mukanasi.

Levin sähköiseen reittipalveluun

Sähköinen reittipalvelu tuo Levin ulkoilureitit katseltavaksesi aivan uudella tavalla. Voit tehdä laajennettuja karttavalintoja tarkennetuilla zoom-toiminnoilla, tarkastella maastokarttaa tai bongata tuttuja paikkoja ilmasta käsin hyödyntäen ortoilmakuvaa. 3D mahdollistaa korkeustehosteet, joiden lisäksi voit valita niin sanotun kohokuvanäkymän korkeusvyöhykkeineen kaikille katselemillesi kartoille.

Reitit näytetään sähkoisessä reittipalvelussa eri väreillä (kesä/ syysreiteillä vaativuusasteet ja latureiteillä kunnossapitotilanne). Näet palvelussa myös reittien ja latujen varsille sijoittuvien kahviloiden, kotien, laavujen ja taukotupien sijainnit valintasi mukaan. Voit mitata eri reittien pituuksia ja tallentaa omia karttanäkymiä taukopaikkoineen. Palvelu mahdollistaa myös linkkien jakamisen sosiaalisessa mediassa tai sähköpostilla.

Seuraa Rinne- ja latutiedotetta

Lisätietoja Oy Levi Ski Resort Ltd, p. 020 7960 200, email leviskiresort(at)levi.fi