Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levin joulu ja uusivuosi ovat vilinää vilskettä, helinää heskettä sekä nautinnollista rauhaa tunturimaisemassa. Valitse omasi tai ota molemmat. Tarjolla on monenlaisia majoitusvaihtoehtoja; varaa parhaat tarjoukset joko soittamalla Levin Keskusvaraamoon tai etsi verkosta itsellesi sopivin vaihtoehto.

Joulun ohjelmaan kuuluvat ateriat, Levin Joulutori, joulun opastetut retket ja tapahtumat, laskettelu ja maastohiihto ja paljon muuta.
Jouluviikon aikana ruokakaupat sekä lahjatavaraliikkeet ja ravintolat pitävät ovensa auki, lisäksi jouluaattona ja joulupäivänä pääsee herkuttelemaan Levin useissa ravintoloissa.

Joulutori sijaitsee Levin keskustassa, Eturinteen alla Zero Pointin vieressä. Yli 20 asteen pakkasella tori suljettu.
Avoinna päivittäin 10.00 -18.00.

Joulun 2019 ohjelmat

Uusivuosi Levillä 2019

Uusivuosi ja uudet kujeet! Mikäpä olisikaan sille sopivampi paikka kuin Levi. Uutenavuotena Levillä lasketellaan, tanssahdellaan, discoillaan ulkona ja ihastellaan ilotulitusta. Nimekkäät artistit eivät jätä ketään kylmäksi. Toinen toistaan houkuttelevammat ravintolat pitävät myös mielen virkeänä ja kehon ravittuna.

Levin uudenvuoden tapahtumat ja illalliset

 

Joulun majoitustarjouksia

Joulun majoitustarjoukset Levin keskusvaraamosta. Varaa puhelimitse numerosta (016) 639 3370 tai sähköpostilla levi@visitlevi.fi.

Varaa majoitus verkossa

Hae