Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Haluatko mukaan Levin Joulutorille myymään tuotteitasi? Paikkoja saatavissa koko kaudeksi tai muutamaksi päiväksi. Kausipaikan varanneena sitoudut olemaan paikalla joka päivä!

Levin joulutorille haetaan ensisijaisesti kädentaitajia ja käsityöntekijöitä. Tuotteiden tulee olla jouluteeman ja hyvän maun mukaisia. Lisäksi hakijan on perusteltava miten paikallisuus, lappilaisuus ja vähintään kotimaisuus näkyy tuotteissa. Joulutorimyyjän on otettava selville myytävän tuotteensa alkuperämaa, jonka on oltava Suomi. Mahdolliset elintarvikemyyjät (esim. lättyjä, makkaraa, glögiä) tuovat itse tarvittavan vesijohtoveden ja täyttävät Kittilän kunnan terveystarkastajalle ilmoituksen elintarvikkeiden myynnistä. Elintarvikemyynti tapahtuu myös kojuista.  Tulosta ilmoitus elintarvikkeiden ulkomyynnistä ja tarjoilusta täältä. Elintarvikemyyjien tulee huolehtia ruuanvalmistus niin, ettei siitä aiheudu hajuhaittaa muille myyntikojuille. Katso myös Tori- ja markkinakaupan keskusjärjestön julkaisema kauppiaan ABC

Hakuaika päättyy keskiviikkona 23.10.2019, jonka jälkeen myyntipaikat arvotaan. Myyntikojut on kaudella 2019–2020 sijoitettu hevosenkengänmuotoon niin, että auki oleva puoli tulee Zero Pointille päin.

HAkemukset

Seuraavat tiedot tulee olla Levin Joulutorin hakemuksessa:

  • Henkilön nimi/Henkilöiden nimet
  • Yrityksen/Yhdistyksen nimi ja y-tunnus
  • Verovelkatodistus
  • Osoite
  • Puhelinnumero mistä parhaiten tavoittaa
  • Sähköpostiosoite
  • Sähköntarve
  • Kuvaus myytävistä tuotteista

Hakemukset ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen pilvi.maenpuro@visitlevi.fi tai postilla osoitteeseen: Visit Levi / Levi Events, Myllyjoentie 2, 99130 Sirkka. Kuoreen merkintä ”Levin Joulutori”.

Lisätietoja voi myös kysyä puhelimitse +358 40 8390314.

MUSIIKKI JA ESITYKSET TORIALUEELLA

Torialueella soi jouluinen taustamusiikki suomeksi ja englanniksi kaiuttimen kautta. Muista esityksistä on pyydettävä lupa Levi Eventsiltä: pilvi.maenpuro@levi.fi

MYYNTIASUT

Joulutorin myyjille annetaan myyntiajaksi jouluiset myyntiasut omien talvisten vaatteiden päälle. Mikäli myyjiltä löytyy lapinpuvut niin nekin käyvät.

MYYNTIKOJUJEN VUOKRAUSHINNAT

Puusta tehdyt myyntikojut 2,8m x 3,4m vuokrataan torimyyjille alla olevien vuokraushintojen mukaisesti.

Kotimaiset tuotteet (myös muiden kuin myyjän itse tekemiä) Koko kausi 400 euroa + ALV 24%.
Toinen myyntikoju samalle myyjälle on koko kaudeksi -20% eli 320 euroa.

Kädentaitajat (kaikki tuotteet ovat alusta loppuun itse valmistettuja) Koko kausi 200 euroa + ALV 24%.

Yksittäinen päivävuokra on 40 euroa +ALV 24%.

Myyntikojuissa on infrapunalämmitin valmiina, mutta erillisiä seinäeristeitä ei ole, joten myyjien tulee pukeutua talvisen ulkomyynnin mukaisesti. Vuokrahinnat sisältävät sähkön (1 x 16 A sulake) torin aukioloaikoina sekä sisävalon. Myyjät vastaavat itse jätteistään, kojujen sisustamisesta (hyllyt), alkusammutuskaluston paikalle tuonnista (6kg käsisammutin tai sammutuspeitto), lumilapioista (oven edusta) sekä lukoista, joilla pariovet lukitaan.

Myyntikojuissa ei ole pariovien lisäksi muita ovia. Kojuissa on pistokkeet kahdessa nurkassa ja niistä on mahdollisuus ottaa ulos max. 1000W.

YKSITTÄISTEN PÄIVIEN VUOKRAUS

Yksittäisten päivien kojuvuokriin pätevät samat tuotevaatimukset kuin kausivuokriinkin eli kaikkien tuotteiden tulee olla vähintään kotimaisia. Vuokraus tulee tehdä vähintään yhtä vuorokautta ennen vuokrausajankohtaa. Vuokraus ja maksu tehdään Visit Levin matkailuinfossa aukioloaikoina, josta saa avaimen käyttöönsä sekä kuitin maksutositteeksi. Visit Levi, Myllyjoentie 2, 99130 Levi, Puh. (016) 639 3300

SOSIAALISET TILAT

Zero Point -rakennuksessa olevassa Tanja-shopissa sijaitsevat WC:t ovat myyjien käytettävissä. Ensiapupiste sijaitsee Levi Ski Resortin välinevuokraamon yhteydessä.

MAJOITUS

Majoitusasioissa pyydetään ottamaan yhteyttä Visit Leviin, levi@levi.fi, 016-6393300, joilla on laaja valikoima majoitusmahdollisuuksia välitettävänään.

MYYJIEN INFOTILAISUUS JA PAIKKAJAKO

Kaudeninfotilaisuus on Levin talvikauden avajaisten yhteydessä pe 15.11 klo 09.00 – 10.00 Zero Pointilla, jossa käydään läpi jokaisen myyjän tuotteet sekä muut yleiset asiat. Myyntikojujen paikat arvotaan hakuajan päätyttyä Visit Levin toimesta. Pariovien edessä on ketju, jonka saa esim. munalukolla kiinni. Jokaiselle myyntikojulle suositellaan omaa puista kylttiä ovien yläpuolella yhtenäisen ilmeen vuoksi.

Mökit viedään paikoilleen viikolla 46 ja mökkeihin voi tuoda tavarat aikaisintaan torstaina 14.11.2019 viranomaistarkastuksen jälkeen.

YLEISET SÄÄNNÖT

Myyjien tulee sitoutua kaikkiin markkinasääntöihin ja aukioloaikoihin.

Mikäli myyjä ei ole paikalla, on päivittäinen sakko EUR 40,-/päivä. Kertyneet varat jaetaan myyjien kesken päätöstilaisuudessa tammikuussa 2020. Valvonnasta huolehtivat myyjät itse. Poissaolot sairauden vuoksi tulee ilmoittaa lääkärin/sairaanhoitajan todistuksella. Kauppiaat ja myyjät eivät saa olla torilla alkoholinvaikutuksen alaisina. Järjestäjät voivat tarvittaessa poistaa myyjän torilta yllä mainittujen asioiden johdosta. Vapaapäivinä ja asioiden hoitamispäivinä käytetään maanantaipäiviä, jotka jaetaan myyjien kesken niin että maksimissaan 25 % myyjistä on kerrallaan vapaalla.

Joulutorin pakkasraja on -20°C. Tätä kylmemmissä olosuhteissa joulutorilla myynti on vapaaehtoista.

Jokainen myyjä huolehtii itse jätteistään ja jokaisella on oltava oma tuhkakuppi kojun vieressä. Kojujen ulkopuolelle ei voi sijoittaa omia laatikoita tai muita tavaroita. Omat tuotteet voivat olla oven ulkopuolella alle 2m ovesta.

AUTOJEN PYSÄKÖINTI

Joulutorimyyjien autot voi pysäköidä Levin eturinteen pysäköintialueelle tai kojujen taakse. Mikäli tarvitset kojustasi lisäsähköä esim. kojunsisälämmitykseen tai autonlämmitykseen niin lähetämme siitä 80 euron (ALV 0%) laskun/myyntikoju.

Tämän lisäksi Levin Torilla on mahdollisuus vuokrata lämpimän parkkihallin autopaikkoja lämmintä ja muutoinkin laadukasta pysäköintitilaa. Varaukset: Kiinteistötahkola 020 7480 260, 020 7480 262 minna.hameenniemi@kiinteistötahkola.fi

Oikeudet muutoksiin pidetään.

Varaa majoitus verkossa

Hae