Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Alkukaudesta harjoittelumahdollisuudet pujotteluun ja suurpujotteluun ovat tarjolla Eturinteillä. Levi Blackin maailmancup-rinteessä voidaan harjoitella pujottelua joulukuusta alkaen. 10- ja 11-rinteet ovat FIS homogoloituja ja niissä voidaan laskea suurpujottelua ja pujottelua sekä vauhtilajeja erikseen sovittaessa. 6.2-rinteellä tarjotaan pujotteluvuoroja helpommissa olosuhteissa.

Rinneturvallisuusohjeet

Oheisessa kalenterissa näkyvät alppihiihtoseurojen etukäteen varattavissa olevat rinnealueet. Ratavuorot tulee varata viimeistään kaksi viikkoa ennen harjoituksen ajankohtaa. Varaamme oikeudet muutoksiin kuten ratavuorojen lisäyksiin, poistoihin ja harjoitusryhmien yhdistämiseen. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan osallisille. Tavoitteena on, että kaikki halukkaat saavat mahdollisimman paljon laadukasta harjoitusaikaa. Levin rinteet ovat kuitenkin osan aikaa kaudesta varattu vain yleisökäyttöön, jolloin ratavuoroja ei valitettavasti ole mahdollista saada.

Ota ensin yhteyttä sähköpostilla Levi Ski Clubin toiminnanjohtaja/ vastuuvalmentaja Mika Kemppiseen, email mika.kemppinen(at)levi.fi. FIS- ja EC-kisojen aikaan tapahtumista harjoituksista ole yhteydessä Levi Snow Sport Academyn Jukka Markkaseen, email jukka.markkanen(at)levi.fi

Perusvarauksia varten saat

  • yhdet käyttäjätunnukset/ seura. Tunnuksia varten tulee ilmoittaa yhteyshenkilön nimi, seura, puhelin ja sähköpostiosoite.
  • hinnat harjoitusrinteiden poikkeaville aukioloajoille
  • ratavuorojen varausohje (pdf)

Saatuasi tunnukset voit varata teille sopivana ajankohtana vapaana olevista laskettelurinteistä max 2 tuntia/ harjoitus. Ilmoita varauksen yhteydessä ryhmän henkilömäärä sekä laji (pujottelu/ suurpujottelu).

Levin rinnekartta

  • E1/ 1, 2 ja 3: Eturinteillä Levi Summitista North–tuolihissin ala-asemalle. Ylhäältä katsottuna 1-rata vasemmalla, 2-rata keskellä ja 3-rata oikealla.
  • Alpine Training Park ATP-A/ B ja C: A ja B ensisijaisesti pujotteluun, C suurpujotteluun. Rata A on lähimpänä 13-hissiä.
  • G2/ 1: Levi Black eli kisarinne. Vain pujottelu. Suurpujottelun startista pujottelun starttiin, ylhäältä katsottuna rinteen vasen laita.
  • G2/ 2: Levi Black eli kisarinne. Vain pujottelu. Tasanne jyrkän päältä, jyrkän alle tasanteelle. Ylhäältä katsottuna rinteen vasen laita.
  • 10.2A ja B: 10.2-rinne sijaitsee G2-rinteen eteläpuolella. Starttikummulta ylhäältä, A-rata (lähimpänä hissiä) vasemmalla ja B-rata keskellä. Pujotteluun yksi linja (A tai B), suurpujotteluun varaa A ja B.
  • 11.3A ja B: 11.3-rinne sijaitsee myös G2-rinteet eteläpuolella 10-rinteiden yläpuolella. Ylhäältä katsottuna vasemmalla A-rata (lähimpänä hissiä) ja vieressä B. Varaa pujotteluun yksi linja, suurpujotteluun molemmat (A ja B).
  • 6.2: rinne sijaitsee Levin Koillisrinteillä. Vain pujottelu. Ylhäältä katsottuna rinteen vasen laita.

Klikkaa kalenteria (next-previous) nähdäksesi avoimet harjoittelupäivät. Marraskuun ratavarauksista ole yhteydessä suoraan Mika Kemppiseen, email mika.kemppinen(at)levi.fi

Lisätietoja ja varaukset: Levi Ski Club, toiminnanjohtaja/ vastuuvalmentaja Mika Kemppinen, mika.kemppinen@levi.fi