Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levin joulu ja uusivuosi ovat vilinää vilskettä, helinää heskettä sekä nautinnollista rauhaa tunturimaisemassa. Valitse omasi tai ota molemmat. Tarjolla on monenlaisia majoitusvaihtoehtoja; varaa parhaat tarjoukset joko soittamalla Levin Keskusvaraamoon tai etsi verkosta itsellesi sopivin vaihtoehto.

Joulun ohjelmaan kuuluvat ateriat, Levin Joulutori, joulun opastetut retket ja tapahtumat, laskettelu ja maastohiihto ja paljon muuta.
Jouluviikon aikana ruokakaupat sekä lahjatavaraliikkeet ja ravintolat pitävät ovensa auki, lisäksi jouluaattona ja joulupäivänä pääsee herkuttelemaan Levin useissa ravintoloissa.

Joulutori sijaitsee Levin keskustassa, Eturinteen alla Zero Pointin vieressä. Yli 20 asteen pakkasella tori suljettu.
Avoinna päivittäin 10.00 -18.00. Huom, Jouluaattona 24.12 avoinna 10.00 - 15.00, joulupäivänä 25.12 suljettu ja Tapaninpäivänä 26.12 avoinna klo 12.00 alkaen.

Jouluaattona, 24.12 Joulupukki vierailee Lastenmaassa.

Varaa joulun ohjelmat

Joulun aukioloajat

Joulun illalliset ja tapahtumat

Uusivuosi Levillä

Uusivuosi ja uudet kujeet! Mikäpä olisikaan sille sopivampi paikka kuin Levi. Uutenavuotena Levillä lasketellaan, tanssahdellaan ja ihastellaan ilotulitusta. Perinteinen soihtulasku ja nimekkäät artistit eivät jätä ketään kylmäksi. Toinen toistaan houkuttelevammat ravintolat pitävät myös mielen virkeänä ja kehon ravittuna.

Tutustu tarkemmin

 

Joulun majoitustarjouksia

Joulun majoitustarjoukset Levin keskusvaraamosta. Varaa puhelimitse numerosta (016) 639 3370 tai sähköpostilla levi@levi.fi.

Varaa majoitus verkossa

Hae