Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levi Bike Fest 24. – 28.7.2019 on fillariharrastajien uusin kohtauspaikka. Viisi päivää fillarointia ylämäkeen, alamäkeen, metsässä, kylilllä ja tuntureilla.

Rakastu uuteen harrastukseen tai kehity pyöräilijänä. Iltaisin kokoonnutaan Levin kylälle vaihtamaan kuulumiset ja nauramaan parhaille pannuille.

Seuraa tapahtuman tiedotusta Facebookissa

MTB KLINIKAT MATTI LEHIKOISEN JOHDOLLA 24. – 25.7.2019

Hissipyöräily on mainio tapa nauttia kesäisistä laskettelurinteistä. Perusajatus on sama kuin talvella suksilla tai laudalla: hissillä ylös ja vauhdilla alas! Tule tutustumaan uuteen lajiin tai hiomaan taitojasi, Suomen menestyneimmän alamäkipyöräilijä Matti Lehikoisen johdolla. Matti kertoo parhaat alamäkipyöräily- ja endurovinkkinsä sekä kertoo, miten päästä alkuun lajin parissa.

Matti Lehikoinen Suomen kaikkien aikojen menestynein alamäkipyöräilijä. Hän on nuorten Euroopan mestari Italian Livignosta vuodelta 2001. Aikuisena on hän kilpaillut maailmancupissa kymmenen parhaan joukossa useita vuosia. Vuonna 2006 voitti Pohjoismaiden mestaruuden Levillä ajetussa kilpailussa.

Katso klinikoiden sisältö täältä ja ilmoittaudu mukaan!

 

PYÖRÄKULJETUKSET VANTAALTA ja jyväskylästä

Päivitys tilanteeseen 19.7.2019
KIITOS PYÖRÄKULJETUKSEN VARANNEILLE!
Varaukset on otettu vastaan ja pyörät lähtevät keskiviikkona kohti Leviä. Jos kuitenkin vielä haluaisit apuamme pyörän kuljetuksessa niin olethan yhteydessä numeroon 040 820 94 19

BATTERY MTB MOVIE NIGHT 25.7.2019 Zero Pointilla klo 20.00!

Illalla kokoonnutaan porukalla vaihtamaan kuulumiset ja rentoutumaan elokuvia katsellen. Ohjelmassa mm. vuonna 2015 Teton Gravity Researchin julkaisema unReal, joka ilmestyessään nosti maastopyöräleffat uudelle tasolle. Tätä tasoa ei ole vieläkään mikään toinen elokuva ylittänyt.
Leffailtaa vietetään Zero Pointilla, Cafe Zerossa klo 20-22.

Tee oma fillarivideo ja osallistu kilpailuun!

Tallenna parhaat fillarointi hetkesi, kauneimmat maisemat, haastavimmat nousut ja jyrkimmät laskusi. Tee oma pyöräilyaiheinen videosi tai kenties kutsut sitä jopa lyhytelokuvaksi.

Toimita elokuvasi osoitteeseen outdoorfest@levi.fi 15.7. mennessä. Kirjoita viestiin elokuvan tekijät, ajajat, kuvaajat sekä vähintään kahden lauseen kuvaus, mistä lyhärissä on kyse. Lähettäjällä täytyy olla lupa käyttää videon materiaalia. Lähettämällä videon kilpailuun osallistuja sitoutuu siihen, että video voidaan näyttää Levi Bike Festissä.

  • Elokuvan mitta max 5 min.
  • Tiedostomuoto .mp4

Raati valitsee toimitetuista elokuvista viisi parasta esitettäväksi. Paikan päällä yleisö äänestää voittajan. Voittaja palkitaan tuotelahjakortilla.

 

Pump track-rata ja -kisat eturinteillä

Eturinteiden luona on koko tapahtuman ajan Mini Pump Track, jota pääset kiertämään omalla pyörällä, skeitillä tai skuutilla. Paikalla on myös kaksi aikuisten ja kaksi lasten BMX-pyörää kokeiltavaksi. Tule kokeilemaan miltä pumppaus tuntuu reisissä ja takapuolessa parin kierroksen jälkeen!

Radalla järjestetään myös leikkimieliset skabat to-la, joihin osallistuminen on ilmaista.

Let It Roll -skaba torstai
Ennen leffailtaa kisataan Let It Roll – skaba klo 19-20. Skaba vedetään fillarilla ja paras aika palkitaan tuotepalkinnoilla.

LEVI MIDNIGHT ENDURO 26. – 27.7.2019

Maastopyöräenduro on äärimmäisen vauhdikas ja haastava laji, jossa korostuu tekniikan, ajosilmän ja vauhdin yhdistelmä. Levi Midnight Enduro ajetaan Levi- ja Kätkätunturien mahtavissa maisemissa. Levi tarjoaa Suomen parhaille kuskeille ainutlaatuiset puitteet kilpailla Suomen ykköskuskin tittelistä.
Levi Enduro kuuluu viralliseen SM-Enduro kiertueeseen. Kaksipäiväisessä endurokilpailussa varsinainen kisaaminen kelloa vastaan starttaa vapaiden harjoitusten jälkeen perjantaina ja jatkuu koko lauantai-päivän.

MTB, eli maastopyörä enduro on vauhdikas ja haastava laji, joka kiehtoo monia erityisesti sen teknisyyden ja ajosilmää korostavien reittien ansiosta. Menestyäkseen endurossa, ajajalta vaaditaan hyvän peruskunnon lisäksi myös pyöränkäsittelytaitoa.

Toiminnan takana on lajiliitto Extreme Bike Association Ry – EBA. Kilpailemiseen ei vaadita lisenssiä, vaan tavoitteena on tarjota ajonautintoja kaikille maastopyöräilystä kiinnostuneille. Kilpailupaikoilla vallitseekin rento ja välitön tunnelma, myös itse kilpailun aikana.

Enduro-kilpailu koostuu useista erikoiskokeista (EK) joilla on ajanotto, sekä erikoiskokeiden välisistä siirtymätaipaleista joilla ei ole ajanottoa.

Alustava aikataulu:

  • Kuljettajien info: perjantaina 26.7 klo 16.30.
  • Kilpailu alkaa perjantaina 26.7 klo 19.30.
  • Kilpailu alkaa lauantaina 27.7 klo 10.00.
  • Palkintojenjako lauantaina 27.7 klo 17.00 Cafe Bar Kodassa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

YLLÄS-LEVI MTB 27.7.2019

Ylläs-Levi MTB poljetaan lauantaina 27.7.2019 Pallas-Ylläs kansallispuiston maisemissa. Tänä vuonna valittavana on kaksi eri matkaa; 50 ja 30 kilometriä. Pidempi matka starttaa klo 10.00 Ylläkseltä luontokeskus Kellokkaasta. Klo 13.00 starttaa 30 km matka Pyhäjärven pysäköinti paikalta. Molempien matkojen maali on Levin keskustassa.

Käy tutustumassa kansallispuistoon täällä.

Ylläs-Levi mtb-kisan palkintojen jako lauantaina 27.7 klo 16.30 Cafe Bar Kodassa.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot täältä

Ylläs-Levi MTB 2019 -kilpailijainfo 

NAISTEN MTB KIMPPALENKKI 26.7. klo 10.00

Perjantaina klo 10.00 Eturinteiltä lähtee Naisten kimppalenkki tunturimaastoon. Retki kestää pari tuntia ja se sopii kaikille, jotka haluavat tutustua Levin maastopyöräilyreitteihin hyvässä seurassa. Vauhti ei tällä retkellä päätä huimaa, mutta varaudu nauruun ja upeisiin maisemiin. Retken vetää Anette Latva-Piikkilä / Discover Lapland.

Olet sitten maastopyöräilyn aloittelija tai harrastaja, tämä on ”Feel Good” –tyyppinen retki, jossa tutustutaan Levin maastoihin, syödään omat hyvät eväät matkalla ja nautitaan ulkoilmasta pyörän selässä. Mukaan pääset omalla maastopyörällä tai voit vuokrata pyörän Zero Pointista tai Elan Sport Shopista.

Retki on ilmainen eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Saavu perjantaina klo 10 Eturinteiden North tuolihissien eteen alas, josta retki lähtee liikkeelle. Varaa mukaan pieni reppu, jossa sinulla on juomaa, pikku eväs sekä takki sateen varalle.

Pump Track - rata ja -kisat eturinteillä

Eturinteiden luona on koko tapahtuman ajan Mini Pump Track, jota pääset kiertämään omalla pyörällä, skeitillä tai skuutilla. Paikalla on myös kaksi aikuisten ja kaksi lasten BMX-pyörää kokeiltavaksi. Tule kokeilemaan miltä pumppaus tuntuu reisissä ja takapuolessa parin kierroksen jälkeen!

Radalla järjestetään myös leikkimieliset skabat to-la, joihin osallistuminen on ilmaista.

Pump It -skaba perjantai ja lauantai
Pump It – kisat vedetään läpi perjantaina ja lauantaina klo 14-15 ja voit osallistua siihen pyörällä, skeitillä tai skuutilla – tyyli on vapaa ja taas parhaat kiekat palkitaan!

Samaan aikaan Levillä tapahtuu myös paljon muuta. Levi Outdoor Fest tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia nauttia tunturielämästä, Levin ainutlaatuisesta luonnosta ja monipuolisista harrastuksista.

Tutustu tarkemmin Levi Outdoor Festiin!

Hae kesän majoitusta Leviltä

Monipuolisia majoitusvaihtoehtoja löydät alta - varaa unelmiesi kesäloma Levillä pikimmiten!

Tiedustelut ja varaukset myös levi@levi.fi tai puh. +358 16 639 3300.

Oikeudet muutoksiin pidätetään!

Hae