Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Huipulle pääsemiseksi tarvitaan parhaat harjoittelupaikat ja -olosuhteet. Mittavalla lähes 300 tykin lumetuskalustolla mahdollistamme kauden nopean ja lumivarman aloituksen loka-marraskuussa. Vahvalla lumetuksella varmistamme myös kauden jatkumisen pitkälti vapun yli.

Levi tarjoaa alppihiihtoseuroille erinomaiset olosuhteet harjoitusleirejä varten. Voitte varata harjoitusrinteitä veloituksetta käyttöönne, ostaa hissilippuja erikoishinnoilla ja majoittua kohteissa, jotka ovat lyhyen matkan päässä rinteistä. Oheisharjoittelu onnistuu esimerkiksi kylpylässä, liikuntahallissa, kuntosaleilla ja maastohiihtoladuilla. Leviltä löydätte myös joogapalvelut ja hierojat.

Alkukaudesta harjoittelumahdollisuudet pujotteluun ja suurpujotteluun ovat tarjolla Eturinteillä ja Alpine Training Parkissa. Levi Blackin maailmancup-rinteessä voidaan harjoitella pujottelua joulukuusta alkaen. 10- ja 11-rinteet ovat FIS homogoloituja ja niissä voidaan laskea suurpujottelua ja pujottelua sekä vauhtilajeja erikseen sovittaessa. 6.2-rinteellä tarjotaan pujotteluvuoroja helpommissa olosuhteissa.

alpine training park

Levin Länsirinteillä 13-hissillä sijaitsevassa Training Parkissa hyödynnetään entisen Snowparkin maastonmuotoja. Suomessa ei ole ennen käytetty vastaavalla tavalla boxeja ja kumpuja ratalaskemisen tehosteena. Parkin uudenlaiset harjoitteluradat on muokattu pujottelua sekä suurpujottelua varten. Suurpujotteluradalla voidaan harjoitella esimerkiksi jyrkälle tuloa entisten boxien alastuloissa. Lisäksi tarjolla on kaksi pujottelurataa, aaltolatu ja lämmittelykoppi treenivideoiden välitöntä katselua varten.

Alpine Training Park on valaistu ja kytketty Levin lumetusjärjestelmään, joilla mahdollistetaan kauden aikainen aloitus ja jatkuminen toukokuulle asti. Alueella sijaitseva niin sanottu luonnonkuru säilyy edelleen vapaalaskijoiden käytössä. Valmennusryhmien autojen pysäköintipaikat sijaitsevat Gondoli2000-hissillä ja Eturinteillä. Ratavuorot ovat jo varattavissa

Snowparkin faneja palvellaan entistä mittavammalla South Parkilla Etelärinteiden 9-hissillä.

Lue Levi South Parkista

Pidämme oikeudet muutoksiin.

Kilpailukalenteri Ski Sport Finland

 

LEVI ALPINE TRAINING PARK

Levin alppikoulun monitaitolinja