Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levi Bike Fest 24. – 28.7.2019 on fillariharrastajien uusin kohtauspaikka. Viisi päivää fillarointia ylämäkeen, alamäkeen, metsässä, kylilllä ja tuntureilla.

Rakastu uuteen harrastukseen tai kehity pyöräilijänä. Iltaisin kokoonnutaan Levin kylälle vaihtamaan kuulumiset ja nauramaan parhaille pannuille.

MTB KLINIKAT MATTI LEHIKOISEN JOHDOLLA 24. – 25.7.2019

Hissipyöräily on mainio tapa nauttia kesäisistä laskettelurinteistä. Perusajatus on sama kuin talvella suksilla tai laudalla: hissillä ylös ja vauhdilla alas! Tule tutustumaan uuteen lajiin tai hiomaan taitojasi, Suomen menestyneimmän alamäkipyöräilijä Matti Lehikoisen johdolla. Matti kertoo parhaat alamäkipyöräily- ja endurovinkkinsä sekä kertoo, miten päästä alkuun lajin parissa.

Matti Lehikoinen Suomen kaikkien aikojen menestynein alamäkipyöräilijä. Hän on nuorten Euroopan mestari Italian Livignosta vuodelta 2001. Aikuisena on hän kilpaillut maailmancupissa kymmenen parhaan joukossa useita vuosia. Vuonna 2006 voitti Pohjoismaiden mestaruuden Levillä ajetussa kilpailussa.

Katso klinikoiden sisältö täältä ja ilmoittaudu mukaan!

BATTERY MTB MOVIE NIGHT 25.7.2019

Illalla kokoonnutaan porukalla vaihtamaan kuulumiset ja rentoutumaan elokuvia katsellen. Ohjelmassa mm. vuonna 2015 Teton Gravity Researchin julkaisema unReal, joka ilmestyessään nosti maastopyöräleffat uudelle tasolle. Tätä tasoa ei ole vieläkään mikään toinen elokuva ylittänyt.

Tee oma fillarivideo ja osallistu kilpailuun!

Tallenna parhaat fillarointi hetkesi, kauneimmat maisemat, haastavimmat nousut ja jyrkimmät laskusi. Tee oma pyöräilyaiheinen videosi tai kenties kutsut sitä jopa lyhytelokuvaksi.

Toimita elokuvasi osoitteeseen outdoorfest@levi.fi 15.7. mennessä. Kirjoita viestiin elokuvan tekijät, ajajat, kuvaajat sekä vähintään kahden lauseen kuvaus, mistä lyhärissä on kyse. Lähettäjällä täytyy olla lupa käyttää videon materiaalia. Lähettämällä videon kilpailuun osallistuja sitoutuu siihen, että video voidaan näyttää Levi Bike Festissä.

  • Elokuvan mitta max 5 min.
  • Tiedostomuoto .mp4

Raati valitsee toimitetuista elokuvista viisi parasta esitettäväksi. Paikan päällä yleisö äänestää voittajan. Voittaja palkitaan tuotelahjakortilla.

LEVI MIDNIGHT ENDURO 26. – 27.7.2019

Maastopyöräenduro on äärimmäisen vauhdikas ja haastava laji, jossa korostuu tekniikan, ajosilmän ja vauhdin yhdistelmä. Levi Midnight Enduro ajetaan Levi- ja Kätkätunturien mahtavissa maisemissa. Levi tarjoaa Suomen parhaille kuskeille ainutlaatuiset puitteet kilpailla Suomen ykköskuskin tittelistä.
Levi Enduro kuuluu viralliseen SM-Enduro kiertueeseen. Kaksipäiväisessä endurokilpailussa varsinainen kisaaminen kelloa vastaan starttaa vapaiden harjoitusten jälkeen perjantaina ja jatkuu koko lauantai-päivän.

MTB, eli maastopyörä enduro on vauhdikas ja haastava laji, joka kiehtoo monia erityisesti sen teknisyyden ja ajosilmää korostavien reittien ansiosta. Menestyäkseen endurossa, ajajalta vaaditaan hyvän peruskunnon lisäksi myös pyöränkäsittelytaitoa.

Toiminnan takana on lajiliitto Extreme Bike Association Ry – EBA. Kilpailemiseen ei vaadita lisenssiä, vaan tavoitteena on tarjota ajonautintoja kaikille maastopyöräilystä kiinnostuneille. Kilpailupaikoilla vallitseekin rento ja välitön tunnelma, myös itse kilpailun aikana.

Enduro-kilpailu koostuu useista erikoiskokeista (EK) joilla on ajanotto, sekä erikoiskokeiden välisistä siirtymätaipaleista joilla ei ole ajanottoa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

YLLÄS-LEVI MTB 27.7.2019

Ylläs-Levi MTB poljetaan lauantaina 27.7.2019 Pallas-Ylläs kansallispuiston maisemissa. Tänä vuonna valittavana on kaksi eri matkaa; 50 ja 30 kilometriä. Pidempi matka starttaa klo 10.00 Ylläkseltä luontokeskus Kellokkaasta. Klo 13.00 starttaa 30 km matka Pyhäjärven pysäköinti paikalta. Molempien matkojen maali on Levin keskustassa.

Käy tutustumassa kansallispuistoon täällä.


Ilmoittautuminen ja lisätiedot täältä

Samaan aikaan Levillä tapahtuu myös paljon muuta. Levi Outdoor Fest tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia nauttia tunturielämästä, Levin ainutlaatuisesta luonnosta ja monipuolisista harrastuksista.

Tutustu tarkemmin Levi Outdoor Festiin!

Hae kesän majoitusta Leviltä

Monipuolisia majoitusvaihtoehtoja löydät alta - varaa unelmiesi kesäloma Levillä pikimmiten!

Tiedustelut ja varaukset myös levi@levi.fi tai puh. +358 16 639 3300.

Oikeudet muutoksiin pidätetään!

Hae