Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Varaa joulun viikko-ohjelmat

JOULUPUKKIOHJELMAT

JOULUPUKIN PAJA - OHJELMA TONTTULAN ELÄMYSKYLÄSSÄ
klo 9.00-12.00 saatavilla
6.12., 13.12., 18.12., 20.12., 22.12. 23.12. ja 25.12.
Tontut toivottavat vieraat tervetulleeksi Tonttulan Elämyskylään, jossa vietetään antoisa aamupäivä tonttujen touhujen parissa. Tonttulassa on mahdollisuus tutustua tonttujen aittoihin ja piipahtaa rantariihessä kuuntelemassa riihitontun laulu. Tontun opastuksella kuljetaan elämysmetsän läpi ja salatunnelin kautta Tontun Piiloon. Tontun Piilossa paistetaan herkulliset piparit ja askarrellaan tonttuja ja lumihiutaleita. Lisäksi kuullaan tonttujen viisauksia ja suurimpia salaisuuksia. Ulkona lasketaan mäkeä ja pelataan tonttujalkapalloa. Käymme myös tutustumassa Tonttulan hevosiin ja poroihin. Vierailun kohokohta on itse Joulupukin tapaaminen. Lopuksi Pukin muori tarjoaa riisipuuroa rusinasopan kera.

 • Hinta: 104€/ henkilö, 74€/lapsi (3-12v), perhehinta 334€ (2aikuista + 2-3 lasta 3-12v).
 • Tapaamispaikka: klo 8.50 Tonttula. Kuljetus ei sisälly hintaan. Tonttulan elämyskylä sijaitsee Könkään kylässä, 8 km päässä Leviltä.

JOULUPUKIN JA JOULUMUORIN TAPAAMINEN PIILOPIRTILLÄ
Klo 19.00 arkipäivisin
Joulupukki ja Joulumuori asuvat pääasiassa Korvatunturilla, mutta heillä on oma viihtyisä jouluinen koti Levitunturilla! Lähde kanssamme vierailulle Joulupukin ja Joulumuorin salaiseen piilopirttiin. Lyhdyt valaisevat tietämme kohti Joulupukin maailmaa. Perillä pääsemme tutustumaan tonttukouluun, tonttujen verstaalle, saamme kurkata tonttujen kotiin ja lopulta pääsemme tapaamaan Joulupukkia ja Joulumuoria, joka tarjoilee lämmintä juotavaa ja leipomiaan pipareita ja kertoilee mukavia tarinoitaan. Kiltit lapset saattavat päästä jopa Joulupukin polvelle ja Joulupukki antaa heille pienen joululahjan. Kesto kuljetuksineen 1 tunti.

 • Hinta: 95€/henkilö ja 60€/lapsi alle 12v. Perhehinta 290€ (2 aikuista+2 lasta)
 • Kuljetus lähtee: klo 19.00 Levin Matkailuneuvonnan edessä.

JOULUPUKIN JA JOULUMUORIN TAPAAMINEN PIILOPIRTILLÄ JA POROAJELU
Klo 15.00 arkipäivisin
Joulupukki ja Joulumuori asuvat pääasiassa Korvatunturilla, mutta heillä on oma viihtyisä jouluinen koti Levitunturilla! Lähde kanssamme vierailulle Joulupukin ja Joulumuorin salaiseen piilopirttiin. Lyhdyt valaisevat tietämme kohti Joulupukin maailmaa. Perillä pääsemme tutustumaan tonttukouluun, tonttujen verstaalle, saamme kurkata tonttujen kotiin ja lopulta pääsemme tapaamaan Joulupukkia ja Joulumuoria, joka tarjoilee lämmintä juotavaa ja leipomiaan pipareita ja kertoilee mukavia tarinoitaan. Kiltit lapset saattavat päästä jopa Joulupukin polvelle ja Joulupukki antaa heille pienen joululahjan. Jossakin vaiheessa vierailua pääsemme vielä pienelle poroajelulle Joulupukin poroilla. Kesto: noin 1 - 1,5h sisältäen kuljetukset.

 • Hinta: 125€/aikuinen, 90€/lapsi (alle12v). Perhehinta (2 aikuista + 2 lasta alle 12v) 410€.
 • Kuljetus lähtee: klo 15.00 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

JOULUPUKIN PIILOPIRTTI
Klo 11.00 perjantai
Kaikki tahtovat nähdä joulupukin ja tonttujen piilon. Lähde mukanamme tutustumaan joulupukin piilopirttiin, tapaamaan häntä ja samalla tonttuja.
Tonttujen kanssa voit kokeilla eri talvilajeja kuten hiihtoa, potkukelkkailua, fat bikingiä ja pilkkimistä. Aktiviteetit sopivat kaikille yli 4-vuotiaille. Retken aikana tarjoillaan pipareita ja lämmintä juotavaa (kaakaota ja alkoholitonta glögiä). Makkaranpaisto mahdollisuus. Sijainti: salainen Kesto: n. 3-3,5h

 • Hinta: 148€/hlö, 85€/lapsi (alle 12v).
 • Lähtö klo 11.00 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

RETKI NAPAPIIRILLE JOULUPUKKIA TAPAAMAAN
Klo. 10:00 tiistai, torstai, perjantai
Joulupukin toimisto sijaitsee Rovaniemellä Napapiirillä ja siellä on myös Joulupukin kylä. Joulupukki istuu toimistollaan, voit jutella hänelle ja kuiskata joulutoiveesi hänen korvaansa. Kylässä voit vierailla joulupukin postitoimistossa ja tilata ‘oikean’ kirjeen joulupukilta seuraavaksi jouluksi lapsillesi ja ystävillesi. Petterin lahjapajamyymälä tarjoaa parhaan joululahjashoppailun. Napapiirin ylitysseremonia tapahtuu myös joulupukin pajakylässä. Kaikille jaetaan henkilökohtaiset todistukset tästä tapahtumasta. Sis kuljetukset, opastuksen, Napapiirin ylitystodistukset. Kesto 9,5-10h. Lisämaksusta opastettu vierailu tiedekeskus Arktikumiin tai vierailu Santa Parkiin (ei sis. opastusta).

 • Hinta (Joulupukin Pajakylä ja Napapiiri) 105€/hlö, 63€ / lapsi 2-11 v.
 • Hinta (Joulupukin Pajakylä, Napapiiri ja Arktikum tai Santa Park) 120€/hlö, 73€/lapsi 2-11v.
 • Hinta (Joulupukin Pajakylä, Napapiiri ja Santa Park) 145€/hlö, 95€/lapsi 2-11 v.
 • Lähtö: klo 10.00 Levi Hotel Spa:n edestä, olethan lähtöpaikalla 10 min ennen lähtöaikaa.

OHJELMA LAPSILLE

Valvottua ja ohjattua lastenhoitoa arkisin tiistaina, keskiviikkona ja torstaina klo 09.30 -13.30.
Paikkana toimii Ailu Family Fun:in tilat Levi Hotel Spa:ssa, mutta joskus olemme lasten kanssa myös ulkona.
Mainitsethan lapsesi iät varauksen yhteydessä. Maksimilapsimäärä 6, ellei muuta ole sovittu. Varaukset tehtävä vähintään 2 vrk aiemmin. HOX: 1 alle 2 vuotias voi olla ryhmässä ja max 3 alle 4 vuotiasta. Ailu-poron ja lasten ehdoton suosikki hotellissa on kesällä 2017 täyden muodonmuutoksen kokenut Ailu Family Fun-leikkimaailma. Ailu Family Funissa viihtyvät kaikki vauvasta vaariin. Leikkimaailmasta löydät kaiken tarpeellisen onnistuneeseen hauskanpitoon. Leikkimaailmassa pääset mm. rakentamaan iglun, kiipeilemään lumihiutaleessa, peuhaamaan vaahtomuovialtaassa ja heittelemään lumipalloja luvan kanssa!

 • Hinta: 60€/lapsi. Hinta sis. sisäänpääsyn Ailu Family Fun:iin, hedelmän ja pillimehun.

JÄÄHOTELLI

VIERAILU LAPLAND HOTELS SNOW VILLAGE-LUMIKYLÄÄN
Klo 17.00 maanantai ja keskiviikko (ei 16 ja 18.12), klo 14.30 lauantai
Matkaamme bussilla Lapland Hotels Snow Village- lumikylään ja tutustumme lumihotelliin, ravintolaan ja jääveistoksiin. Nautimme kahvilassa kuumat juomat. Kesto noin 2,5h. Huomioithan, että Snow Village on jatkuvasti työn alla.

 • Hinta: 71€/henkilö, 55€/lapsi (2-11v) Sisäänpääsy lumikylään sisältyy hintaan.

KULTTUURIIN TUTUSTUMINEN JA TAIDE

HALIPUU METSÄSSÄ - ARKTINEN HYVÄN OLON RIIPPUMATTORENTOUTUS
Klo 11.00 torstai - Tule mukaamme nauttimaan syvärentouttavasta riippumattokelluskelusta metsän tyynnyttävässä syleilyssä. Unohda murheesi, täytä keuhkosi maailman puhtaimmalla ilmalla ja keinu kotoisassa pesässä puiden lomassa. Tämä on Lapin rauhaa parhaimmillaan! Erikoistunut oppaamme johdattaa sinut aistiharjoitusten avulla seesteiseen läsnäolon tilaan, jossa maailman murheet painuvat unohduksiin. Kun olo on sopiva, sinut peitellään lämpimästi riippumaton suojiin, missä saat vaikkapa nukahtaa tuulen tuutimana. Lopuksi istahdamme nuotion ääreen hörppäämään kupposet lämmintä marjamehua pienen valipalan kera. HaliPuu metsä sijaitsee Veitservasassa, Raekallion sukutilalla. Kesto noin 2h.

 • Hinta: 99€/aikuinen, 55€/alle 10v. lapset vanhempien kanssa samassa riippumatossa. Extra: Kotitekoinen nokipannukahvi ja suklaa-puolukkakeksi 15€/henkilö (tilattava etukäteen)
 • Tapaamispaikka: klo 11.00, Veitservasa, n. 10km Levin Keskustasta, osoite: Muoniontie 952

VAIN LEVILLÄ - lapland express snowcat

Klo 21.30 tiistai, perjantai, sunnuntai (10.12 alkaen) Koe tunnelmallinen Lapland Express Snowcat retki Levitunturin huikeissa rinnemaisemissa. Snowcatin isoista ikkunoista voit ihailla tunturia, tähtitaivasta ja mahdollisia revontulia taivaalla. Matkustamon lämmössä matkaamme kohti Levin huippua. Levitunturin huipun tuntumassa pysähdymme nauttimaan suolapalaa sekä kuumaa Lapin marjamehua. Kesto: 2-2,5h. Kuljetus sis. hintaan.

 • Hinta: 98€/hlö.
 • Kuljetus lähtee klo 21.30 Levin Matkailuneuvonnan edestä

LUONNOSSA HIIHTÄEN, LUMIKENKÄILLEN, KÄVELLEN JA PYÖRÄILLEN

ALOITTELIJAN HIIHTORETKI
Klo 12.00 tiistai - Murtsikkasukset jalkaan ja ladulle! Maastohiihto on tehokasta liikuntaa koko keholle. Tässä ohjelmassa pääset tutustumaan perinteiseen talvilajiin. Ensin totutellaan suksiin ja opetellaan perustekniikkaa, sitten opittuja taitoja pääsee testaamaan ladulla. Hinta sisältää välineet. Kesto: noin 2 tuntia.

 • Hinta: 69€/hlö, 45€/lapsi alle 12v.
 • Tapaamispaikka: klo 12.00 Levin Matkailuneuvonnan edessä.

ARKTINEN LUMIKENKÄILY JA HIRVIBURGER
Klo 10.40 perjantaisin 6.12., 13.12., 20.12. ja 27.12.
Tule meille keskelle ei mitään ihailemaan lumipeitteen alla olevaa luontoa ja oppimaan sen selviytymisstrategioista. Lähitieltä tuomme teidät kelkalla vedetyllä reellä tai halukkaat voivat potkukelkkailla yhteen suuntaan. Meiltä saatte lumikengät ja pienen kartan jonka avulla etsitte mielenkiinnon kohteet. Ne ovat merkittyjä myös google karttaan. Metsässä olevat QR koodit ovat tiedon lähteenä. Lopuksi nautimme hirviburgerista. Kasvissyöjät saavat leipäjuustoburgerin, jos ilmoittavat etukäteen. Puhdas lumikenkäily aika on noin 90 min. Jokainen ryhmä/ perhe menee oman tahdin mukaan. Yhteensä kävelette lumikengillä 1,5m- 5 km.

 • Hinta: 90€/henkilö 55€/lapsi 6-12v (soveltuu yli 6v. lapsille). Kuljetus sisältyy hintaan, kun on minimi 4 aikuista. Hintaan ei sisälly talvivaatteet.
 • Jos sisältyy kuljetus lähtee klo 10.40 Levin Matkailuneuvonnan edestä

MUKAVAA LUMIKENKÄILYÄ KÄTKÄN KUPEESSA
Klo 10.00 maanantai - Tapaamme Levin matkailun pihassa, tutustumme lumikenkiin ja puemme ne jalkaan. Kävelemme Immeljärven jään yli kohti Kätkän metsää. Metsässä ihastelemme lumen kuorruttamia puita ja molemmin puolin kohoavia tuntureita. Opas kertoo suomalaisesta metsästä ja sen eläimistä. Seurailemme eläinten jalanjälkiä ja kokeilemme lumikenkien kantavuutta erilaisilla lumilla. Kenkäilemme Kätkän laavulle nauttimaan kuumaa juomaa ja pientä evästä. Voidaan valita helpompi tai haastavampi reitti. Mukaan vesipullo ja lämpimät kengät. Ryhmäkoko: 2-8 hlöä. Kesto: noin 2-2,5 tuntia

 • Hinta: 55€/henkilö
 • Lähtö: klo 10.00 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

LUMIKENKÄRETKI KÄTKÄTUNTURILLE
Klo 11.00 tiistai ja lauantai - Lumikenkäretkemme suuntautuu Kätkätunturille, mikä sijaitsee Levin välittömässä läheisyydessä. Nousemme n.150m ylöspäin, mistä avautuu hienot näkymät Leville. Nautittuamme kuumat mehut laskeudumme varovasti alas. Kesto noin 2 h.

 • Hinta: 58€/henkilö, sisältäen lumikengät, kuumaa marjamehua ja opastuksen. Pukeuduthan lämpimästi!
 • Lähtö klo 11.00 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

LUMIKENKÄILLEN JOULUPUKIN MÖKILLE
Klo 9.15 tiistai ja torstai - Nauti kauniista Lapin näkymistä Levin huipulta ja koe yksi valokuvatuimmista ja suosituimmista paikoista, joulupukin mökki lumikenkäillen. Matka alkaa Zero Pointilta skibussilla kohti Gondoli-asemaa. Otamme Gondolin ylös huipulle, jossa lumikekäilemme ja käymme tutustumassa joulupukin mökkiin. Palaamme alas Gondolilla ja skibussilla takaisin Zero Pointiin. Retki sisältää oppaan, lumikengät, skibussin ja Gondoli-kyydit. Kesto: 3h, enintään 8 henkilöä, minimi ikäraja 18-vuotta.

 • Hinta: 110 €.
 • Tapaamispaikka Zero Pointin sisällä, Ski School -pisteen edessä klo 9.15

LUMIKENKÄILLEN EVÄSTELEMÄÄN KÄTKÄLLE
Klo 10.00 keskiviikko - Tapaamme Levin matkailun pihassa ja lähdemme kohti tunturia. Immeljärven kupeessa lumikengät jalkaan ja suuntaamme kohti jylhää Kätkätunturia, pyrkimyksenä päästä huipulle saakka. Nousu on haastava, mutta upeat maisemat ovat sen arvoiset. Nousun jälkeen nautimme eväät ja kuuman juoman. Matkalla opas kertoo tarinoita §tuntureista ja Immeljärvestä. Nousu vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Ryhmäkoko: 2-8 hlöä. Kesto: noin 3-4 tuntia

 • Hinta: 65€/henkilö.
 • Lähtö: klo 10.00 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

MAISEMARETKI LUMIKENGILLÄ LEVITUNTURIIN
Klo 13.00 päivittäin
Suuntaamme autolla ylös Levitunturille ja jalkaudumme lähellä huippua. Suuntamme Lammaskurusta kohti Levin huippua ihastelemaan sieltä aukeavaa maisemaa. Huiputuskuvien jälkeen suuntaamme alaspäin, kohti Levin keskustaa. Matkalla pidämme maisemapaikalla taukoja ja katselemme ympäröiville tuntureille aukeavaa maisemaa. Nautimme myös kupilliset lämmintä mehua sekä keksiä. Tämä retki ei sovellu alle 6 vuotiaille lapsille. Kesto noin 2,5 tuntia.

 • Hinta: 83€/henkilö, 48€/lapsi (4-14v.)
 • Lähtö: klo 13.00 safaritoimistolla, osoite Myllyjoentie 2 (Levin Matkailuneuvonnan vieressä)

HELPPO LUMIKENKÄRETKI
Klo 10.00 lauantai
Lumikenkäily on mahtava tapa päästä lähemmäs luontoa, pientä kuntoilua unohtamatta! Tämän retken aikana saat nauttia kauniista, lumisista maisemista ja opit samalla perustaidot lumikenkäilystä. Kulje polkuja, joihin pääsee vain lumikengillä ja tunne yhteys luontoon. Retken aikana pidämme tauon ja juomme kuumat mehut. Kesto noin 2 tuntia.

 • Hinta: 68€/henkilö, 43€/lapsi (4-14v.)
 • Tapaamispaikka klo 10.00 safaritoimistolla, osoite Myllyjoentie 2 (Levin Matkailuneuvonnan vieressä)

LUMIKENKÄILEMÄÄN PALLASTUNTURILLE KANSALLISPUISTOON
Menemme lumikenkäilemään Pallastunturille kauniiseen Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon länsi-Lapin korkeimpien tuntureiden luo Suomen kansallis-maisemiin. Pidämme tauon kodassa, jossa nautimme eväät nuotion ääressä. Ohjelman kesto on noin 4 tuntia matkat mukaan lukien. Ajomatka Leviltä kestää 45 minuuttia. Retki tehdään pienessä ryhmässä kokeneen lappilaisen oppaan johdolla.

 • Hinta:120€/person.
 • Tapaamispaikka klo 10.00 Levin Matkailuneuvonnan edestä

LUMIKENKÄILYÄ KYNTTILÄNVALOSSA
Klo 20.00 torstai
Tapaamme Levin Matkailuneuvonnan edessä ja kävelemme Immeljärven yli Kätkätunturille. Siellä kuljemme kynttiläpolkua pitkin oman tahtiimme, pohdiskellen elämän pieniä ja suuria kysymyksiä. Kesto noin 2,5 tuntia.

 • Hinta: 83€/aikuinen, 48€/lapsi (8-12v.)
 • Tapaamispaikka klo 20.00 Levin Matkailuneuvonnan edestä

LUMIKENKÄILLEN REVONTULIA ETSIMÄÄN
Klo 20.00 maanantai, keskiviikko, perjantai ja sunnuntai
Tule nauttimaan yön tuomista elämyksistä lumikenkäillen Levitunturilla. Ihailemme matkan taittuessa maisemaa ja yötaivasta, jossa voivat näkyä tuhannet tähdet, kuu sekä mahdollisesti jopa revontulet. Luonnon upea lumitaide on parhaimmillaan tunturimetsikössä. Opas kertoo kiehtovat Lapin tarinat kodan hämyssä. Minimi ikäraja 8v. Hinta sisältää lumikengät, lämmintä juomaa ja kevyen välipalan. Kesto: 2,5 tuntia.

 • Hinta: 83€/aikuinen, 48€/lapsi 8-12v. Minimi ikäraja 8v. Kuljetus sis. hintaan.
 • Kuljetus lähtee klo 20.00 Levin Matkailuneuvonnan edestä

REVONTULIRETKI LUMIKENGILLÄ
Klo 19.15 torstai
Lähde mukaan ainutlaatuiselle lumikenkäretkelle. Ilta alkaa lyhyellä kuljetuksella Levitunturin päälle. Opettelemme aluksi tekniikkaa ja lähdemme sitten matkaan. Kuljemme upean lumikentän läpi tunturin huipulla ja nautimme ympärille levittäytyvistä maisemista. Pakkasiltana saatamme olla onnekkaita ja nähdä tähtitaivaan ja revontulten väriloiston. (Retki soveltuu yli 12-vuotiaille ja vaatii kohtalaista kuntoa.)

 • Hinta: 78€/henkilö, 59€/lapsi 12-14v.
 • Tapaamispaikka: klo 19.15 Lapland Safaris - toimistolla, Leviraitti 26.

ILLAN LUMIKENKÄRETKI KÄTKÄTUNTURILLE
Klo 17.00 sunnuntai - Lumikenkäretkemme suuntautuu Kätkätunturille, mikä sijaitsee Levin välittömässä läheisyydessä. Kätkätunturilta on hienot näkymät leville ja hyvällä onnella pääsemme myös nauttimaan revontulista. Nautittuamme kuumat mehut laskeudumme varovasti alas. Kesto noin 2 h.

 • Hinta: 58€/henkilö, sisältäen lumikengät, kuumaa marjamehua ja opastuksen. Pukeuduthan lämpimästi!
 • Lähtö klo 17.00 Levin Matkailuneuvonnan edestä

ILTAVAELLUS KÄTKÄTUNTURIN PÄÄLLE
Klo 18.00 perjantai - Kuljemme pienryhmässä pimeän tullen Kätkätunturin (tunturin korkeus 504,6m) päälle katsomaan Lapin yötaivasta. Matkaamme läpi lumisen tunturimetsän kohti Kätkän huippua, jonka päällä nautimme mahdollisesta tähtitaivaasta, kuusta ja revontulista. Retki on noin 10km, yhteensä n. 4h. Retki sopii normaalikuntoisille. Alaikäraja on 18-vuotta. Ryhmäkoko: 2-8 aikuista.

 • Hinta 105€ ja retkeen sisältyy opas, otsalamppu ja kuljetus Kätkän juurelle ja takaisin Levin Matkailulle.
 • Kuljetus lähtee Levin Matkailuneuvonnan edestä klo 18.00

OPASTETTU FAT-BIKE PYÖRÄRETKI
Klo 12.00 keskiviikkoisin - Pyöräretki talviseen maastoon leveärenkaisilla Fat-Bike pyörillä talvipyöräilyreiteille ja ehkä vähän niiden ulkopuolellekin. Kesto noin 2,5h.

 • Hinta 78€/henkilö, 45€/8-12v lapsi.
 • Tapaamispaikka: klo 12.00 Levin Matkailuneuvonnan edessä.

PILKKIRETKET

ARTKINEN PILKKIRETKI
Klo 10.00 maanantai ja sunnuntai - Rautusjärvellä nautimme kireistä siimoista, hiljaisuudesta ja kaamoksen hämystä. Saaliin paistamme nuotiolla ja nautimme lounaskeittoa ja pipareita. Kesto noin 3 tuntia.

 • Hinta: 86€/henkilö, 48€/lapsi alle 12v. Kuljetus sisältyy hintaan.
 • Kuljetus lähtee: klo 10.00 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

PILKKIRETKI
Klo 11.00 torstai - Matkustamme Leviltä noin 10km pohjoiseen, paikallistenkin suosiossa olevalle Munajärvelle. Tavoitteenamme on saada ahvenia, joita kalamiehet arvostavat jopa lohta enemmän. Kesto noin 2,5 tuntia. Ryhmäkoko: 2-8 henkilöä.

 • Hinta: 60€/henkilö. Hintaan sisältyy: kuljetus, pilkkivälineet ja -luvat, opastus, lumikengät sekä kuuma mehu. Pukeuduthan lämpimästi!
 • Kuljetus lähtee klo 11.00 Levin Matkailuneuvonnan edestä

PILKKIRETKI AUTOLLA, 3tuntia
Klo 10.30 tiistai
Pilkkiminen on mahtava tapa viettää aikaa ulkona ja se onkin yksi lappilaisten suosikki harrastuksista. Pilkkiminen on yhteistä ajanviettoa, oppimista luonnosta, vesistä ja kaloista. Oppaamme opastaa teidät pilkkimisen saloihin ja neuvoo erilaisten vieheiden käytöstä, unohtamatta pilkettä silmäkulmasta. Saalis ei ole taattu, mutta on todennäköinen kärsivälliselle kalastajalle. Kalastamisen jälkeen istahdamme tulille nauttimaan kuumaa juomaa ja hieman eväitä. Sekä tietysti paistamme saadun kalansaaliin nuotiolla.

 • Hinta 79€/henkilö, 45€/lapsi 4-14v. Kuljetus sisältyy hintaan.
 • Kuljetus lähtee safaritoimistolta, Myllyjoentie 2 (Matkailuneuvonnan vieressä)

ELÄINTEN SEURASSA LUONNOSSA

ARKTINEN RETKI TONTTULASSA
Klo 10.00- saatavilla 25.11., 26.11., 27.11., 29.11., 30.11., 1.12., 4.12., 8.12., 11.12., 15.12., 26.12., 27.12., 29.12. ja 30.12.
Koe talven taika ja luminen luonto yhdellä kertaa niin husky koiravaljakon, pororeen kuin moottorikelkkareen kyydissä. Retkellä kuljetaan 300 m poron kyydissä ja huristellaan kilometrin lenkki reen kyydissä kelkan vetämänä ja koiravaljakon kyydissä 500 m. Retken jälkeen tarjoilemme lämpimiä juomia Revontulikodassa ja kuulet tarinan poron vuodesta. Pääset myös vierailemaan Tonttulan piilossa; paistamaan maistuvat piparit Piparkakkutalossa, askartelemaan Tonttukoulussa ja vierailemaan Tietäjätontun tuvassa tutustuen tonttujen salattuun maailmaan. Arktisen retken jälkeen voit varata myös pitempiä safareita ja vierailla Tonttulan matkamuistomyymälässä. Kokonaiskesto noin 2 tuntia. Kuljetus ei sisälly hintaan.

 • Hinta: Aikuinen 120€, lapsi (3-12 v.) 60€
 • Tapaamispaikka: klo 9.50 Tonttulassa, Palosaarentie 30, Köngäs, 8km Levin keskustasta

VAUHTI JA RAUHALLISUUS – HUSKY JA POROAJELU
Klo 14.45 maanantai
Tunne rekikoirien voima ja vauhti oppaan ajaman ison reen kyydissä noin 2km matkalla ja nauti rauhoittavasta poroajelusta Lapin kauniissa luonnossa. Kesto noin 1-1,5h. Ryhmäkoko 6-24 hlö.

 • Hinta 70€/aikuinen, 50€/lapsi (4-12v).
 • Kuljetus lähtee klo 14.45 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

WINTER FUN - HEVOS-JA HUSKYAJELU
Klo 12.45 keskiviikko - Tutustuminen tilaamme ja eläimiimme. Koe rekikoirien voima lyhyellä koirarekiajelulla oppaamme ajamana ja anna mielesi rauhoittua suomenhevosen vetämässä reessä lumisessa metsässä aisakellojen helkätessä. Sopii hyvin myös lapsiperheille. Kesto: noin 1,5h.

 • Hinta: 70€/henkilö, 40€/lapsi (alle 12v). Kuljetus sisältyy hintaan.
 • Kuljetus lähtee: klo 12.45 Levin Matkailuneuvonnan edestä

POROT JA HUSKYT LEVIN HUSKYPUISTOSSA
Klo 10.15 perjantai - Koe perinteiset pohjoisen menopelit, porot ja siperian huskyt, yhdellä kertaa! Koiravaljakolla tehdään 2km riehakas rekiretki ja pororeellä 1 km poropyräys metsä- ja järvimaisemissa. Tutustutaan poronhoitoon ja Huskypuiston eläimiin. Tulilla tarinoita ja tarjoilua. Kesto: 2- 2,5 h.

 • Hinta: 314€/perhe (2 aikuista + 3 lasta 2-12v) tai 94€/henkilö, 61€/lapsi (2-12v).
 • Kuljetus lähtee: klo 10.15 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

POROAJELUT

POROTILAVIERAILU JA 1KM POROAJELU
Klo 14.45 tiistai ja torstai 19.12 ja 26.12. - Koe 1km poroajelu illan hämärtyessä lumisessa metsässä. Ajelun jälkeen käymme ruokkimassa poroja ja vierailemme poromuseossa, kuulette poroista ja poronhoidosta. Lopuksi nautitaan mehu ja kotona leivotut pullat. Kesto: 1,5 - 2 tuntia. Ryhmäkoko 2-22 hlöä

 • Hinta: 60€/henkilö, 30€/lapsi (4-12v).
 • Lähtö: klo 14.45 Levin Matkailuneuvonnan edestä

KERMIKKÄ – NOIN 1,5KM POROAJELU
Klo 12.45 torstai (myös tiistai 12.45 ja lauantai 10.45) - Nauti hiljaisuudesta pororeen kyydissä lumisessa metsässä. Kerromme poronhoidosta ja pääset myös syöttämään poroille jäkälää. Retken jälkeen voit myös kokeilla lassoamistaitojasi ja yrittää lassota puisen poron. Kuuma juoma ja keksi tarjotaan poroajelun jälkeen. Kesto noin 1h, sisältäen kuljetuksen. Ryhmäkoko 2-20 hlö.

 • Hinta 60€/aikuinen, 30€/lapsi (4-12v).
 • Kuljetus lähtee klo 12.45 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

POROSAFARI JÄRVEN JÄÄLLÄ
Klo 11.45 keskiviikko ja lauantai - Tämä noin 2 kilometrin mittainen pororeitti kulkee upeissa maisemissa järven jäällä. Kirkkaalla ilmalla voit nähdä Levitunturin sekä Pallastunturit. Tällä reitillä voit itse kokeilla porolla ajoa turvallisesti koulutettujen ajohärkien kyydissä. Tämä reitti soveltuu erityisesti perheille. Safari kestää noin 15-30 minuuttia jonka jälkeen tarjoillaa kuumaa juomaa ja pientä purtavaa pirtissä tai kodassa takkatulen loisteessa. Safarin kokonaiskesto n. 2h.

 • Hinta 60 €/hlö, 30€/ lapsi (alle 12v).
 • Kuljetus sisältyy hintaan. Lähtö klo 11.45 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

POROLLA PILKILLE JA LUMIKENKÄILEMÄÄN
Klo 11.00 maanantai - Retken aikana päästään kokemaan 3 km matka poron kyydissä istuen. Poroajelun jälkeen pilkitään ja kokeillaan lumikenkäilyä, jonka jälkeen nautitaan lohikeitto. Kesto noin 4,5 tuntia.

 • Hinta: 125€/henkilö, 75€/lapsi (4-12v, retki ei sovellu alle 4 v lapsille.)Kuljetus sisältyy hintaan.
 • Kuljetus lähtee klo 11.00 Levin Matkailuneuvonnan edestä

REVONTULIPOROAJO JA HIRVIBURGER
Klo 16.00 tiistai 3.12, 10.12, 17.12, 23.12 ja 30.12. Tynnyri, Oskari, Tornado ym. ajoporomme odottavat ajajiaan Kätkäjärven lähtöpaikalla 3 kilometrin seikkailuun lumisessa metsässä. Matkan puolivälissä pysähdytään nauttimaan kodassa hirviburgerin, kahvit/ tee, sitten jatketaan takaisin Kätkäjärvelle. Matkasta kunnialla selvinneet saavat matkan päätteeksi poroajokortit. Kesto: noin 2,5 tuntia

 • Hinta: 98€/henkilö, 60€/lapsi (4-12 v). Kuljetus sisältyy hintaan.
 • Kuljetus lähtee: klo 16.00 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

HIRVAS – 6-8KM POROAJELU
Klo 18.45 maanantai - Rentoudu pororeen kyydissä metsässä ja ihaile samalla yötaivasta, kuunvaloa, tähtiä ja jopa revontulia jos sää on suotuisa. Retken aikana pysähdymme laavulle nauttimaan pientä välipalaa tulen äärellä. Kerromme poronhoidosta ja pääset myös syöttämään poroille jäkälää. Huomaathan ettemme voi taata revontulten näkymistä. Kesto noin 2-3h. Ryhmäkoko 4-10 aikuista.

 • Hinta 240€/aikuinen, 120€/lapsi (4-12v).
 • Kuljetus lähtee klo 18.45 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

HUSKYSAFARIT

JOULUMETSÄN HUSKYRETKI 2KM
Klo 11.15 keskiviikko ja 12.45 sunnuntai - Vauhdikas 2km rekiretki talvisen metsän läpi järven jäälle. Isoon rekeen sopii kyytiin vaikka koko perhe, opas huolehtii ajamisesta. Lisäksi tutustutaan Huskypuiston asukkaisiin eli huskyihin, poroihin, iloisiin pikkukoiriin, temppuja tekeviin elokuvaeläimiin ja tundrasusiin. Lämpimässä kodassa nautittavat kuumat juomat ja makkarat sisältyvät hintaan. Kesto noin 1,5-2 tuntia

 • Hinta: 2km: 64€ / hlö, 41€ / lapsi 2-12v.
 • Kuljetus lähtee keskiviikkona klo 11.15 ja sunnuntaina klo 12.45 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

HUSKY-ELÄMYS
Lauantai-maanantai klo 9.00 ja klo 11.00 (muina päivinä tilauksesta)
-Husky ajelun jälkeen (kesto 4/6 km) vierailemme farmilla. Sisältää: opastuksen koko ajalle, turvallisuusohjeet, husky ajelu, kuumaa juotavaa ja pikkupurtavaa, taianomainen vierailu husky farmille. Vaatimukset: ei sovi liikuntaesteisille. Ohjelman kesto noin: 1,5 - 2 tuntia sis. kuljetukset

 • Hinta: 115€/aikuinen (2 hlö/reki); 85€/ lapsi alle 12v sisältäen haalarit, päähine ja hanskat
 • Kuljetus lähtee klo 9.00/11.00 levin Matkailuneuvonnan edestä

HUSKYSAFARI 5KM
Klo 14.00 maanantai, torstai - Koe vauhdin hurmaa lapin maisemissa huskyvaljakolla itse ajaen tai reessä istuen. Safarin jälkeen tutustuminen Tundra Huskies huskyfarmiin, jossa tapaat hurmaavat arktiset siperian huskymme, koirasudet sekä huskyfarmin porot, joita pääsee myös syöttämään. Makkaranpaistoa kotatulilla sekä kuumat juotavat. Koko ohjelman kesto noin 2h.

 • Hinta: 95€/ henkilö (2 henkilöä/reki), 70€/lapsi (0-12v).
 • Kuljetus lähtee klo 14.00 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

HUSKYLOOP - 6KM HUSKYSAFARI
Klo 13.45 maanantai ja lauantai - Vauhdikas 6 km:n koiravaljakkosafari kauniissa talvisessa maisemassa, 2henkillöä/valjakko. Puolessa matkassa pysähdymme vaihtamaan kuskia, jotta kaikki saavat kokea millaista on ajaa huskyrekeä ja kyydissä istuva saa ikuistettua retken kameralle halutessaan. Kesto: noin 1,5h.

 • Hinta: 100€/henkilö (2 henkilöä/reki), 160€/aikuinen(1 henkilö/reki), 85€/lapsi (4-12v). Kuljetus sisältyy hintaan.
 • Kuljetus lähtee: klo 13.45 Levin Matkailuneuvonnan edestä

ARCTIC HUSKY CIRCLE - 8KM HUSKYSAFARI
Klo 10.45 tiistai ja keskiviikko - Opastettu tutustuminen tilaan jonka jälkeen opas kertoo miten koiravaljakolla ajetaan. Vauhdikas 8 km:n koiravaljakkosafari alkakoon kauniissa talvisessa maisemassa, 2 henkilöä/valjakko. Puolessa matkassa pysähdymme vaihtamaan kuskia, jotta kaikki saavat kokea millaista on ajaa huskyrekeä. Kesto noin 2h.

 • Hinta: 140 €/henkilö (2 henkilöä/reki), 240€/aikuinen(1 henkilö/reki), 110€/lapsi (4-12v).
 • Kuljetus lähtee: klo 10.45 Levin Matkailuneuvonnan edestä

KOIRAVALJAKKOSAFARI PERHEILLE (n. 10km safari)
Klo 14.00 tiistai (ei 24.12.), ja klo 13.00 tiistai 31.12. - Tule ja kokeile rekikoiravaljakon ohjastamista! Tämä retki on suunniteltu erityisesti lapsiperheille. Aikuiset jakavat 4-6 koiran valjakon ohjastamisen ja lapset saavat nauttia matkasta reessä istuen. Reitti vie Lapin luontoon Suomen vanhimman kansallispuiston laitamille. Reitti kulkee melko tasaisessa ja helpossa maastossa lumen ja jään peittämillä soilla ja metsissä. Koiravaljakkoajelun jälkeen nautimme kodassa lämmintä marjamehua ja pientä purtavaa tulen äärellä. Kokenut opas kertoo tarinoita elämästä koiratarhalla ja pääsemme myös tutustumaan koiriin lähemmin ennen paluuta Levin keskustaan.

 • Hinta: 140€/aikuinen (2hlöä/reki), 90€/lapsi (2-14v. reessä istuen)
 • Kuljetus lähtee: Levin Matkailuneuvonnan edestä

TALVINEN SEIKKAILU - 10KM SAFARI
Klo 9.30 keskiviikko (ei 25.12.) ja klo 12.30 la 28.12.2019 - Käymme ajamassa vauhdikkaan 10km retken lumisissa talvi maisemissa. Järjestämme safarin ammattitaitoisen oppaan ja hyvin treenatut rekikoirat. Safarin jälkeen jää aina aikaa tutustua rekikoiriimme. Kodassa kuuman juoman lomassa juttelemme lisää koirista ja rekikoirakilpailuista. Kesto: noin 3 tuntia.

 • Hinta: 130€ henkilö (2 henkilöä/reki) ja 80€ lapsi (4-12v).
 • Kuljetus lähtee Levin Matkailuneuvonnan edestä.

20KM HUSKYRETKI KODALLE
Klo 9.30 keskiviikko (ei 25.12.2019) - Viemme sinut noin 20km matkalle läpi lumisten metsien ja jänkien, sään salliessa ajamme myös upeaa jokiuomaa pitkin. Matkan varrella pysähdymme metsäkodalle, jossa jutustelun lomassa nautimme pullaa ja kuumaa mehua. Uramme varrella avautuu upeat maisemat Pallas- Yllästunturin kansallispuistoon. Pyrimme toteuttamaan safarit mahdollisimman luonnon mukaisesti, myös oppaamme ajavat mukana koiravaljakolla. Rekikoiriimme ovat rodultaan kilpalinjaisia alaskan- ja siperianhuskeja. Koiramme ovat myös menestyneet hyvin rekikoirakilpailuissa ja ovat saavuttaneet keskipitkillä matkoilla EM-kultaa ja Pohjoismaiden mestaruuden. Kesto noin 4h.

 • Hinta: 220€/henkilö, 135€ lapsi (9-12v). Ei sovellu alle 9v lapsille. Kuljetus sisältyy hintaan.
 • Kuljetus lähtee: klo 9.30 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

PUOLENPÄIVÄN SAFARI
Klo.9.30 Torstai ja sunnuntai
Tule tapaamaan energisiä rekikoiriamme! Tällä retkellä pääset ohjastamaan 4-6 koiran valjakkoa ja tutustumaan koiratarhaan. Reitti kulkee lumen ja jään peittämillä soilla ja metsissä vieden sinut Suomen vanhimman kansallispuiston, Pallas-Yllästunturin kansallispuiston, laitamille.Koiravaljakkoajelun jälkeen nautimme kodassa lämmintä marjamehua ja pientä purtavaa tulen äärellä. Opas kertoo tarinoita rekikoirista, niiden koulutuksesta ja hoidosta.
Kesto: kuljetuksineen n. 4 tuntia.

 • Hinta: 220€/aikuinen (2 hlöä/reki), 280€/aikuinen (1hlö/reki) Lasten ikäraja on 12v. Osallistujan tulee olla yli 18-vuotias ohjastaakseen koiravaljakkoa. Tarvittaessa saat retken ajaksi lainaan lämpimän talvitakin ja toppahousut.
 • Kuljetus lähtee: Levin Matkailuneuvonnan edestä

YÖRETKI KOIRAVALJAKOLLA
Klo 19.45 tiistai, keskiviikko ja perjantai - Opastettu tutustuminen tilaan ja tunnelmallinen koiravaljakkoretki noin 10km kaamosajan kauniiseen luontoon. Safarilla on hyvä mahdollisuus ihailla revontulia sekä tähtitaivasta, sillä opas ajaa valjakkoa. Kesto noin 2h. Ryhmäkoko: 2-12 aikuista. (2-4 henkilöä yhdessä reessä)

 • Hinta: 175€/henkilö, 100€/lapsi (4-12v). Kuljetus sisältyy hintaan.
 • Kuljetus lähtee: klo 19.45 Levin Matkailuneuvonnan edestä

REKIAJELUT

REKIAJELU TALVEN IHMEMAASSA
Klo 16.45 arkipäivisin - Lähde kanssamme rekiajelulle ihanaan talven ihmemaahan. Upea Uljas Musta vetää kaunista kirkkorekeä ja aisakellot helkkävät. Mukana ihastuttava Lumiprinsessa valkoisessa viitassaan. Kesto: n. 45 min, josta rekiajelun osuus 20-30 min. Lämmintä mehua ja keksejä retken päätteeksi

 • Hinta: 45€/henkilö. Kuljetus sisältyy hintaan.
 • Kuljetus lähtee: klo 16.45 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

REVONTULIREKIRETKI LUMISEEN METSÄÄN
Klo 18.45 keskiviikko - Rentoudu Suomenhevosen vetämän reen kyydissä kulkusen helkätessä. Ajamme pientä lumista metsätietä. Tunne metsän hiljaisuus ja rauha ja hyvällä onnella näet myös tähtitaivaan ja revontulet! Kokonaiskesto noin 1h (josta rekiretken osuus noin 20-30 min). Ryhmäkoko: 6-36 aikuista

 • Hinta: 60€/henkilö, 35€/lapsi (4-12v). Kuljetus sisältyy hintaan.
 • Kuljetus lähtee klo 18.45 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

RATSASTUS

RATSASTUS ISSIKALLA
Klo 15.45 arkipäivisin - Lähde kanssamme tutustumaan Töltin Taikaan! Ratsastamme mahtavissa tykkylumipuiden koristelemissa tunturimaisemissa. Retkillämme ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, sillä kiltit ja lempeät hevosemme vievät myös aloittelijat turvallisesti selässään metsään tai tuntureille. Ratsastusretken jälkeen nautitaan kuumaa mehua ja keksejä. Ratsastajan painorajoitus 90-100kg.Kesto noin 1h

 • Hinta: 55€/henkilö (alle 12v lapset mukaan jos on aikaisempaa ratsastuskokemusta)
 • Kuljetus lähtee klo 15.45 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

TONTTUJEN JÄLJILLÄ ISLANNINHEVOSILLA
Klo 12.45 tiistai ja klo 9.45 keskiviikko. Islanninhevoset ovat pienikokoisia, suloisia ja hurmaavia hevosia, jotka kuitenkin ovat voimakkaita, sitkeitä ja varmajalkaisia joilla on oma erityinen askellajinsa, töltti joka on pakko kokea. Retken jälkeen nautitaan kuumaa mehua ja keksejä. Ratsastajan painorajoitus 95-100kg. Kesto noin 2h

 • Hinta: 75€/henkilö (alle 12v lapset mukaan vain jos on aikaisempaa ratsastuskokemusta)
 • Kuljetus lähtee tiistaina klo 12.45 ja keskiviikkona klo 9:45 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

ASKELEET LUMESSA MÄNTYMETSÄN LENKILLÄ SUOMENHEVOSILLA
Tiistai, keskiviikko ja lauantai, klo 8.45 aloittelijat, 10.45 sekaryhmä ja klo 12.45 kokeneet ratsastajat. Suomenhevosemme ovat valmiita viemään sinut lähimetsän askelpolulle. Alkuopastuksen jälkeen suuntaamme metsäpoluille. Sopii myös aloittelijoille, järjestämme aloittelijat ja kokeneet eri ryhmiin. Ryhmäkoko: 4-6 hlöä Kesto: noin 2 tuntia (ratsastuksen osuus 1-1,5tuntia)

 • Hinta: 100€/henkilö.
 • Kuljetus lähtee Levin Matkailuneuvonnan edestä: aloittelijat klo 8.45, sekaryhmä klo 10.45 ja kokeneet 12.45.

ISLANNINHEVOSVAELLUS 2H
Klo 12.45 torstai - Ratsastusretki Levin upeissa tunturimaisemissa. Retkillämme ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, sillä kiltit ja lempeät hevosemme vievät myös aloittelijat turvallisesti selässään metsään tai tuntureille. Hinta sisältää kuljetuksen tallille, kypärän ja tarvittaessa muitakin varusteita. Kesto: noin 2 tuntia. Ratsastajan painorajoitus 95-100kg.

 • Hinta: 75€/hlö (alle 12v lapset mukaan jos on aikaisempaa ratsastuskokemusta)
 • Kuljetus lähtee: klo 12.45 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

KUUTAMORATSASTUSRETKI ISLANNINEVOSILLA
Klo 18.45 maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai. Pimeinä talvi-iltoina Lapin taivaalla saattavat loistaa kuutamo, tuhannet tähdet ja jopa revontuletkin. Lähde kanssamme kahden tunnin kuutamoratsastukselle hurmaavilla islanninhevosillamme! Retken jälkeen nautitaan kuumaa mehua ja keksejä. Ratsastajan painorajoitus 90-100kg. Kesto noin 1,5h.

 • Hinta: 85€/henkilö (alle 12v lapset mukaan jos on aikaisempaa ratsastuskokemusta)
 • Kuljetus lähtee klo 18.45 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

1,5H REVONTULIRATSASTUSRETKI
Klo 20.45 maanantai, keskiviikko ja perjantai - Pimeinä talvi-iltoina Lapin taivaalla saattavat loistaa kuutamo, tuhannet tähdet ja jopa revontuletkin. Lähde kanssamme kahden tunnin kuutamoratsastukselle hurmaavilla islanninhevosillamme! Ratsastajan painorajoitus 95-100kg. Kesto noin 1,5h.

 • Hinta: 85€/henkilö
 • Kuljetus lähtee klo 20.45 Levin Matkailuneuvonnan edestä

YÖRETKI SUOMENHEVOSILLA
Klo 18.45 lauantai - Hyvä tilaisuus kokea lumisen metsän hiljaisuus tähtitaivaan alla ja hyvällä onnella näemme revontuletkin! Ryhmäkoko: 4-6 hlöä. Kesto noin 1h.

 • Hinta: 95€/ henkilö. Kuljetus sisältyy hintaan.
 • Kuljetus lähtee klo 18.45 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

3H REVONTULIRETKI ISLANNINHEVOSILLA
Klo 18.45 torstai - Pimeinä talvi-iltoina Lapin taivaalla saattavat loistaa kuutamo, tuhannet tähdet ja jopa revontuletkin. Lähde kanssamme revontuliratsastukselle hurmaavilla islanninhevosillamme! Ratsastamme upeissa tunturimaisemissa ja paistamme makkarat ja nautimme nokipannukahvit kodassa. Ratsastajan painorajoitus 95-100kg. Kesto noin 3 tuntia.

 • Hinta: 115€/henkilö (ikäraja 12v).
 • Kuljetus lähtee klo 18.45 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

WINTER LASER WORLD

JOUSIAMMUNTA - STRATEGIATASO 1
Klo 10.30 tiistai ja torstai - Jousiammuntapelit ovat lähtöisi Yhdysvalloista ja tunnettuja jo ympäri maailman. Me toimme pelin ensimmäisenä Suomeen keväällä 2017 kehittäen lajia uusiin ulottuvuuksiin mm. arktisiin olosuhteisiin. Pelit pelataan vaahtomuovipää-nuolilla, jotka eivät satuta, mutta tuntuvat kyllä osuessaan. Kuten värikuulapeleissä ja softiksessa, huurtumattomat verkkosuojamaskit suojaavat kasvoja pelien aikana. HUOM: Osallistujien olisi hyvä varautua piilolinssein silmälasien sijaan, mikäli mahdollista. Kesto: noin 1,5h.

 • Hinta: 45€/henkilö. Alaikäraja: 12 vuotta.
 • Tapaamispaikka klo 10.30 Winter Laser World Levi, Atrinpolku (n. 1,5km Levin keskustasta, Ski bussin R1-reitin varrella)

OUTDOOR LASER TAG - STRATEGIATASO 2
Klo 13.00 maanantai, keskiviikko, lauantai ja sunnuntai, ja klo 16.00 tiistai, torstai ja perjantai - Joukkueet suorittavat useita missioita pettämättömiä strategioita luoden. Tämä ei sotke eikä satuta vaan luo energiaa ja hyvää mieltä vielä pitkään pelien jälkeenkin. Alueemme hylätyt rakennukset, snipertornit, rakenneseinämät sekä pimeydessä hohtavat laser-, valo- ja savuefektit tarjoavat huikean pelialue kokemuksen, joka saa sinut janoamaan aina vain lisää! Strategioi, hiivi, maastoudu, eläydy ja antaudu joukkueesi puolesta! Kesto noin 2h.

 • Hinta: 55€/aikuinen, 45€/lapsi 7-12v pelaavan aikuisen kanssa. Alle 7- vuotiaat pelaavat ilmaiseksi pelaavan aikuisen seurassa.
 • Tapaamispaikka: Winter Laser World Levi, Atrinpolku (n. 1,5km Levin keskustasta, Ski bussin R1-reitin varrella)

ARKTINEN NÄLKÄPELI - STRATEGIATASO 3
Klo 19.00 maanantai, keskiviikko ja lauantai - Tämä on suurin ja strategisin elämyksemme, jossa yhdistyvät sekä laser- että jousiampujat. Molemmat lajit ovat fantastisia ominaan, mutta kun ne yhdistetään, saadaan aikaiseksi jotakin eeppistä! Tämä ohjelma vaatii strategista koordinaatiokykyä ja suositellaan etenkin niille, jotka ovat jo käyneet meillä aiemmin tai jotka etsivät todellista strategiapelielämystä. Kesto: noin 3h.

 • Hinta: 65€/henkilö. Alaikäraja: 12 vuotta.
 • Tapaamispaikka: Winter Laser World Levi, Atrinpolku (n. 1,5km Levin keskustasta, Ski bussin R1-reitin varrella)

ICE KARTING

Klo 16.00 päivittäin - Mikroautoilla ajetaan valaistulla jääradalla. Ajajat puetaan täydelliseen ajoasuun. Ohjelman ajan tarjoillaan lämmintä mehua. Minimipituus n. 140 cm. Kesto: kuljetuksineen noin 1,5 h.

 • Hinta: 65€/hlö. Kuljetus sis hintaan.
 • Kuljetus lähtee klo 16.00 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

 

Tutustu luontoon MOOTTORIKELKKAILLEN

LASTEN KELKKASAFARI
Klo 17.15 keskiviikko ja torstai -
Lapsiperheille, ryhmille lasten kanssa sekä ajokortittomille suunniteltu ohjattu kelkkasafari. Ajamme omilla mailla vaihtelevassa ja helpossa maastossa. Ohjattu safari tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden kokea kelkkailun jännityksen turvallisesti ja läheisten kanssa. Nopeudet max 25km/h.. Ajoaika yhteensä 30min. Matka 3-6km. 2-8 osallistujaa. Yli 9 vuotiaat lapset ajavat omilla moottorikelkoillaan. Alle 9 vuotiaat lapset matkustavat reessä, oppaan perässä.

 • Hinta: 70€/henkilö
 • Tapaamispaikka: klo 17.15 Levin Matkailuneuvonnan edestä

KELKKAKOULU
Klo 9.45 maanantai - Kelkkailun alkeiskurssi Alkeiskurssilla lähdemme liikkeelle ajamisen perusteista tutustumalla ajoasentoon ja kelkan perustekniikkaan. Sitten vain kelkan selkään ja radan kurveille harjoittelemaan. Opas antaa sekä henkilökohtaisia että yleisiä vinkkejä ajotekniikasta. Alkeiskurssi soveltuu ensimmäisiä ajokokemuksiaan hakeville kuskeille sekä jo hieman ajokokemusta omaaville. Kesto: noin 2h.

 • Hinta: 125€/henkilö. (Alaikäraja 15 vuotta)
 • Tapaamispaikka: klo 9.45 kelkkasafaritoimistolla, Myllyjoentie 1 Alkeiskurssilla ei vaadita ajokorttia!

Enemmän ajoa haluavalle - AJAJAN UNELMA MOOTTORIKELKKASAFARI
Klo 8.30 torstai - Ajajan unelma klo 9-12.00 Tämä safari on enemmän ajamista kuin taukoja. Tämä kelkkasafari sopii kaikille, jotka haluavat päästä kunnolla ajamisen makuun. Kaikilla osallistujilla on oma moottorikelkka ilman matkustajaa ja vaihteleva reitti antaa hyvän tuntuman kelkan käsittelyyn. Matkan varrella näemme myös upeita maisemia! Safarin aikana pysähdymme hetkeksi levähtämään ja nauttimaan lämmintä mehua.

 • Hinta: 175 €/ henkilö (1henkilö/kelkka)
 • Tapaamispaikka: klo 8.30 Lapland Safaris Club safaritoimiston tapaamispaikka, Leviraitti 26.

MOOTTORIKELKKASAFARI TUNTURIMAISEMIIN
Klo 9.45 päivittäin 15.12. alkaen - Tämä safari on niille, jotka haluavat kokea hiukan pidemmän kelkkasafarin Levin kauneimmissa maisemissa. Reitti kiertää rinteiden kupeesta lumisten metsien halki avoimille suoalueille Levin läheisyydessä olevan Kätkätunturin taakse. Pidämme ajamisen aikana taukoja ja otamme kuvia lappilaisesta luonnosta. Kahvitauon pidämme hurmaavassa vanhassa hirsikahvilassa, Hanhipirtissä. Ohjelman kesto on noin 4 tuntia, ajomatka noin 40-60 km ryhmän ajotaidosta riippuen. Huomioithan, että tällä safarilla olemme ulkona kelkkasafarilla noin 4 tuntia. Kaksi aikuista ajaa yhdellä moottorikelkalla, yksin ajaminen on mahdollista varata lisähintaan. Suosittelemme tälle retkelle yksin ajamista. Emme suosittele tätä safaria lapsille.

 • Hinta: 198€/aikuinen (1 henkilö/kelkka), 149€/aikuinen (2 henkilöä/kelkka).
 • Tapaamispaikka: klo 9.45 kelkkasafaritoimistolla, Myllyjoentie 2, Levin Matkailuneuvonnan vieressä

HELPPO MOOTTORIKELKKASAFARI 1tunti
Klo 8.45 ja 17.15 päivittäin - Tämä retki on täydellinen valinta ensimmäisiä ajokokemuksia hakeville! Safarilla nautimme ajamisesta kauniissa talvisessa maisemissa ja pidämme lyhyitä taukoja, joiden aikana voit ottaa kuvia. Retki sopii kaikille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta kelkkailusta, sillä ajonopeus pysyy maltillisena lyhyillä safareilla. Ajomatka on noin 10 - 20 km ryhmän ajotaidoista riippuen. Kaksi aikuista ajaa yhdellä moottorikelkalla, yksin ajaminen on mahdollista varata lisähintaan. Retki sopii koko perheelle, lapset matkustavat reessä oppaan kelkan perässä.

 • Hinta: 128€/henkilö (1 henkilö/kelkka), 79€/henkilö (2 henkilöä/kelkka), 40€/lapsi 4-14v reessä istuen.
 • Tapaamispaikka: kelkkasafaritoimistolla, Myllyjoentie 2, Levin Matkailuneuvonnan vieressä.

MOOTTORIKELKKASAFARI ARKTISEEN LUONTOON, 2 tuntia
Klo 11.45 päivittäin - Safarin aikana ajamme Levitunturin ja lähimaaston maisemissa ja pysähdymme parhaille kuvien otto paikoille. Ohjelman kesto on noin 2 tuntia, ajoaika noin 1h 30-40 minuuttia. Lyhyillä safareilla keskinopeus on rajoitettu turvallisuuden ja liikennesääntöjen vuoksi. Kaksi aikuista ajaa yhdellä moottorikelkalla, yksin ajaminen on mahdollista varata lisähintaan. Retki sopii koko perheelle, lapset matkustavat reessä oppaan kelkan perässä.

 • Hinta: 154€/henkilö (1 henkilö/kelkka), 105€/henkilö (2 henkilöä/kelkka), 65€/lapsi 4-14v reessä istuen.
 • Tapaamispaikka: kelkkasafaritoimistolla, Myllyjoentie 2, Levin Matkailuneuvonnan vieressä.

MOOTTORIKELKKASAFARI POROTILALLE, 3 tuntia
Klo 13.45 päivittäin - Ajamme Levitunturin kauniissa talvimaisemassa perinteiselle porotilalle. Porotilalla opas kertoo porojen elämästä ja poronhoidosta Lapissa. Porotilalla hyppäämme pororekeen ja kuljemme 1 km matkan tilan lähimaastossa. Kaksi aikuista istuu yhdessä reessä. Kierroksen jälkeen on aika nauttia lämpimästä juomasta ja kotitekoisesta pullasta sisällä pirtissä. Ohjelman kesto on noin 3 tuntia, ajomatka noin 25 km. Lyhyillä safareilla keskinopeus on rajoitettu turvallisuuden ja liikennesääntöjen vuoksi. Kaksi aikuista ajaa yhdellä moottorikelkalla, yksin ajaminen on mahdollista varata lisähintaan. Retki sopii koko perheelle, lapset matkustavat reessä oppaan kelkan perässä.

 • Hinta: 193€/henkilö (1 henkilö/kelkka), 144€/henkilö (2 henkilöä/kelkka), 102€/lapsi 4-14v reessä istuen.
 • Tapaamispaikka: klo 13.45 kelkkasafaritoimistolla, Myllyjoentie 2, Levin Matkailuneuvonnan vieressä.

MOOTTORIKELKKASAFARI LEVITUNTURIN YMPÄRI
Klo 14.15 päivittäin 15.12. alkaen - Tällä safarilla opas johdattaa teidät Levitunturin tunturimaisemiin kaunista Ounasjokea myötäillen. Matkalla pidämme taukoja, ihailemme lumista luontoa ja otamme kuvia. Jos sää- ja keliolosuhteet suosivat ajamme myös Levitunturin päälle! Retken aikana pysähdymme paikalliseen kahvilaan nauttimaan kuumaa juotavaa ja pullat. Ohjelman kesto on noin 3 tuntia, ajomatka noin 35-40 km ryhmän ajotaidosta riippuen. Lyhyillä safareilla keskinopeus on rajoitettu turvallisuuden ja liikennesääntöjen vuoksi. Kaksi aikuista ajaa yhdellä moottorikelkalla, yksin ajaminen on mahdollista varata lisähintaan. Retki sopii kaikille
kelkkailusta kiinnostuneille. Lapset matkustavat reessä oppaan kelkan perässä.

 • Hinta: 178€/henkilö (1 henkilö/kelkka), 129€/henkilö (2 henkilöä/kelkka), 69€/lapsi 4-14v reessä istuen.
 • Tapaamispaikka: kelkkasafaritoimistolla, Myllyjoentie 2, Levin Matkailuneuvonnan vieressä.

MOOTTORIKELKKASAFARI LEVI-ICE GALLERYYN
Klo 9.45 keskiviikko ja sunnuntai - Lumilinna, Levi Ice Gallery, sijaitsee Luvattumaassa Ounasjoen rannalla hieman Levin keskustasta pohjoiseen. Kelkkailemme Levitunturin kiertäen Luvattumaahan, jossa tutustumme isäntä Pekka Jussilan rakentamaan upeaan lumilinnaan ja jääravintolaan, Levi Ice Galleryyn. Vierailun päätteeksi nautimme kahvit Luvattumaan kotaravintolassa ja kelkkailemme metsien läpi takaisin Leville. Ajomatka noin 35 kilometriä. Kesto 2-3 tuntia.

 • Hinta: 139€/henkilö (1 henkilö / kelkka), 106€/ henkilö (2 henkilöä / kelkka), 78€ /lapsi alle 12v. Ilmoitathan lapsen iän ja pituuden kommenttikentässä.
 • Tapaamispaikka: klo 9.45 kinos safaritoimisto Levin keskustassa, Myllyjoentie 1 Huom. Levi Ice Gallery aukeaa sään salliessa joulukuun 10. päivän tienoilla, sitä ennen on mahdollista nähdä kuinka rakennustyöt sujuvat. Kotakahvila on avoinna.

MOOTTORIKELKKASAFARI PILKILLE, 4 tuntia
Klo 11.45 tiistai, torstai ja lauantai - Tämä kelkkasafari sopii niille, jotka haluavat nauttia kelkkailusta ja kokeilla pilkkimistä. Ajamme kelkoilla halki lumisten metsien, jokien ja soiden pitäen välillä pieniä taukoja. Järvellä pidämme pidemmän tauon ja testaamme onneamme pilkillä. Opas antaa sinulle pilkkivälineet, osoittaa jäältä sopivan paikan, näyttää reiän kairaamisessa ja opastaa pilkkimisen salat. Opas tekee nuotion, jossa voimme grillata pilkillä saadut kalat. Jos onni ei ole myöten ja kalaa ei tule nautimme kuitenkin kuumat juomat ja pientä purtavaa ennen kuin suuntaamme takaisin Leville. Ohjelman kesto on noin 4-5 tuntia, ajomatka noin 25-45 km ryhmän ajotaidosta riippuen. Huomioithan, että tällä safarilla ollaan ulkona 4-5 tuntia. Kaksi aikuista ajaa yhdellä moottorikelkalla, yksin ajaminen on mahdollista varata lisähintaan. Suosittelemme tälle retkelle yksin ajamista. Emme suosittele tätä safaria lapsille.

 • Hinta: 198€/henkilö (1 henkilö/kelkka), 149€/henkilö (2 henkilöä/kelkka
 • Tapaamispaikka:kelkkasafaritoimistolla, Myllyjoentie 2, Levin Matkailuneuvonnan vieressä.

LEVILOOP
Klo 13.15 tiistai ja lauantai, klo 9.45 torstai - Ennen safarille lähtöä vaihdamme vaatteet kelkkailuvarusteisiin, jonka jälkeen opas kertoo moottorikelkkailun turvallisuussäännöt ja neuvoo moottorikelkalla ajoa ja olemme valmiita matkaan. Reitti kulkee Levin ympäristössä, lumisten järvien ja soiden läpi metsiin ja aivan Levitunturin kupeeseen. Hyvällä säällä nousemme Levitunturin huipulle ihastelemaan maisemia. Safarin aikana poikkeamme kahvitauolle. Ajomatka noin 35km. Kesto 2-3 tuntia.

 • Hinta: 122€/henkilö (1 henkilö/ kelkka), 93€/henkilö (2 henkilöä/kelkka), 69€/lapsi alle 12v.
 • Tapaamispaikka: kelkkasafaritoimisto, Myllyjoentie 1.

KOTASAFARI
Klo 9.45 tiistai ja lauantai. Klo 13.15 maanantai, keskiviikko, torstai, perjantai ja sunnuntai
Vaihdettuamme ajovarusteisiin, opas käy ryhmän kanssa läpi ajo-opetuksen ja olemme valmiita matkaan. Lähdemme ajamaan lumisia metsiä ja soita pitkin kohti yksityistä erämaakotaamme. Kodalla pysähdymme tauolle ja keitämme oikeat nokipannukahvit. Kahvistelun jälkeen hyppäämme takaisin kelkkojen selkään ja suuntaamme paluumatkalle. Ajomatka noin 25 km. Kesto noin 2tuntia.

 • Hinta: 104€/henkilö (1 henkilö/kelkka), 83€/henkilö (2 henkilöä/ kelkka), 59€/lapsi alle 12v.
 • Tapaamispaikka: klo 13.15 safaritoimistolla Levin keskustassa, Myllyjoentie 1

MOOTTORIKELKKASAFARI POROTILALLE
Klo 9.45 perjantai - Kelkkailemme Levin ympäristössä ja ajamme paikalliselle porotilalle. Tilalla tutustumme poronhoitoon, lappilaiseen kulttuuriin ja nautimme pullakahvit. Ajomatka noin 30km. Kesto noin 2,5 tuntia.

 • Hinta: 122€/henkilö (1 henkilö/kelkka), 99€/henkilö (2henkilöä/kelkka), 69€/lapsi alle 12v.
 • Tapaamispaikka: klo 9.45 kelkkasafaritoimisto Levin keskustassa, Myllyjoentie 1

REVONTULISAFARI MOOTTORIKELKALLA AJAEN
Klo 17.45 maanantaista lauantaihin - Elämyksellinen iltasafari Lapin eksoottiseen luontoon kaamoksen pimeydessä. Ajamme kelkoilla erämaakodallemme. Kodalle päästyämme ihastelemme erämaan rauhaa ja etsimme revontulia. Kodassa keitämme nokipannu kahvit. Tauon jälkeen kelkkailemme takaisin Levi keskukseen, toivottavasti revontulten loisteessa. Ajomatka noin 30km. Kesto noin 3 tuntia.

 • Hinta: 153€/henkilö (1 henkilö/kelkka), 122€/henkilö (2henkilöä/kelkka), 97€/lapsi alle 12v.
 • Tapaamispaikka: klo 17.45 kelkkasafaritoimisto Levin keskustassa, Myllyjoentie 1

MOOTTORIKELKKASAFARI REVONTULIA ETSIMÄÄN
Klo 18.45 päivittäin - Kun päivä taittuu iltaan ja alkaa hämärtää, on aika startata kelkat. Ajamme hiljalleen tähtitaivaan alla pois kylän valoista. Pidämme taukoja uskomatonta yötaivasta ja toivottavasti revontulia ihaillen. Jos haluat saada hyviä kuvia pimeässä, voit ottaa mukaasi kolmijalan kamerallesi. Ohjelman kesto on noin 3 tuntia, ajomatka noin 20-30 km ryhmän ajotaidosta riippuen. Lyhyillä safareilla keskinopeus on rajoitettu turvallisuuden ja liikennesääntöjen vuoksi. Kaksi aikuista ajaa yhdellä moottorikelkalla, yksin ajaminen on mahdollista varata lisähintaan. Lapset matkustavat reessä oppaan kelkan perässä. Suosittelemme nauttimaan aikaisen illallisen ennen safaria. Huomioithan, että revontulet ovat luonnonilmiö emmekä voi luvata niiden aktiivisuutta, eloisuutta tai väriä safarin aikana.

 • Hinta: 129€/henkilö (2henkilöä/kelkka), 178€/henkilö (1 henkilö/kelkka), 85€/lapsi alle 4-14v. reessä istuen.
 • Tapaamispaikka klo 18.45 kelkkasafaritoimistolla, Myllyjoentie 2, Levin Matkailuneuvonnan vieressä

REVONTULIVALOKUVAUS

AURORA HUNT – REVONTULIVALOKUVAUSRETKI
Klo 20.00 torstai - Aurora photoshoot - revontulijahti ammattivalokuvaajan kanssa. Tältä retkeltä saat mukaasi matkamuistoiksi parhaat revontulikuvat. Lähde mukaan jahtaamaan revontulia ammattivalokuvaajan kanssa. Paikallinen valokuvaaja tuntee lähistöltä parhaat paikat revontulten kuvaamiseen. Menemme järvelle, joelle, tunturiin tai jopa Ruotsin puolelle, jotta pääsemme kuvaamaan revontulia. Ota mukaan oma kamerasi. Kuvaajaopas valitsee kuvauskohteen olosuhteiden perusteella. Kuvauspaikalla sinulle opetetaan yökuvauksen saloja ja oppaamme kuvaa se
urueesi revontulten tanssiessa taustalla. Parhaat kuvat illan ajalta saat mukaasi. Auto on aina lähistöllä lämmittelypaikkana. Retkellä tarjoamme virvokkeeksi myös kuumaa mehua. Huomaathan ettemme voi taata revontulten näkymistä. Kesto 3-4h.

 • Hinta: 125€/hlö (lasten ikäraja 12 v.)
 • Tapaamispaikka: klo 20.00 Levin Matkailuneuvonnan edessä.

AURORA CHASE
Klo.20:00 Keskiviikko - Hieno mahdollisuus nähdä ja tallentaa revontulien loiste kameran muistikortille. Viemme teidät Lapin erämaan sydämeen etsimään ja valokuvaamaan revontulia. Tarjoamme teille kaikki tarvittavat varusteet ja opetamme muutamat helpot kuvaustekniikat, joilla saatte revontulet vangittua kameraan. Aiempaa kokemusta valokuvauksesta ei tarvita, ja retkelle voi osallistua myös vain nähdäkseen revontulet. Tarjoamme pienille ryhmille ikimuistoisen arktisen elämyksen hiljaisessa Lapin luonnossa. Ottamanne valokuvat ja muistikortin saatte tietenkin pitää. Huom! Opastuskieli englanti. Kesto: 4 tuntia.

 • Hinta: 180€/hlö (sopii yli 12v. lapsille).Hintaan kuuluu Nikon SLR digital camera, Manfrotto tripod, haalarit, opastus, lämmin ja mukava kuljetus, päälamppu, virvokkeita
 • Kuljetus lähtee klo 20.00 Zero Pointin edestä, Hissitie 8, Levi.

TILAUKSESTA

HALIPUU - LATTEJA JA TAIDETTA LAPPILAISESSA PIHAPIIRISSÄ
Talvinen kävely Sirkan kylän lävitse. Kohteenamme on vanha lappilainen pihapiiri, jossa sijaitsee paikallisen taiteilijapariskunnan Raisa Raekallion sekä Misha Del Valin pieni ja pittoreski ateljee. Tapaamme taiteilijat työssään ja kuulemme heidän omaperäisestä tekniikastan maalata yhtä aikaa samaa teosta. Raisa ja Misha työstävät parhaillaan tulevia näyttelyitään. Samalla kun uppoudut taiteeseen, oppaamme virittää pihalle valkeat. HaliPuun Nuotiobarista on kuuluisa herkullisista nuotiolla valmistetuista erikoiskahveistaan, mutta jo juomissa käytettävät kahvinpavut ovat erityisiä - ne tulevat Suomen pohjoisimmasta kahvipaahtimosta Rovaniemeltä. Latten, cappucinon tai americanon palanpainikkeena tarjotaan kotonaleivottu makea herkku sekä kunnon siivu lempeää lappilaista tunnelmaa! Kävelymatka yhteensä noin 3km. Varustauduthan lämpimin talvivarustein ja hyvin kengin. Ruoka-aineallergiat voidaan ottaa huomioon, kun niistä ilmoitetaan varauksen yhteydessä. Kesto noin 2h.

 • Hinta:59€/aikuinen, 39€/lapsi (4-12v).

MET JA REVONTULET
Sunnuntai
Yksityisjärven rannalla olevassa kodassa voit nauttia 3 ruokalajin illallisesta rauhassa kynttilävalossa. Revontulet saatavat tulla pitämään teille seuraa keskelle luontoa 15 km Levin keskustasta. Seuraavaa ruokalajia odotellessa voit piipahtaa lyhyellä (15min) lumikenkäretkellä oppaan kanssa. Hintaan sisältyy alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka vuodenantimista riippuen (esim. lohikeitto, porokäristys ja lätyt hillalla tai vastaavaa). Kesto: n. 2-2,5 tuntia. Ryhmäkoko max 25 henkilöä.

 • Hinta: 600€/1-9 henkilöä, 900€/10-15 henkilöä, 1500€/16-25 henkilöä. Kuljetus ei sisälly hintaan.

RETKI AHDIN VALTAKUNTAAN
Lähdemme Levin matkailun pihasta autolla kohti hiljaista järveä ja luonnon kauneutta. Pilkimme kauniissa maisemissa ja nautimme kuumaa juomaa. Mikäli kalaonni suosii, valmistamme saaliin kodassa. Järvellä opas kertoo paikallisesta kulttuurista ja suomalaisuudesta. Ryhmäkoko: 2-15 henkilöä Kesto noin 1,5 - 2,5 tuntia.

 • Hinta: 65€/henkilö Kuljetus lähtee Levin Matkailuneuvonnan edestä.

LUMIKENKÄRETKI YLLÄKSEN KELLOKKAASEEN
Tapaamme Levin matkailun edessä. Hypäämme autoon ja suuntaamme kohti Yllästä. Kellokkaan pihalla puemme lumikengät ja ihailemme kansallispuiston kauneutta ja jylhää luontoa. Kodalla nautimme lämmintä juomaa. Kellokkaaseen palattuamme nautimme lounaan ravintolassa, jonka jälkeen on mahdollisuus tutustua Kellokkaan näyttelyihin ja palveluihin. Kesto noin 5-6 tuntia. Ryhmäkoko 2-8 henkilöä.

 • Hinta: 165€/henkilö, 90€/lapsi 6-16v. Tapaamispaikka: Levin Matkailuneuvonta, Myllyjoentie 2

TÄHTI – JA REVONTULISAFARI
Päivittäin klo 20.00 – vain pilvettömällä säällä
Ajamme lyhyen matkan Leviltä pohjoisen suuntaan etsimään parasta paikkaa revontulten ihailuun. Lämmintä mehua ja keksejä tarjolla retken aikana. Pukeuduthan lämpimästi. Kesto noin 2-2,5 h.

 • Hinta: 70 €/henkilö. Kuljetus sisältyy hintaan.
 • Kuljetus lähtee klo 20.00 Levin Matkailuneuvonnan edestä, Myllyjoentie 2

REVONTULIRETKI
Klo 21.00 päivittäin (kun taivas on kirkas) Tapaamme Levin matkailun edessä. Hyppäämme autoon ja suuntaamme kohti pohjoista. Seuraamme matkalla sääkarttaa ja revontuliennustetta, Mikäli Mettänväen majalla ei näy tulia saatamme tilanteen vaatiessa vaihtaa paikkaa. Taivasalla opas kertoo revontuliin
liittyvistä uskomuksista ja retkellä nautimme lämmintä mustikkamehua sekä eväät. Muistathan
pakata tarpeeksi lämmintä vaatetta. Ryhmäkoko: 2-8 hlöä. Kesto: noin 1,5-2,5 tuntia.

 • Hinta: 65€/henkilö, 40€/lapsi 6-16v.
 • Lähtö: klo 21.00 Levin Matkailuneuvonnan edestä.

LISÄTIETOA

Kaikki retket ovat opastettuja. Minimi osallistujamäärä 2 henkilöä, ellei toisin mainita.

Kaikki moottorikelkkasafarit lähtevät Levin keskustasta. Kuljetus majoitukselta lähtöpaikkaan ei sisälly hintaan. Pukeuduthan lämpimästi ja sään mukaisesti. Moottorikelkkasafareilla hintaan sisältyy ajovarusteet. (Haalari, kengät, käsineet, kypärä ja kypärämyssy.)

Huom! Ohjelman kesto kuvauksissa on aina arvio. Todellinen kesto riippuu osallistujien määrästä, säätilasta jne. Retkillä säävaraus.

Tiedustelut ja varaukset:
Levin Matkailuneuvonta
Tel. +358 (0)16 639 3378
www.levi.fi
info@visitlevi.fi
Varaamme oikeuden muutoksiin

 

 

 

Joulun majoitustarjouksia

Joulun majoitustarjoukset Levin keskusvaraamosta. Varaa puhelimitse numerosta (016) 639 3370 tai sähköpostilla levi@visitlevi.fi.

Varaa majoitus verkossa

Hae