Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levi Bike Fest 22. – 26.7.2020 on fillariharrastajien uusin kohtauspaikka. Viisi päivää fillarointia ylämäkeen, alamäkeen, metsässä, kylilllä ja tuntureilla.

Rakastu uuteen harrastukseen tai kehity pyöräilijänä. Iltaisin kokoonnutaan Levin kylälle vaihtamaan kuulumiset ja nauramaan parhaille pannuille.

Levi Bike Festissä maastopyöräenduron EM-osakilpailu!

Suomessa ajetaan ensimmäistä kertaa maastopyöräenduron EM-osakilpailu. EM-pisteistä kisataan heinäkuun 24-25.7.2020 Levi Bike Festin yhteydessä.

Enduron EM-sarja 2020 pitää sisällään seitsemän osakilpailua, joista Levin osakilpailu on neljäs. Tapahtuma tulee nostamaan Suomen sekä Levin maailmankartalle lajin parissa. EM-osakilpailu toimii samalla myös Enduron SM-osakilpailuna. Levillä on jo vuosia tehty aktiivista työtä tunturin enduroreittien eteen yhteistyössä MTB-Enduro Finlandin kanssa. Kasvava laji sekä sen harrastajat niin Suomessa kuin ulkomailla ovatkin jo löytäneet Levitunturiin.

Paikalle odotetaan lähes 400 osallistujaa ja mukana on varmasti Euroopan kovin endurokärki. Ilmoittaudu mukaan heti!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Levi Bike festin alustava ohjelma ja aikataulu

Keskiviikko 22.7.2020

Ylläs-Levi MTB klo 10 - 18

Ylläs-Levi MTB poljetaan keskiviikkona 22.7.2020 Pallas-Yllästunturin kansallispuiston maisemissa. Tänä vuonna valittavana on kaksi eri matkaa; 65 ja 30 kilometriä. Pidempi matka starttaa klo 10.00 Ylläkseltä luontokeskus Kellokkaasta. Klo 13.00 starttaa 30 km matka Pyhäjärven pysäköintipaikalta. Molempien matkojen maali on Levin keskustassa. Palkintojenjako noin kello 16 alkaen.

Tutustu kansallispuistoon täällä.

Chainless-kisa klo 17

Grillibileet ja sauna klo 19

Torstai 23.7.2020

Koko perheen fillarirastit klo 10 - 16

Endurotreenit klo 10 - 

Lasten pump track -kisa klo 16.30

Eturinteiden luona on koko tapahtuman ajan Mini Pump Track, jota pääset kiertämään omalla pyörällä, skeitillä tai skuutilla. Tule kokeilemaan miltä pumppaus tuntuu reisissä ja takapuolessa parin kierroksen jälkeen! Radalla järjestetään myös leikkimieliset skabat, joihin osallistuminen on ilmaista. Skaba vedetään fillarilla ja paras aika palkitaan.

Lasten Trial-sessarit klo 17.30 - 18.30

BATTERY MTB MOVIE NIGHT 

Illalla kokoonnutaan porukalla vaihtamaan kuulumiset ja rentoutumaan elokuvia katsellen. Ohjelmassa mm. vuonna 2015 Teton Gravity Researchin julkaisema unReal, joka ilmestyessään nosti maastopyöräleffat uudelle tasolle. Tätä tasoa ei ole vieläkään mikään toinen elokuva ylittänyt.

Tee oma fillarivideo ja osallistu kilpailuun!

Tallenna parhaat fillarointi hetkesi, kauneimmat maisemat, haastavimmat nousut ja jyrkimmät laskusi. Tee oma pyöräilyaiheinen videosi tai kenties kutsut sitä jopa lyhytelokuvaksi.

Toimita elokuvasi osoitteeseen outdoorfest@levi.fi 15.7. mennessä. Kirjoita viestiin elokuvan tekijät, ajajat, kuvaajat sekä vähintään kahden lauseen kuvaus, mistä lyhärissä on kyse. Lähettäjällä täytyy olla lupa käyttää videon materiaalia. Lähettämällä videon kilpailuun osallistuja sitoutuu siihen, että video voidaan näyttää Levi Bike Festissä.

  • Elokuvan mitta max 5 min.
  • Tiedostomuoto .mp4

Raati valitsee toimitetuista elokuvista viisi parasta esitettäväksi. Paikan päällä yleisö äänestää voittajan. Voittaja palkitaan tuotelahjakortilla.

Trial-näytökset klo 19

Perjantai 24.7.2020

Naisten MTB-päiväretki klo 8 - 18

LASTEN PUMP TRACK -KISA KLO 14

Dj klo 16 - 23

Trial-näytös klo 16

Kiihdytyskisat klo 17

Trial-näytös klo 18

Levi midnight-enduro klo 19.30 - 23

Maastopyöräenduro on äärimmäisen vauhdikas ja haastava laji, jossa korostuu tekniikan, ajosilmän ja vauhdin yhdistelmä. Levi Midnight Enduro ajetaan Levi- ja Kätkätunturien mahtavissa maisemissa. 

Enduro-kilpailu koostuu useista erikoiskokeista (EK) joilla on ajanotto, sekä erikoiskokeiden välisistä siirtymätaipaleista joilla ei ole ajanottoa. Menestyäkseen endurossa, ajajalta vaaditaan hyvän peruskunnon lisäksi myös pyöränkäsittelytaitoa.

Kilpailemiseen ei vaadita lisenssiä, vaan tavoitteena on tarjota ajonautintoja kaikille maastopyöräilystä kiinnostuneille. Kilpailupaikoilla vallitseekin rento ja välitön tunnelma, myös itse kilpailun aikana.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Lauantai 25.7.2020

LEVI MIDNIGHT-ENDURO KLO10 - 16

LASTEN PUMP TRACK -KISA KLO 14

Levi Extreme Triathlon klo 15

Samaan aikaan Levillä tapahtuu myös paljon muuta. Levi Outdoor Fest tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia nauttia tunturielämästä, Levin ainutlaatuisesta luonnosta ja monipuolisista harrastuksista.

Tutustu tarkemmin Levi Outdoor Festiin!

Hae kesän majoitusta Leviltä

Monipuolisia majoitusvaihtoehtoja löydät alta - varaa unelmiesi kesäloma Levillä pikimmiten!

Tiedustelut ja varaukset myös levi@levi.fi tai puh. +358 16 639 3300.

Oikeudet muutoksiin pidätetään!

Hae