Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

uudistunut sähköinen reittipalvelu

Levillä on mukava nauttia kauniista Tunturi-Lapin maisemista ympäri vuoden. UUTUUTENA Levin lumettoman ajan reitit pyöräilijöille, vaeltajille ja kuntoilijoille. Suunnittele päivän ulkoilureitti vaikka tabletilla ja sujauta älypuhelin taskuun, kartta seuraa mukanasi.

Levin sähköiseen reittipalveluun

Sähköinen reittipalvelu tuo Levin ulkoilureitit katseltavaksesi aivan uudella tavalla. Voit tehdä laajennettuja karttavalintoja tarkennetuilla zoom-toiminnoilla, tarkastella maastokarttaa tai bongata tuttuja paikkoja ilmasta käsin hyödyntäen ortoilmakuvaa. 3D mahdollistaa korkeustehosteet, joiden lisäksi voit valita niin sanotun kohokuvanäkymän korkeusvyöhykkeineen kaikille katselemillesi kartoille.

Reitit näytetään sähkoisessä reittipalvelussa eri väreillä (kesä/ syysreiteillä vaativuusasteet ja latureiteillä kunnossapitotilanne). Näet palvelussa myös reittien ja latujen varsille sijoittuvien kahviloiden, kotien, laavujen ja taukotupien sijainnit valintasi mukaan. Voit mitata eri reittien pituuksia ja tallentaa omia karttanäkymiä taukopaikkoineen. Palvelu mahdollistaa myös linkkien jakamisen sosiaalisessa mediassa tai sähköpostilla.

Seuraa Rinne- ja latutiedotetta

Levin Latupalvelu näkyy eri päätelaitteilla

Levin sähköisessä reittipalvelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti palvelun helppokäyttöisyyteen, ajantasalla olevaan sisältöön, laadukkaaseen karttapohjaan ja mobiilikäyttöön GPS-paikannuksella.

Online Ski Shopiin

Palvelun hinta on 10 €/ koko kausi 2018-2019. Kun olet maksanut Levin reittipalvelun (entinen Latupalvelu) kausimaksun Online Ski Shop-verkkokaupassa, siirryt palvelun rekisteröintisivulle luomaan henkilökohtaisen tunnuksen reittipalvelua varten. Saat vahvistuksen maksutapahtumasta myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jatkossa käytät luomaasi tunnusta kirjautumiseen ja voit vapaasti valita millä päätelaitteella käytät palvelua (yksi laite kerrallaan).

Palvelu tukee yleisimpiä käytössä olevia selaimia ja on optimoitu toimimaan mobiililaitteissa GPS-paikannuksella. Palvelussa on huomioitu mobiilikäytön tuomat haasteet niin käytettävyyden kuin rajallisen suorituskyvyn osalta. Avattaessa reittipalvelua mobiililaitteilla, avautuu se automaattisesti mobiiliversiona. Voit vaihtaa näkymän toiminnoiltaan laajempaan "Tietokoneversioon" laitteen asetuksista. Tätä suositellaan käytettäväksi vain tablet-päätelaitteissa.

Mobiiliversiossa ovat käytössä samat kartta-aineistot ja sisällöt kuin normaalistikin. Lisäksi käytössä on oman sijainnin näyttö kartalla perustuen käytössä olevan laitteen paikannusominaisuuksiin. Liikuttaessa näytetään oma kulkusuunta sijainnin pysyessä ruudun keskellä. Ylläksen latuverkosto näkyy palvelussa harmaalla värillä.

Levin reittipalvelun kausimaksut käytetään verkostojen ylläpitokustannuksiin. Aina ajantasalla olevissa kartta-aineistoissa ja Ortoilmakuvissa käytetään Maanmittauslaitoksen rajapintapalvelua. Levin reittipalvelut tuotetaan InfoGIS paikkatietopalvelulla.

Lisätietoja Oy Levi Ski Resort Ltd, p. 020 7960 200, email leviskiresort(at)levi.fi