Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Anna meille palautetta palveluista

Tulettepa Leville omalla autolla, bussilla, lentäen tai junalla, kätevin tapa liikkua alueella on Ski Bussi. Sen pääpysäkit sijaitsevat keskellä kylää Eturinteillä, aivan Zero Point-talon edustalla. Marraskuun alusta vappuun asti bussit liikennöivät kuljettaen väkeä rinteiden ja suurimpien majoitusalueiden välillä. Kaupassa käyntikin on helppo järjestää Ski bussin kyydillä.

Ski Bussin aikataulut ja hinnat

Jos kuitenkin haluatte liikkua omalla autolla, suurimmat pysäköintipaikat löytyvät Gondolialueelta (Gondoli2000-hissin ala-asema) sekä South Pointilta (Etelärinteet). Niiltä on helppo lähteä mäkeen sillä lähtöpisteistä löytyvät niin lipunmyynnit kuin ravintolapalvelut. Kevätviikoilla suosittelemme perheille erityisesti Etelärinteitä ja 7b-hissiä, joilla on tilavat pysäköintialueet.

Hissilippuja erilaisiin tarpeisiin

Varustaudu rinnepäivään hankkimalla hissiliput etukäteen Online Ski Shopista.  6-11 vuotiaiden lasten hissiliput ovat selkeästi edullisempia kuin aikuisten liput. Alle 6-vuotias kypäräpäinen lapsi laskee veloituksetta aikuisen kanssa. Jos teillä on jo omat KeyCard-älykortit, voit tehdä ostokset ennen tuloanne kotona, hotellissa, mökillä tai jo automatkan aikana. Verkkokaupasta ostettu lippu latautuu älykortille, kun kuljet ensimmäisen kerran hissiportin läpi.

Voit ostaa samasta verkkokaupasta KeyCardit myös valmiiksi ladattuina, jolloin postitamme uudet älykortit antamaasi osoitteeseen (huomioi tilatessasi postin kulkuaika).

Online Ski Shop toimii verkkopankkitunnuksilla sekä luottokorteilla. Voit ostaa verkkokaupasta hissilipun valmiiksi myös lapselle, joka tulee Levin lomalle vaikka isovanhempien tai kaveriperheen kanssa.

Säästä - osta hissiliput netistä

Online Ski Shopista ei valitettavasti saa aivan kaikkia lipputyyppejä kuten 3-tunnin lippuja tai vanhempien päivälippuja. Jos viivytte Levillä 7-10 päivää, kysy lippukassalta perhealennusta (= saman talouden alle 18-vuotiaat lapset saavat -25% alennusta oman hintaluokan hissilipusta).

Lasten hissit

Lapset ovat Levin tärkein asiakasryhmä! Tarjoamme lasten käyttöön 10 ilmaista lastenhissiä ja rinnettä:

 • Eturinteiden katettu mattohissi 2-hissin ala-aseman vieressä
 • Eturinteiden sompahissi (ilmainen alle 130cm lapsille) Express-hissin yläasemalla
 • Taalon sompahissi 6-hissin ala-asemalla
 • Leevilandian katetut mattohissit Etelärinteillä
 • Leevilandian sompahissi (ilmainen alle 130cm lapsille) Etelärinteillä, HOX UUSI paikka
 • Utsun sompahissi 7B- ja 7-hissin välissä
 • Lastenmaan naru- ja sompahissit Eturinteillä

Lapsen kanssa rinteeseen

Suosittelemme aina kypärän käyttöä! Alle 6-vuotiaat kypäräpäiset lapset laskevat veloituksetta aikuisen kanssa.

Levin rinnekartta

Koulussa on hauskaa

Kokeneet hiihdonopettajamme vetävät mukavia yksityis- ja ryhmätunteja (1,5h tai 3h) kauden alusta alkaen. Hiihtokoulun viikko-ohjelmassa on paljon tarjontaa niin pikkuväelle kuin isommillekin laskijoille. Varaa paikka ajoissa etenkin hiihtolomaviikoilla!

Hiihtokouluun jo 4-vuotiaana tai nuoriso Campiin

Kujeita tunturissa?

Mitä olisikaan loma ilman Lastenmaata? Tylsää!! Oma ilmainen viikko-ohjelma pitää tenavat aktiivisina kahdesti päivässä. Kisoissa on omat sarjat alle ja yli 6 vuotiaille ja kaikki aina palkitaan. Lastenmaassa on myös omien eväiden syönti sallittua, joten makkarat ja mehut mukaan. Aikuisille voi varata vaikka kahvia termospulloon. 

Joskus aikuiset tarvitsevat omaa aikaa perheen tohinoilta. Tenavatokan päivähoitopaikka sisätiloissa on erinomainen leikkipaikka etenkin alle kouluikäisille. Pienimmät hoidettavamme ovat olleet kuuden kuukauden ikäisiä.

Lastenmaan ilmainen viikko-ohjelma

Toinen hauska leikkipaikka on Leevilandia Etelärinteiden uuden South Pointin vieressä. Ilmaisessa viikko-ohjelmassa pelataan ja kisataan joka päivä ja jokainen osallistuja palkitaan. Lumituntumaa saa helpoiten katetun mattohissin tai perinteisen sompahissin kyydissä. Omia eväitä voi syödä laavulla ja paistaa paljon makkaraa!

Pienin väki viihtyy hoitajiemme kanssa South Pointin Muksutuvassa, jossa onnistuvat myös päiväunet sisällä tai ulkona rattaissa.

Leevilandian ilmainen viikko-ohjelma

Syöö-määän!

Ulkona tulee aina nälkä ja rinneravintola on helpoin keino pitää perhe tyytyväisenä. Rinneravintolamme Levillä tarjoavat vähintään kahvilatason palveluita ja näistä on kevätviikoilla saatavilla myös lounastarjoilua.

 • Café Tanja, Eturinteet Zero Point, keittolounas klo 11-15
 • Alpine Café, Länsirinteet Gondoli 2000-hissin ala-asema, lounasbuffa klo 11-15
 • Sivakka, Etelärinteet, South-hissin ala-asema, keittolounas klo 11-16
 • Draivi, Koillisrinteet 6-hissin ala-asema, salaatti-keitto-pizza buffa klo 11-17

Missä syötte helposti rinnepäivänä

Lisätietoja ja varaukset: Levi Ski Resort Oy Ltd | +358207960200 | leviskiresort@levi.fi
Puhelun hinta kiinteästä verkosta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min ja matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min